4

4.2K 214 0
                                    

Pradėjau juoktis, kai išgirdau jo žodžius. Aš iš gėdos? Maniau, kad jis neturi humoro jausmo.

-Zayn. Pažįstu tave suapvalinus... hm dvi dienas, bet jau supratau, kad pas tave smegenų tiek pat, kiek pas žvirblį raumenų ant subinės,-pasišaipiau.

-Įdomu ką sakysi vėliau, kai sužinosi vakarykščius savo nuotykius,-mirktelėjo ir lėtai priėjo prie mano lovos ant kurios gulėjau. Nors nenorėjau pripažinti, bet tas jis teisus. Nieko nepamenu iš vakar, todėl nežinau ant kiek jo žinios yra vertos. Ką jau ką, bet pamenu tik tiek, kaip ji ant manęs užlipo.

-Vietoj tavęs aš nerizikuočiau terorizuot manęs,-perspėjau, bet jo lupas paliko tik skardus juokas.

-Pailsėk Skyven, per šia savaite iki paskaitų aš priversiu tave gailėtis jog stojai man priešais kelią,-tai pasakęs jis nusišypsojo ir apleido mano kambarį. Nenormalus. Hmm, ką čia blogai padarius jog man būtu gerai? Turi sugalvoti, neleisiu, kad šitas gyvenimo šiukšlė grasintu man ir gadintu mano ilgai planuotą gyvenimą.


Sėdėjau prie stalo ir bandžiau sukurti planą pavadinimu "Kaip sunaikinti savo kaimyną". Sekėsi blogai, bet kelias detales jau žinau. Jam turėtu patikti.

-Hey!-išgirdau Monos balsą ir atsisukus pamačiau ją jau geriau atrodančia.

-Su kuo vakar buvai?-paklausiau pašaipiai.

-Su kažkokiu Zayn draugu...Hmmm kaip jo ten vardas? Lukas...Ne. Aj jo Louis,-nusijuokė.

-Tu su juo miegojai?

-Ne, jis turi mergina, mes tiesiog gerai praleidom laiką. Jis padėjo man nepasidulkinti su kokiu girtu vaikinu,-truktelėjo pečiai ir atsigulė ant mano lovos,-Kas ten buvo su kažkokia oranžine merga?-paklausė ir jaučiau, kaip mano kūnas įsitempia.

-Iš kur apie tai sužinojai?-sutrikau.

-Zayn pasakė,-ramiai pasakė. Sušiktas Zayn. Kad ji prasmegtu pragare.

-Jis buvo vakar naktį mano kambaryje ir tikėjosi jog pasidulkinsiu su juo, bet pasakiau jog esu lezbietė. Nuėjus į vakarėlį, prisigėriau, jis užsiundė ant manęs kažkokią mergą, kuri mane išdulkino. Pabaiga,-gėdingai pasakiau ir ji po kelių sekundžių žiūrėdama į mane apšalus pradėjo juoktis.

-Eik tu šikt,-juokdamasi pasakė ir užsiėmė už pilvo,-Tave iškrušo mergina!-suriko, bet man visiškai nebuvo juokinga. O ji dar skaitosi mano drauge. Aš ir taip dėl to pergyvenu, o dar ji čia.

-Nejuokinga,-sumurmėjau, bet jos tai nesustabdė. Susinervinus pakilau nuo kėdės ir išlėkiau iš kambario.

-Sky!-suriko Mona, bet nesustojau.

-Eik dar kartu su Zayn pasijuok!-surėkiau ir pagaliau nuo jos atsiplėšiau. Ji dar drįsta po tokio elgesio vadinti mane Sky, kai tai leidžiama tik žmonėms kurie palaiko mane, o ji tokia tikrai nėra. Sušiktas Zayn jis viska gadina. Na Tegul jis palaukia. Aš jam tokia pirtĮ užkursiu, jog jo kiaušiniai išvirs iki mėlynumo!

Išėjus iš koledžo pastato ėjau gatve link kažkokios krautuvėlės. Man reikia saldainiu. Nusipirkusi kelis šokoladus ir pakelį guminukų, grįžau į savo kambaryje, kur ačiū dievui nebuvo nei Zayn, nei Monos. Su ją mes nesipykdavom dėl tokų dalykų, bet dabar, kai man reikėjo jos pagalbos, ji išjuokė mane. Čia atvykus viskas pasikeitė. Padėjusi visus skanumynus ant naktinio staliuko, susisukau į antklodę ir užmerkiau akis. Turiu pailsėti.


