ANUNȚ!

7.6K 256 5
                                    

       Bună, dragilor! După cum am promis, se pare că revin cu anunțul. Astăzi am postat noua carte, o găsiți pe profilul meu sub numele de "Înapoi în trecut" . Eu sper să vă placă, nu e deprimantă, tristă sau ce mai intră în categoria asta. Aş putea s-o încadrez în ceva mai diferit față de restul cărților mele. Eu sper să vă placă şi vă aştept cu o părere!
      Vă pup!

Aveți link în comentariu.

Iar aici descrierea cărții:

"Trecutul nu poate pieri, căci viitorul se va naşte din el. - Anatole France"

         Rhea Miller simte pe propria-i piele efectele greşelilor sale din trecut. Prinsă în naivitatea şi inocenţa copilăriei, îşi semnează sentinţa la un viitor plin de regrete şi frământări, trecutul, dar şi viitorul, purtând acelaşi nume: Jax Howard. Prinsă între recâştigarea încrederii părinţilor ei şi reîntoarcerea băiatului ce-i spulberase visurile, se lasă prinsă de noi motive şi secrete ascunse.
         În încercarea de a scăpa de trecut şi de amintiri, cade în tunelul întunecat al cărui drum spre lumină este închis chiar de ea însăşi. Prima sa decepţie se dovedeşte a fi şi a doua, dar nu şi ultima. Fuga disperată spre aspiraţii irealizabile o împinge înapoi în ghearele patimei şi dorinţei pentru interzis.

Cădere LiberăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum