27

4.2K 184 0
                                    

*Gabby Pov*
Praėjo kelios dienos, o Zayn dar neatkeršyjo man. Keista. Šiandien viks kažkoks vakarėlis ir niekam nesvarbu jog dabr trečiadienis. Žinoma Mona ir Harry sake pasiims ir mane, tai nėra šansu pasiplauti nuo to.
Dabar buvo paskutine paskaita, kuri žinoma su Mona. Žinoma ji klausinėjo, kodėl aš nebandau nusileisti ir gal pagaliau susimesti su Zayn, bet jau geriau pasidulkinčiau su Clara. Nesakau, jog jis man nepatinka, jis visais fainas kartais, bet tik kartais. Dažniausiai jis vaikštanti bėda.

Visa paskaita Mona, man kniso proto ir vis maldavo manęs eiti kartu. Ir spėkite ką? Aš turėjau sutikti. Žinoma mane nervina jos įkyrumas. Dar jos tos plepos apie mane ir Zayn. Aš nekenčiu to, jog ji mano, kad Zayn tikrai būtu puikus vaikinas man. Jis debilas...nors ne jis tikras pimpius. Uch.
-Ateisiu pas tave aštunta,-šyptelėjo ji man ir aš pavarčius akis įėjau į savo kambarį.
Numečiau visus rūbus nuo savęs ir nuogą priėjau prie spintos. Užsidėjau naujus apatinius ir ant viršaus trenigus. Atsisėdau ant lovos ir įsitraukiau knygą, kuria liepė perskaityti dėstytojas. Įsipatoginus atsiverčiau pirma knygos puslapį ir pradėjau skaityti.
*Zayn Pov*
Rūkiau jau trečia cigaretę ir klausiausi Zoe ir Monos pokalbio. Vadinasi bus ir Gabby. Šiandien ją pamokysiu, kaip reikia elgtis su vyrų, nes jos tos įždaigos man įgryso. Prakeikimas aš nesuprantu jos. Nors ne aš nesuprantu savęs. Kartais jį mane taip psichiškai veikia, o kartais aš noriu ją išdulkinti. Na gerai dažnai noriu tai padaryti. Negaliu neigti jog nejaučiu jai simpatijos. Aš jaučiu. Ji graži. Labai. Kalbu, kaip asilas.
-Gerai merginos, turiu eiti,-pasakiau.
-Dalyvausi?-pasidomėjo Mona.
-Taip,-pasakiau ir pasiėmiau savo mažutes raktelius.
Išėjau į lauką ir priėjęs prie savo mašinos įlipau. Nuvažiavau į miesto galą, kur viks lenktynės. Man reikia tų pinigų arba taip ir įstrigsiu tame supistame koledžo bendrabūtyje. Tėvai tikrai man neduos pinigų būtui, nes tiek šūdo prisidirbęs esu, kad džiaugiuosi jog į koledžą išleido. Išvis neatsimenu kada paskutinį karta juos mačiau. Turbūt prieš išvažiuojant man į koledžą.
Pažiūrėjau į visus su kuriais lenktyniausiu. Dieve juk čia visi myžniai. Aš nesuprantu, kaip jiems išvis duoda vairavimo teises. Tokie, kaip lopai važinėja. Turbūt mamytes nedavė pinigų, tai galvoja jog čia pašuštravos.
-Malik,-nusijuokė Jonny ir priėjęs paspaudė man ranką.
-Sveikas,-šyptelėjau.
-Tai ką sumąstei parodyti savo įgūdžius?
-Laikas tuos durnelius pamokyti.
-Gaila jog nesutikai dirbti su tikromis lenktynėse,-šyptelėjo.
-O dar galioja pasiūlymas? Visai būtu įdomų tapti profesonalų,-suprunkščiau.
-Tikrai? Wow Zayn, jei laimi lenktynes duodu tau pasiraršyti dokumentus ir jau kita savaite prasidės treniruotes,-nusijuokė ir paplekšnojo man per petį.

