28

3.7K 188 0
                                    

Išsigandus atsisukau į Moną ir ji tik išputus akis apsiko ir išėjo.
-Oh dieve, aš tokia nesveika,-keikiau save.
-Dėl ko?-suprunkštė.
-Dėl viso šito. Turėjau nepasiduoti. Ir iki ko aš smukau,-murmėjau ir rengiausi savo rūbus.
-Nebuvo taip blogai, be to galiu tave gauti kada tik panorėjęs,-šyptelėjo ir manyje užvirė pyktis.
-Aš nesu tavo kekše! Iš vis daugiau gyvenime prie manęs nelysk!-surėkiau ir metus į jį jo maike išėjau iš kambario.
Jaučiau, kaip akyse kaupiasi ašaros, bet valdžiau jas. Negaliu pasirodyti silpna, negaliu. Išbėgau į lauką ir atsitrenkiau į Niall.
-Gabby?-sunerimo, ir nebegalėjau valdyti ašarų.
Apsikabinau jį ir sukukčiojau.
-Kas nutiko?-glostė mano nugarą.
-Aš jį sužlugdysiu, paversiu jo gyvenimą pragarų,-verkdama pasakiau.
Niall nieko nesakė tik raminačiai glostė mano plaukus ir šnabždėjo jog nusiraminčiau. Jis galima sakyti pavadino mane kekše, nors net nereikia čia abejoti. Kur mano protas, jog vėl jam pasidaviau? Žinoma neneigsiu, jog jis man patinka, bet man nereikia žaidėjo, viena toki turėjau ir nudegiau.
-Parvešiu tave į bendrabūtį gerai?-pasiteiravo ir aš linktelėjau,-Palauk čia, pasakysiu Mel jog išvažiuojam,-šyptelėjo ir paliko mane viena lauke.
Atsisėdau ant suoliuko ir žaidžiau su pirštais. Viskas dabar jau tikrai sau prižadu, kad busiu tokia pat, kaip ir pradžioje. Busiu žiauri ir kerštinga. Joks vaikinas lengvai manęs negaus. Zayn, jis tik suknistas žaidėjas ir nieko naujo, kad mane jis laikė, kaip kekše.
*Zayn Pov*
Mane jau užkniso tą Gabby. Ji amžiais prisimasto nesąmoniu ir nemato, jog iš tiesų ji man patinka. Jaučiu ji pirma mergina, kuriai jaučiau potrauki ne vien seksui. Na, bet dabar tai nesvarbu. Velniop ją. Laikas grįžti į senas vežias. Daugelis šių merginų trokšta manęs ir man nereikia kažkokios pigios kekšes, kuri net nesugeba pamatyti paprastu dalykų. Galiu gauti, bet kuria.

Nusileidau žemyn ir pamačiau Lona. Oh ta mažyte visada man atsiduoda. Priėjau prie jos ir uždėjau viena ranką ant jos liemens.
-Labas mažute,-sumurkiau.
-O grįžo senasis Zayn,-sukikeno ir atsisuko į mane pilnai.
-Grįžo,-lyžtelėjau jos apatinės lupos ir jis jau suprato, ko aš iš jos noriu.
Ji gerai daro oralinį. Nusitempiau ją į laisvą kambarį ir atsisėdau ant fotelio. Ji atsiklaupė prieš mane ir nusmaukė mano kelnes bei apatinius. Šyptelėjau jai ir ji pasilenkus lyžtelėjo mano galvute. Užverčiau galvą, kai ji paėmė jį visą į savo burną. Tyliai nusikeikiau, kai jis vis judino savo galvą aukštyn-žemyn ir atsakomai pageldavau klubus, kai mano penis susidurdavo su jos gerklę. Ji truputi paspringo, bet toliau tęsė savo darbą. Garsiai nusikeikiau, kai jaučiau savo orgazmą ir nuleidau jai į burną. Ji tik nuryjo ir nusišypsojo.
-Tu, kaip visada skanus,-sukikeno.
-O tu, kaip visada gerai nučiulpi,-šyptelėjau.
Šita mergina visiškai nesigėdija ir nesupyksta, kai tai jai sakoma. Ji duodasi su visais ir manau ji yra ninfomanė. Rimtai jai neužtenka vieno orgazmo.
Susitvarkęs savo kelnes, pažiūrėjau į ją ir išėjau iš kambario. Nusileidau į apačia ir dairiausi Gabby, bet jos niekur nebuvo. Ne jau mažyle išėjo. Žinoma išėjo, ji niekada nepasilieka po tokių dalykų. Grįžęs į kambarį tikrai rasiu staigmeną.
Nuėjau į virtuvę ir pamačiau Marco. Jis nepatenkintai nužvelgė mane ir šyptelėjo.
-Tai ką praspyrei Gabby?-nusijuokė.
-Ta prasme?-sutrikau.
-Mačiau, kaip ji verkė įsikniaubus į kažkokio blondino petį,-pašaipiai pasakė.
Niall. Tai tikrai bus jis. Bet ji verkė? Jau norėjau suktis ir bėgti pas ją, bet sustabdžiau pats save. Ne Zayn, tau ji nerūpi.
-Tegul, man nerūpi. Gavau ko norėjau ir viskas,-šaltai pasakiau.
-Lietuvoje, tai negalėjau labai jai kenkti, nes jos tėvukas yra buvęs kareivis ir turi galios, bet čia aš jo gyvenimą paversiu pragarų,-suprunkštė.
-Ką žadi daryti?-pasidomėjau.
-Kodėl klausi?
-Nes noriu prisidėti.
*Gabby Pov*
Ėjau į pirmą paskaitą ir tikrai jaučiausi, kaip lavonas. Skaudėjo galvą ir nebuvo nuotaikos. Nuėjau prie savo spinteles ir vos ją atidariau pasigailėjau, nes ant manęs užtiško kažkoks lipnus šūdas. Koridoriuje pasigirdo pašaipos ir nusivaliaus tai nuo veido apsidairiau ir pamačiau Marco su Zayn, kurie viska filmavo. Negaliu patikėti, koks jis niekšas. Trenkiau spintelės duris ir priėjau prie jų.
-O miško žvėrys įtūžo,-nusijuokė Marco ir čiupus telefoną, šveičiau jį sieną.
-Darau išvadas, jog jus verti vienas kita. Marco juk žinai, kad Lietuvos sostinėje per laisves alėja eina piderastai, manau galėtumėte apsilankyti, kai dalyviai!-surėkiau ant jų ir apsisukus nuėjau. Greitai nubėgau į savo kambario ir persirengusi į kitus rūbus, nuėjau į pirmą paskaitą-informatiką. O dieve, dar su tuo. Tiesa sakant, buvo skaudu, jog Zayn šitaip pasielgė, bet tikrai jam to neparodysiu.
-Gabby!-išgirdau Monos šaukimą ir atsisukus gavau stipru apkabinimą.
-Labas,-pasisveikinau.
-Girdėjau, kas nutiko ir prižadu jog Zayn atsiims už tai,-šyptelėjo Mona ir aš tik suprunkščiau.
-Dėjau aš ant jo Mona. Jis net nežino su kuo pradėjo karą.
-Gabby, gal tiesiog ignoruok jį. Manau jam tai labiausiai nepatiks. Jis tik nori su Marco tave paerzinti.
-Gal tu ir teisi. Negaliu jiems parodyti, kad man tai rūpi,-pritariau ir ji šyptelėjo.
-Šiandien vakare viks lenktynės, nori kartu?-paklausė.
-Žinoma, vistiek nieko neveikiu,-sutikau.
-Pasimatysime po paskaitos,-pamojavo ir nuėjo.
Nuėjau į savo paskaitą ir atsisėdau prie savo kompiuterio. Zayn jau buvo savo vietoje, kuri netoli manęs.
-Tu sudaužei mano telefoną,-prabilo.
Ignoravau jį ir pasijungiau savo kompiuterį. Jis tik suurzgė ir į patalpą įėjo dėstytojas.
-Sveiki padaužos, taigi šiandienai jūsų darbas...Hm, ką čia jums duoti, kad pasikankintumėte?-nusijuokė,-Oh turite padaryti filmuką, projekta kitaip sakant. Tema bet kokia, tik reikia jog filmuotumėte ir dėtumėte į viena bendra darbą. Supratote?
-Taip!-atsakėmė chorų.
Visi dirbome ir tikrai buvau susikaupusi, kai pajaučiau šilta delną ant savo šlaunies. Atsisukau į Zayn ir pamačiau jo pašaipia šypseną. Patraukiau jo ranką ir toliau dirbau. Ieškojau gerų vietų Bradford'ę ir pamačiau reklamą apie senelių prieglaudą. Galėčiau padaryti video apie seneliu prieglaudas. Na aplankyti juos ir filmuoti. Manau, tai tikrai parodys žmonėms, jog nereikia jų nuvertinti. Susiradusi visus duomenis juos išsisaugojau ir net nepastebėjau, kaip nuskambėjo skambutis. Išjungiau kompiuterį ir vos ne pirmą išlėkiau iš patalpos. Išėjau iš pastato ir ėjau link krautuvėlės, kai pamačiau Marco. Prie jo priėjo Zayn ir jie apie kažką kalbėjo, kai pamatė mane.
Jie tik pašaipiai nusišypsojo ir priėjo prie manęs.
-Koks jausmas būti tokiai kekšei?-paklausė Marco ir pastumė mane.
Neišlaikiau pusiausvyros ir nukritau ant šiknos. Su panieka pažiūrėjau į juos ir atsistojau.
-Koks jausmas būti pašlemėkais? Jus kai kurvos, tik tai, kad per jus mergos eina,-pašaipiai pasakiau ir norėjau nueiti, kai pajutau, kaip man trenkia per užpakalį.
-Wow vaikine trauk rankas,-išgirdau gerai pažįstama balsą.
-Tėti?-sutrikau.

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now