Sapnavau tokį gera sapną iki tol, kol nepajutau kažko ant pilvo. Pramerkusi akis pirmiausiai pamačiau truputi praviras duris. Norėjau pakilti ir užtrenkti tas prakeiktas duris, bet padaras ant mano pilvo mane sustabdė.

-Voras!-surėkiau.

Jis buvo milžiniškas ir ropojo link mano krūtinės. Cypdama pašokau nuo savo lovos ir nupurčiau nuo savęs tą baidyklę. Baimės vedama išlėkiau iš kambario atsitrenkdama į kažką. Girdėjau žmonių juokus, o apsidairius pamačiau pilną studentų, kurie stovėjo ir šaipėsi iš manęs. Vaikinas į kuri buvau atsitrenkusi, taip pat skardžiai kikeno. Žinoma, ko tikėtis iš Malik. Pakėlus ašarotas akis į jį, dar labiau pradėjau verkti ir pasitraukus nubėgau koridorių. Aš paniškai bijau vorų ir visada pasiduodu sušiktom emocijom. Nors buvau basą vistiek išbėgau į lauką, kuriame lijo, kaip iš kibiro. Negrįšiu į vidų.

-Gabby!-išgirdau Monos balsą. Sustojau atsisukdama į ją. Ji pribėgo prie manęs ir norėjo apsikabinti, bet neleidau jai. Tik ne tada, kai ji viena iš jų.

-Žiūrėk, žinau, jog dabar pyksti ant manęs, bet einam į vidų. Pila, kaip iš kibiro,-šyptelėjo.

-Palik mane ramybėje, jei nematai man dabar kritinė padėtis,-suurzgiau.

-Aš nenorėjau juoktis iš tavęs, na gerai tai buvo juokinga, bet juk aš atsiprašau,-švelniai pasakė.

-Atsiprašymu nieko nepeši,-sumurmėjau.

-Padėsiu atkeršyti Zayn,-atsiduso, o šitai mane privertė nusišypsoti.

-Sutarta,-sutikau ir leidau jai mane apsikabinti.

-Einam, nes atrodom, kaip nevisprotės stovėdamos lietuje,-nusijuokė.

Eidamos koridorių prie savo durų pamačiau tuos pačius žmonės ir Zayn, kuris didžiavosi tuo. Mano viduje prisikėlė žudike, tad čiupau gesintuvą ir priėjau prie jo.

-Zayn,-pasakiau ir jam atsisukus nustačiau gesintuvą jam į veidą. Jis nespėjo pasitraukti, kai putos pasiekė jo visa kūną, o ypač jo sušiktą snukį.

-Ėsk šita supuvęs mėsos gabale!-surikau. Jis greitai griebė iš manęs gesintuvą, todėl nieko nelaukusi su Mona įsmukome į mano kambarį ir užsirakinome.

-Pažiūrėk ar nėra to voro,-paliepiau jai.

-Jis jau išsinešė, nesijaudink,-prunkštelėjo ir atsidusau iš palengvėjimo.-Bet tas geras su gesintuvu.

-Manau jis ilgai to nepamirš,-šyptelėjau.

Su Mona kalbėjome apie kitą savaitę, kai prasidės paskaitos. Ji studijuos su dizainu, o aš fotografiją, montavimą ir literatūrą.

-Oh šūdas, jau vienuolika, einu miegot. Iki vafliau,-nusišypsojo ir pakilo iš lovos.

-Labanaktis gnomai,-mirktelėjau ir stebėjau, kaip ji išeina.

Atsiguliau į lovą ir per kompiuterį pasijungiau filmą. Žiūrėjau kažkokį siaubo filmą ir pasiekus pati įkaršti išgirdau beldimą į duris. Iš siaubo net krūptelėjau, bet lėtai pakilusi iš lovos priėjau prie durų. Atrakinusi jas pravėriau bei pamačiau tapačia oranžinę mergą.

-Ko nori?-sumurmėjau.

-Tu pamatei,-atkišo kažkokį lapelį.

Vos man paėmusi, ji greitai apsisuko ir nuėjo koridorių. Atplėšus ištraukiau sulankstytą popierių, kuriama kažkas buvo parašyta.

Kad tu žinotum, kas tave patvarkė.

-Kas per velnias?


PATAISYTA!

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now