Pagaliau prasidėjo tos nelemtos lenktynės. Užvedžiau savo mažyte ir nuvažiavau į lenktynių trasą. Pagazavau ir užsidegus žaliai paspaudžiau greičio pedalą. Pasukau vairą į dešinę ir aplenkiau viena asilą. Mes septyniese, aš trečias, keturi ratai ir pinigai mano.
Įjungiau kita pavarą ir pralenkiau dar viena. Likau antras. Po dveju ratų aš vis dar nepasivyjau to šūdžiau, bet tikrai nežadu nusileisti tam ačkarikui. Suspaudžiau labiau vairą ir perjungęs į penkta pavarą, aplenkiau ta mulki. Mirktelėjau jam ir dabar esu pirmas. Dar vienas ratas, Zayn ir gausi šimta gabalų. Susikaupęs ties paskutiniais keturiais posakiais, nustojau galvojęs niekus ir po kelių minučių finišavau pirmas.
-Vo taip!-surėkiau iš laimės ir sustabdžiau mašiną.
Man išlipus mane pastiko garsus plojimai ir nepatenkinti liuzerių veidai. Išmečiau jiems fakus ir pasakiau Jonny savo saskaitos numerį, kad pervestu pinigus.
-Šaunuolis Malik, štai pasirašyk čia,-parodė ir aš greitai permetęs akimis popierius sukeverzojau savo parašą.
-Paskambink man dėl pirmų treniruočių,-pasakiau jam ir nuėjau prie savo mašinos.
*Gabby Pov*
Užsidėjau aptempta juoda palaidine, mėlynas kelnes ir baltus vans'us. Plaukus susigarbanojau ir truputi pasidažius išėjau iš kambario, kur manęs jau laukė Mona su Harry.
-Gražiai atrodai,-pagyrė Mona.
-Žinau,-nusijuokiau ir ji trenkė man į petį.

Vakrėlyje buvo toks grybas, jog vos įėjus norėjaui išeiti. Visi buvo beveik smige, tik keli dar triukšmavo ir vaidino ereliais. Svetainėjė buvo Zayn ir pamatęs mane įsišiepė. Oh god jis kažka sumąstė. Nekreipiau dėmesio ir pamačiau Melany. Pribėgau prie jos ir užšokau ant nugaros.
-Gabby,-nusijuokė.
-Einam į vidinį kiemą, ten tuščia ir yra ko išgerti,-pasiūliau jai ir ji sutiko.
Nuėjome į kiemą, atsisėdome ant suoliuku.
-O šūdas,-suburbėjau ir ji pažiūrėjo į mane.
-Kas?-sutriko.
-Atėjo Zayn su kažkokių vaikinų,-sumurmėjau ir nusisukau tikėdamasi, kad jis manęs nepastebės.
-Jis ateina link mūsų,-sušnabždėjo Mel ir aš prakeikiau jį.
Apsimečiau, kad jo nematau ir dairiausi aplinkui.
-Aš juk žinau, kad mane matei,-suburbėjo priėjęs, o tas vaikinas atsisėdo prie Mel, kas jai nelabai patiko.
-Tai puiku, gera rega tavo,-ramiai pasakiau.
-Vis dar ožiuojasi?-atsiduso ir norėjo atsisėsti, bet neleidau.
-Čia užimta,-pasakiau ir jis norėjo atsisėsti kitoje pusėje, bet ir vėl neleidau,-Čia irgi užimta,-nežymiai šyptelėjau ir mačiau, kad Zayn tai supykdė.
Jis patraukė mano ranką ir atsisėdo piktai pažiūrėdamas į mane.
-Einam Mel man dar reikia nusigerti ir pasimylėti su kažkuom,-nusišypsojau jai ir jau norėjau stotis paskui Melany bet Zayn truktelėjo mane už rankos ir kritau jam ant keliu.
-Nu leisk man eiti,-suurzgiau.
-Ne, mums reikia pakalbėti.
-Mums nėra apie ką kalbėti,-susiraukiau ir vėl bandžiau atsistoti.
-Nu ir užsispyrusi tu,-nusijuokė tas vaikinas ir aš piktai pažiūrėjau į jį.
-Kas tu toks?-susinervinusi paklausiau.
-Jensen,-sukikeno.
-Jensen dink iš čia kol pati savo rankomis nenudėjau,-pagrasinau, o jis nusijuokė ir toliau sėdėjo.
-Zayn ji tokia pat kaip ir tu,-juokėsi tas debilas, o Zayn tik šypsojosi.
-Na ji mano laukinukė,-sukikeno.
-Man to gana,-suburbėjau ir alkūne trenkiau Zayn į krūtine.
Jis iškarto mane paleido ir aš atsistojusi nuėjau su El. Su Mel grįžome į vidų ir prisidėjome prie šokių. Mat sumastė jis čia spankti, kad aš jo. To niekada nebus! Jis debilas.

