6

4K 208 0
                                    

-Šiandien vakare eisi su manim...Hm kai kur, gali skaityti, kaip pasimatymą.

-Tu nenormalus jei manai, kad aš sutiksiu,-suprunkščiau ir jis truktelėjo pečiais.

-Gero stovėjimo,-šyptelėjo ir nuėjo į savo kambarį. Sušiktas Zayn, nekenčiu jo visa savo esybe. Visi juokėsi iš manęs, o aš tik atsirėmus į duris stovėjau ir galvojau planą.

-Zayn!-surikau ir jis po keliu minučių atidarė duris.

-Taip mažute?-nusišypsojo, kas privertė mane suurgzti.

-Aš sutinku,-atsidusau ir jis išsišiepęs priėjo prie manęs bei išsitraukė kažkokį tepalą. Stebėjau, kaip jis juo tepa mano ranka ir po keliu minučių pradėjau jausti, kai skystėje klijai.

-Idiotas,-sumurmėjau ir įėjau į savo kambarį.

-Ruoškis mažute,-mirktelėjo.

-Niekur aš su tavim nevažiuosiu,-suburbėjau, priversdama ji nusijuokti.

-Taip, važiuosi.

-Ne!-pakėliau balsą. Jis priėjo prie manęs, persimetė per petį ir pradėjo nešti link durų,-Paleisk mane, šūdžiau tu!-rėkiau, bet jis tik trenkė man per užpakalį. Kol jis nešė mane koridorių girdėjau visu juokus, o jis tik trenkdavo man per užpakalį, jei įspirdavau jam.

-Aš nupjausiu tavo kiaušus ir išvirsiu šunims koše!-šaukiau ir jis uždėjo ranką ant mano tarpkojo.-Patrauk!-muisčiausi.

-Dar pašūkauk ir numausiu kelnes,-pagrasino, todėl kiek prisibaimindama nustojau muistytis. Jis išnešė mane į lauką ir pamatytumėt, kaip žmonės reagavo į visą šį fiasko.

-Malik, ką čia neši?-prie mūsų priėjo kažkoks oranžinis vaikinas. Tai štai kokia jo pavardė, Malik. Kaip pagal jį, net per gera.

-Tokia laukine psichopatė, kur tu čia vaikštinėji?-paklausė.

-Ai iki Zoe. O kas ši grožybė?-nusijuokė ir palietė mano užpakalį. Net pati nesuvokiau, kaip spyriau jam iš kojos. Ir mano laimei pataikiau į jo kvailą galvą.

-Prakeikimas, turbūt nosį sulaužė,-išleido skausmo aimaną, o mano veide atsirado šypsena.

-Dar karta paliesk mano užpakaliuką ir ne tik nosį sulaužysiu,-pasakiau.

-Atleisk Caleb, geriau aš jau eisiu,-atsiduso Zayn.

-Taip, atleisk kale!-surikau juokdamasi. Gretai priėjome prie mašinos ir Zayn atidarė bagažinę.

-Ką žadi daryti?-paklausiau ir jis įdėjo mane į bagažinę,-Ne, ne, ne Zayn! Aš bijau!-sušaukiau ir jis tik nusijuokęs uždarė bagažinę. Jaučiau, kaip mano kvėpavimas pasunkėja ir pradedu panikuoti.

-Zayn!-rėkiau, bet niekas manęs iš čia neišleido. Pajudėjus mašinai, kiek nusiraminau, bandydama įtikinti, kad tuoj viskas baigsis.

-Kai aš iš čia išlysiu, nužudysiu tave! Nors ne kankinsiu iki kol maldausi manęs pagailėjimo!-šaukiau, bet tada išgirdau, kaip įsijungia muziką ir garsiai paleidžia. Prakeiktas Malik. Gulėjau čia apie pusvalandi iki kol sustojo automobilis. Po keliu sekundžių tas mulkis atidarė bagažinę ir ištiesė man ranką, jog padėtu išlipti.

-Gyvenimo kalė,-piktai pasakiau ir išlipau iš bagažinės pati. Apsidairiau ir pamačiau jog esame prie kažkokio apleisto pastato.

-Ką Malik, sumąstei ieškoti vaiduoklių?-pašaipiai paklausiau ir jis pavartė akis.

-Mes einam čia, nevykėle,-sumurmėjo ir parodė į kitoj gatvės pusėje esantį klubą.

-Labai orginalu,-suprunkščiau ir kartu nuėjome į jį. Čia šoko pusnuogės merginos, o vieni net kampe vos nesidulkino, nors gal ir dulkinasi.

-Čia lyg gyvas porno filmas,-pasakiau ir jis nusijuokė.

-Štai čia tu šoksi,-parodė į laisvą stulpą.

-O tu ten,-pašaipiai pasakiau parodyta į šokančius nuogus vaikinus, kurie vienas prie kito glaustėsi.

-Aš ne gėjus!-suriko pasipiktinęs.

-O panašus,-mirktelėjau ir jis suurzgės nuėjo nuo manęs. Dairiausi ką čia nuveikus ir priėjus prie baro užsisakiau kažkokio gėrimo, kuris ne kaip gerkle nuriedėjo.

-Ką tokia panelė, kaip tu čia veikia viena?-pasigirdo vaikino balsas ir atsisukus pamačiau simpatiška vaikinuką rudais plaukais ir jei gerai matau, mėlynomis akimis.

-Atėjau čia su tokiu asilu, bet jis mane paliko,-sumurmėjau.

-Koks kvailys,-nusijuokė,-Gal pašoktum su manim?-paklausė ir sutikau, bet tik dėl to, kad nėra ką veikti. Su vaikinu nuėjome į antrą aukštą kur vyko šokiai ir prasibrovę į vidurį prisijungėme. Nepasakyčiau, kad mes šokome, ypač tada, kai jis pasilenkęs pabučiavo mane. Jaučiu prigėriau jo seilių. Kai jo rankos atsirado ant mano užpakalio sutrikau, bet nestabdžiau jo. Jau dabar to gailiuosi.

Nespėjau sureaguoti, kai kažkas ji nuo manęs nustūmė. Pažiūrėjau į ta asilą ir pamačiau Zayn. Jis trenkė tam vaikinui ir čiupęs man už rankos pradėjo temptis link išėjimo.

-Ką tu sau leidi?!-surikau ant jo.

-Taip ir žinojau, kad tu ne lezbietė,-sumurmėjo ir įstūmė manę į pirmą pasitaikiusi kambarį.

-Na ir kas, kad nesu,-suburbėjau ir jis prispaudė mane prie sienos.

-Negražu meluoti, Skyven,-šyptelėjo.

-Traukis, nuo tavęs dvelkia alkoholiu,-suurzgiau.

-Bet aš turiu tau staigmeną,-sukikeno.


PATAISYTA

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now