17.

776 28 1
                                    

Lisa

Het is 22 augustus en ik ben eindelijk uit die gevangenis. 3.5 jaar heb ik vast gezeten, 6 maanden langer dan gepland maar daar gaan Nils en Stacy heel erg voor boeite. Alles wat ik 3.5 jaar geleden heb gedaan heeft niet geholpen want ze leven allebij nog. En over paar weken is 1 van hun dood. Dat weet ik zeker!

Stacy

'Over 2.5 maand ga je al trouwen,' zegt Rein. 'Zo zo en dat houdt jij bij? Als jij en Noa gaan trouwen dan app je mij iedere dag met: hoelang duurt het nog voordat ik ga trouwen,' zeg ik lachend. 'Dat is niet waar, ik ga het allemaal zelf bij houden,' 'nou denk het Rein,' Rein kijkt me boos aan. 'Kijk is niet zo boos, soms ben je echt een klein kind!'

'Stacy hier een brief,' ik pak de envelop van Rein over en ga dan op de bank zitten. Ik open hem en begin te lezen.

Hallo lieve schat,

Ik ben weer vrij! Na 3.5 jaar, 6 maanden langer dan gepland en daar gaan jij en Nils voor boete. Ik denk dat jij binnenkort dood bent! Dus dan is er geen bruiloft HAHA!

Dikke kus Lisa.

Van schrik laat ik de brief vallen. Lisa is dus nog niet klaar met mij en Nils.. 'Stac mag ik de brief lezen of?,' ik geef de brief aan Rein en hij begint te lezen. Ik blijf maar om me heen kijken. 'Stacy, dit is niet normaal...' 'Vertel mij wat' zucht ik.

------------------------
Wat een slecht einde 😂😂😂

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now