Chapter 25- So sexy, so perfect

1.3K 99 2
                                    

Събудих се от лекото помръдване на някой до мен. Автоматично отворих очите си сканирайки гледката в стаята. Погледът ми попадна на спящото до мен момче, при което премигнах няколко пъти в опит да осъзная случилото се.

- Готов съм. – казах му категорично, при което победоносната усмивка се върна на красивото му лице. Не знам дали правех поредната си грешка, но знаех, че го искам толкова много. Целувките му, допирът му, всичко това ми липсваше.

-Толкова си перфектен. – изръмжа и почна да поставя безброй целувки по кожата ми стигайки до издутината в боксерките ми.

Усмивка се появи на лицето ми щом си припомних миналата нощ. Луи имаше чувства към мен, но дали това щеше да продължи дълго или просто щеше да стане както обикновено?

Синеокия се размърда до мен придърпвайки завивката. Втора усмивка се появи на лицето ми, когато осъзнах, че това е истина и той е прекарал нощта тук. Сините му очи се впиха в мен и останаха заключени в моите няколко секунди, струвайки ми се като цяла вечност.

- Добро утро. – сутрешния му дрезгав глас звучеше адски секси, при което усетих как удоволствието ме залива. Той можеше да ме възбуди дори само когато ме погледне по онзи негов начин.

- Добро утро. – казах в отговор и побързах да прикрия голотата си издърпвайки още една завивка, която беше върху фотьола до леглото.

- Така си добре. – засмя се Луи и дръпна леко завивката от тялото ми разкривайки желаната гледка.

- Умирам от срам. – изстрелях и закрих лицето си с ръце.

- Няма причина за това, любов. Мога да стоя тук и да те гледам цял ден. Мога да го правя цял живот. Никога няма да ми омръзне. – думите му се забиха в съзнанието ми карайки ме да се изчервя.

- Луи.. аз, благодаря ти, че остана.

- Аз ти благодаря, че ми се довери. Е, не беше най-опитния в леглото, но можем да го променим като се упражняваме, знаеш... - засмя се и леко се надигна от леглото, намигайки ми.

- Хей, не аз вися в публичните домове. – върнах му го като следях реакцията му, която се промени значително щом изрекох думите.

- Предизвикваш ли ме? – каза злобно и ме дари с перверзен поглед карайки ме да настръхна при мисълта какво може да направи с мен.

The math teacherWhere stories live. Discover now