36

3.3K 171 0
                                    

*Zayn Pov*
Gabby savo rudomis akimis žiūrėjome į mane ir matosi, jog ji pasimetus. Jos lupos buvo truputi pravertos ir tai kėlė man pagunda pabučiuoti ją. Negaliu patikėti, kad rimtai tai jaučiu jai. Pirmiau juk nekenčiau jos.
Apsilaižiau lupas ir pasilenkęs lyžtelėjau jos apatinęs lupos. Jaučiau šokolado skonį, kas byloja, jog ji vėl valgė šokoladą. Nusišypsojau jai ir nesilaikęs suliečiau mūsų lupas. Sukėliau jos rankas jai virš galvos ir pagylinau bučinį liežuvių įsibraudamas į jos burną. Mūsų lupos lėtai judėjo ir jaučiau, kaip kyla karštis, vos ją bučiuodamas. Suėmes jo viena ranką, laisvą ranką nuleidau žemyn ir sulenkiau jos koją. Glosčiau jos šlaunį ir mėgavaujausi jos alsavimų man į lupas. Man kyla pyktis žinodamas, kad tas slunkius ją liečia ir ji jam priklauso. Noriu jos, bet tik ne tada kai ji yra kito vaikino.
Atsitraukiau nuo jos ir atsistojau šalia lovos. Jos sumišimas pasirodė akyse ir tiesiog negalėjau tylėti.
-Ką tu darai?! Tu suvylioji, o paskui išeini?! Po velniais tu su tuo vaikinų!-šaukiau ant jos ir pirma karta jos akyse pamačiau tokia baime.
-Tu mane pabučiavai,-tyliai pasakė.
-Negaliu to daryti, kai žinau, kad tas žąsinas tave liečia. Tiesiog išeik,-paliepiau.
Ji lėtai išlipo iš mano lovos ir nuleidus galvą išėjo. Tik išgirdus jos verkima supratau, kad pasielgiau, kaip niekšas. Norėjau nueiti pas ją ir atsiprašyti, bet nesižeminsiu prieš ją. Ji žino koks aš esu, turėjo mane atstumti. Nors...Šūdas, šįkart tikrai aš susimoviau.
*Gabby Pov*
*Penktadienis*
Visas tas dienas nekalbėjau su Zayn. Jaučiausi sumišusi dėl jo žodžių. Jis teisus. Aš su Chad, o leidžiu jam mane bučiuoti. Negaliu taip elgtis. Taip nesąžininga abiejų jų atžvilgių.
-Viskas gerai?-paklausė Melany, kai visa laika tylėjau.
-Ji šiandien kažkokia keista,-sumurmėjo Mona.
Visi kiti laukė savo užsakymų. Negaliu patikėti, kad iš vis su jais išėjau į kavinę. Turėjau šiandien visa diena kirmyti savo kambaryje ir keikti save kokia esu kalė. Tai tampa jau mano hobių.
-Mažyte, kas yra?-švelniai paklausė Chad.
Dabar mažiausiai norėjau, kad jis mane kalbintu.
-Viskas gerai,-kuo maloniau atsakiau.
Jis tik pabučiavo man į žandą ir šyptelėjo. Mano akys išsipūtė, kai prie stalo atėjo Zayn ir Zoe. Jie atsisėdo tiesiai prieš mane ir jaučiau Zayn koją prie savosios. Zoe pažiūrėjo į mane ir toks jausmas, lyg ji viska žinotu. Nuleidau galvą ir žiūrėjau į savo ledų porzciją. Lėtai pakabinau šaukštelių jų ir įsidėjau į burną. Chad buvo apsikabinęs mane per pečius ir norėjau, kad jis paleistu mane, bet tylėjau. Pajaučiau, kaip Zayn koją pajuda ir pakėlus akis pažiūrėjau į jį. Jis savo rudomis akimis stebėjo mane ir greitai nutraukiau akių kontaktą, kad niekas nepamatytu.
-Tuoj grįšiu,-pasakiau ir pakilusi nuėjau į tualetą.
Tik įėjus pastebėjau, kad čia bendras tualetas. Gražu. Ploviausi rankas, kai staiga išgirdau jog kažkas ateina ir man nespėjus atsisukti buvau įtempta į kabiną. Pramerkiau akis ir pamačiau Zayn.
-Po šito tu turėsi suprasti kieno tu esi,-suurzgiau ir grubiai mane pabučiavo.
Buvau pasimetus ir norėjau jį nustumti, bet jis buvo stipresnis. Jo lupos perėjo ant mano kaklo ir sukando jį.
-Baik Zayn. Man skauda,-suinkščiau.|
-Nekenčiu, kai jis būna prie tavęs,-suurzgiau ir atsitraukęs išėjo.
Išėjau iš kabinos ir pažiūrės į veidrodį įsigandau. Aš buvau visa mėlyna, kada jis spėjo.
Nusivilkau mėgstuką ir ant nugaros radau lapuką kuriame raše "Mano". Kas jam?

Problem (Z.M) TAISOMATahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon