26

3.6K 184 0
                                    

Įsišiepus išsitraukiau dažus ir atsargiai purškiau ant jo plaukų dažus. Jėzau, kaip bus linksma ryte. Įsitraukiau iš stalčiaus savo makiažui reikalingas priemonęs ir išdažiau jį. Kokia graži mergaite. Baigusi visa savo išradinama viska paslėpiau ir palaukus kol nudžius dažai atsiguliau šalia jo. Jis iškart rankomis apsivyjo mano liemenį ir prisitraukė šalia savęs. Įsitaisiau jo glėbyje ir užsimerkus užmigau.

Ryte pramerkusi akis pamačiau vis dar mieganti Zayn. Vos nesusijuokiau pamačius, kaip jis atrodo dienis šviesoje. O dieve apsaugok nuo tokios nelaimės. Greitai užsimerkiau, kai jis pradėjo būdintis ir apsimečiau, kad miegu. Pajaučiau šilta alsavima sau į veidą ir švelnu bučinį į lupas.
-Keliamęs miegantis demoniuk, turime valandą pasiruošt paskaitoms,-dusliai pasakė ir lėtai prasimerkiau akis.
Mano veide atsirado šypsena, nes jis taip juokingai atrodė.
-Kažkam gera nuotaika,-nusijuokė.
-Tau irgi tokia greit bus,-pradėjau juoktis ir išlipus iš lovos, greitai pasiėmiau visas dušo reikmenys ir išėjau iš kambario.
Tik pasiekus vonios duris išgirdau rėkima iš savo kambario.
-Skyven!
-Ups,-sukikenau ir pamačius, kaip jis išeina iš mano kambario.
-Ateik čia,-suurzgė ir greitai įėjau į vonią, bei užsirakinau,-Skyven!-išgirdau vėl jo rėkimą ir daužymą į duris.
Garsiai nusijuokiau ir nusirengus palindau po dušų. Nusipraususi apsirengiau bei įsidžiovinau plaukus. Priėjau prie durų ir pasiklausiau ar jo nėra, bet nieko negirdėjau. Atrakinau duris ir apsidairius nuėjau į sabo kambarį. Truputi pasidažius susirišau plaukus ir pasiėmusi knygas išėjau. Atsidūrusi koledžą sutikau Mona ir Harry.
-Mačiau Zayn,-nusijuokė Mona.
-Tau šakes Gabby,-suprunkštė Harry.
-Ne pirmas kartas. Tik va reikia pasiruošti jo kerštui,-truktelėjau pečiais ir nuėjus prie savo spintelės išsiėmiau literatūros knygą.
-Visi mano jog jus pora,-pasakė Mona.
-Kas tie visi?-pasidomėjau.
-Na visi. Brolyja, koledžo fyfos ir kai kurie dėstytojai,-pavartė akis.
-Mes tokie nesame ir nebūsime,-suburbėjau.
-Kodėl? Jus vienodi,-nusišypsojo Harry.
-Būtent,-sumurmėjau ir atsisveikinus nuėjau į paskaitą.
Atsisėdau į savo vietą ir pažiūrėjau į naują temą. Kruptelėjau, kai kažkas prie manęs atsisėdo ir atsisukus pamačiau Zayn, jau nusipraususi. Grąžinau žvilgsnį į knygą ir pajutau šiltą ranką ant savo kelėno.
-Patrauk,-paliepiau ir jis grubiai ją suspaudė.
-Net nežadu Skyven,-šaltai pasakė ir aš pasimečiau.
Greitai susirinkau savo daiktus ir nuėjau į kitą vietą. Čia sėdėjo kažkoks pankas ir jo žvilgsnis kraupus. Nusukau žvilgsni nuo jo ir atsisukus į Zayn pamačiau jo pikta veido mina. Jis kažka pasakė judindamas lupas panašiai į "Tau šakes". Parodžiau jam vidurinį piršta ir įėjus dėstytojui į patalpą, nusisukau nuo jo.

Kai pasibaigė pirma paskaitą, nuėjau prie savo spintelės ir vedžiau numerį. Vos atidariau spintelę į mano veidą parėjau ryži dažai. Malik. Koridoriuje pasigirdo žmonių juokai ir smarkiai trenkus dureles išėjau iš pastato. Grįžau į savo kaambarį ir nusivilkau visus rūbus. Prakeiktas Malik. Persirengusi ir nusivaliusi visus tuos dažus pasiruošiau kerštui. Išėjau iš kambario ir tyliai bei atsargiai nuėjau į Zayn kambarį. Atidariau duris ir įėjus pasiėmiau virvutes, bei pririšau viena virš duru bei pakabinau balioną pripilta raudonų dažų. Kita virvute pririšau netoli durų ir padariau taip jog jam ta virvute užkliudžius gautu dar viena baliona su mėlynais dažais. Į lovą pridėjau irgi balionu, jog jam daugiau kliūtu. Kai jau norėjau eiti iš kambario pačiupau jo apatinius ir išėjus prikabinau prie jo durų.
-Paversiu tave klaunu Malik.
*Zayn Pov*
Iš po tos mano išdaigos, Gabby nebemačiau. Nejaugi panele įsižeidė? Kaip gaila. Pasibaigus paskaitoms ėjau į savo kambarį. Pamatęs pakabintus savo apatinius ant durų suurzgiau. Nuėmiau juos ir apsidairiau ar niekas nemato. Atidariau duris ir staiga kažkas užkrito man ant galvos ir sprogus aptaškė kažkuo. Dėjau žingsnį ir užkliudžiau kažka bei vėl gavau į galvą kažkokio šūdo. Bandžiau nusivalyta tą šūdą, bet kritau į lovą ir pamajaučiau jog vėl kažkas sprogo ir dabar šlapia. Su pataline nusivaliau veida ir apsidairęs pamačiau dažus. Suurzgiau ir iš kumščio trenkiau į sieną. Prakeikimas.
-Skyven.

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now