13.

894 37 4
                                    

Stacy.

Ik haal mezelf uit Nils' greep en ik loop terug naar de stoel waar ik net zat. Ik kijk Nils geven aan, maar ik kijk al snel weer weg. 'Ah Nils daar ben je, kom je mee ?' Zegt Willem. Nils knikt en loopt met Willem mee. 'Was het gek dat ik bij Nils in z'n armen liep?' De jongens knikken nee. 'Je bent nog verliefd op hem Stacy, maak het goed met hem en ga trouwen' zegt Daan. 'Trouwen? Na deze ruzie die we gehad hebben..' 'Probeer het gewoon eerst en kijk daarna verder, want je leek zo gelukkig met Nils' zegt Rein. 'Ik voelde me ook gelukkig, en ik wil opnieuw gelukkig zijn' zeg ik. 'En dat wil ik met Nils.' Voeg ik eraan toe. De jongens staan op en lopen na me toe. Ze staan voor me en nemen me zo in een knuffel.

Ik loop naar buiten met Jason en Rein als ik opeens mijn naam hoor. Ik draai me om, en zie Nils staan. 'Hee' zeg ik ongemakkelijk. 'Euh Stacy, ik wil even zeggen dat het me spijt. Ik heb deze 2 weken na gedacht, ik voelde me alleen. Ik ben m'n vriendin kwijt m'n zoon, en ik wil graag opnieuw beginnen. Geen ruzie's meer ik wil er voor jou en Jason zijn. En dit keer wil ik het echt proberen!' Zegt Nils. Op een of andere manier raken deze woorden mij, ik kijk hem aan en val weer in zijn armen. 'Het spijt mij ook Nils, en het is goed. Ik meen het, en nog een ding ik wil je graag als mijn man zien' deze woorden fluister ik in zijn oor. Hij kijkt me aan, en kort daarna voel ik zijn lippen op die van mij. Achter me hoor ik geklap. Ik haal mijn lippen van die van Nils af en zie Rein nog staan. 'Rein heb jij hier iets mee te maken?' Rein knikt. 'Ik haat je snotaap' zeg ik lachend. 'Weet dat ik ook van jou' zegt Rein. 'Alleen ik hou van haar Rein, het mag je zusje zijn maar ze is wel van mij!' Zegt Nils. Ik sla een arm om Nils heen.

'Dat vanaf nu alles maar goed mag gaan' Nils komt dichter bij. 'Komt goed, jij bent mijn meisje en ik ga vanaf nu mijn best doen' ik glimlach en druk weer een kus op zijn lippen.

-
'Welkom thuis Nils' zeg ik lachend. 'Dankjewel lieverd' ik glimlach en loop naar de bak toe, ik laat me vallen. 'Nils? Zouden de fans gemerkt hebben dat het uit was tussen ons?' 'Misschien een paar? Want ik heb 2 weken bij Owen geslapen en er kwamen wel eens fans langs.' Vertelt Nils. 'Achja, Rein heeft hier 2 weken geslapen, en Jason vond het geweldig!' 'Dat zal wel! Zullen we morgen wat leuks gaan doen met z'n drieën?' Ik knik. 'Lijkt me leuk Nils, maar ik ga slapen' Nils staat op en loopt naar me toe en geeft me een kus. 'Slaaplekker Stacy!' Ik glimlach en loop dan naar boven.

-------------------------------------
Ze zijn weer bij elkaar! Hebben jullie nog ideeën voor dit verhaal? Laat het me weten ☺

Vote & Comment.

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now