Po kelių valandų daugelis jau buvo gatavį, tarp jų ir Moną su Harry kurie laižėsi. Ew. Nuėjau į laisvą kamabarį ir nusiaviau batus. Jau norėjau gultis, bet išgirdau kaip kažkas barbena į duris. Suurzgiau ir atidarius duris pamačiau ne ką kita, o Malik.
-Ko?-paklausiau šaltai, o jis be leidimo įėjo vidun ir uždarė duris.
-Tu mano, aišku?-suurzgė.
-K-ką?-sumykčiojau, nes juk jis čia mandrai užvėlė.
-Man nesvarbu, ką tu manai. Tu mano, tik mano,-suurzgė.
-Paleisk mane!-surėkiau, bet jis tik įsisiurbė į mano lupas.
Jis bučiuodamas mane prirėmė prie sienos ir rankas sudėjo taip, kad buvau įkalinta. Jo lupoms pasiekus mano kaklą aš išleidau sunku atodusį.Savo smulkiais pirštais atsegiau jo kelnių sagtį ir užkišau ranką. Jo pasididžiavimas iškart pabudo ir aš tyliai sukikenau. Suėmiau ranką jo pasididžiavimą ir pradėjau jį lėtai masažuoti kas Zayn privertė įsitempė. Man patinka žinoti, kad moku jį sujaudinti, nors turėčiau dabar priešintis.
-Gabby,-sušnypštė sudejuodamas.
-Kas mažuti?-gundančiai paklausiau ir jis pakėlė mane.
Apsivyniojau kojomis jo klubus ir dabar jaučiau jo pasididžiavimą sau prie užpakalio. Zayn nuvilko mano bliuskute ir numetė prie kojų. Jis pažiūrėjo į mano krūtine ir apsilaižė lupas.
-Niekada neleisiu kažkam liesti tave,-sumurkė ir įsisiurbė į lupas.
Trumpam teko nulipti nuo Zayn, bet tik pašalinus kelnėms Zayn vėl pakėlė mano kojas, kad apsivyniočiau jomis jo klubus. Jo šalti bučiniai pabučiavo man krūtine ir atsegęs liemenėlė pašalino ją nuo mano kūno. Jo akys sužibėjo ir tai kiek trigdė, kad jis taip ilgai žiūri į mano krūtine. Blemba, kas jam čia saldainiai?
-Nekenčiu tavo kaprizu,-pamatęs mano žvilgsni, suburbėjo.
Jis pajudino klubus ir kelios aimanos paliko mano lupas. Jo daiktas trynėsi prie mano vaginos ir sukėlė abiems sujaudinimo bangą.
-Neerzink Zayn,-suzyziau ir jis kaip tik mano žodžiais nuplėšė mano apatinius nuo kūno.
Toks jo veiksmas sukėlė aistra mano kūne šimtu procentu. Padėjau jam nusmaukti jo apatinius žemyn. Garsiai sudejavau kai Zayn staiga įėjo į mane. Jis po lėto kilnojo mane ir bučiavo mano kaklą, kas vertė mane neblaiviai mąstyti. Zayn įėjo gyliau ir nesusilaikius sudejavau jo vardą.
-Garsiau,-paliepė ir pajudėjo gyliau.
Surėkiau jo vardą kuris perėjo per visa namą. Jo judesiai pagreitėjo, o iš mano lupų girdėjosi garsesnės aimanos.
-Oh taip Zayn, oh,-sudejavau ir jis nusišypsojo.
Apsikabinau ji per kaklą ir prisitraukiau bučiniui. Norėjau pajusti jo tobula presa, bet ji dengė sušikta maikė. Nutraukiau bučini ir rankomis paėmiau už maikės kampu.
-Gabby ar tau būtina dabar ją nuimti?-paklausė.
-Taip būtina,-sudejavau ir nuvilkau jo maike kas atvėrė man nuostabu reginį.
Zayn judesiai suletėjo, bet buvo gylesni. Toks jausmas, kad nebegaliu kvėpuoti, kai su paskutiniu Zayn judesiu pajutau kaip mano kūną užlieją šiluma. Zayn pabučiavo mane saldžiu bučiniu ir nuleido žemyn. Buvo nejauku stovėti prieš ji visiškai nuogai kai jis jaus spėjo užsidėti apatinius bei kelnes. Jis norėjo jau dėtis maike, bet atėmiau ją ir užsidėjau pati.
-Ei,-nusijuokė.
Norėjau jam atsakyti ką nors pašaipaus, bet išgirdome tik pažįstamus balsus ir kaip prasidaro duris.
-Wow...

Problem (Z.M) TAISOMAजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें