20

3.7K 184 0
                                    

*Gabby Pov*
Zayn reakcija buvo legendine. Jis žiūrėjo į mane ir bandė suprasti ją aš vėl pridirbau.
-Ką padarei?-paklausė ir nusišypsojau.
-Staigmena,-džiugiai pasakiau ir išbėgau iš kambario.
Girdėjau, kaip Malik mane vejasi, bet vos tik išbėge į lauką, jis sustingo.
-Melany buvo labai miela ir pasake apie kelias merginas, kuriomis tu pasinaudojai ir metei. Jos tikrai nepraleido progas su tavim vėl susitikti,-įsišiepus pasakiau.
Zayn pažiūrėjo į merginas, kurios buvo nepatenkitos.
-Labas,-lėtai pasakė ir jos patriko.
-Kaip tu drįsti Malik?! Pasinaudojai mumis ir palikai!-rėkė viena iš jų, o aš viska stebėjau.
Harry irgi buvo apšalęs ir po truputi traukėsi iš čia. Pažiūrėjau į Malik, kuris piktai stebėjo mane.
-Ne! Jis mano! Aš tave mylėjau Zayn!-rėkė kažkokia blondine.
Malik buvo pasimetęs, išsigandęs ir tuo pačiu suirzęs. -Kerštas, kale,-pasakiau jam ir palikau jį viena aiškintis su tomis merginomis.
Nuėjau atgal į namą ir pasiėmiau savo daiktus. Laikas namučio, nes tikrai nenoriu Malik pykčio, kuris primena nupešiota gaidy. Uch, koks geras jausmas.


Grįžusi į savo bendrabučio kambarį atsiguliau į lovą. Galva vis dar buvo apsunkusi ir užiklojus, užsimerkiau. Džiaugiuosi jog rytoj šeštadienis.
Prabudau nuo kažko keisto. Lyg gulėčiau ant glyčios lovos. Lėtai pramerkiau akis ir pamačiau jog guliu ne ant lovos, o vonioje su kažkokiu skysčiu. Greitai pašokau ir supratau jog čia klyjai tapetams.
-Zayn!-surėkiau.
Pakilau iš vonios ir nuo manęs varvėjo klijai. Nu Malik, nu palauk. Vonioje praleidau pora valandų, nes kol nusiploviau visa kūna spėjau priterlioti visa vonia. Teko išvalyti ir ją, bet kai viska baigiau ėjau kurti plano, kaip sunaikint Zayn Malik. Tas kirminas atsiims. Nuėjau į kambarį ir radau panaudota kandoną ant žemės. Jis mylėjosi su kažkuo mano lovoje?! Huh! Palauksiu vakaro ir tada jis kentės, kaip Jėzus Kristus. Tas tarakonas.
Sėdėjau ant lovos ir stebėjau lakrodį. Girdėjau, kaip Zayn grįžta į savo kambarį ir įsišiepius pasiėmiau šautuva su pripiltu tomatu. Tyliai išėjau iš kambario ir nuėjau prie Malik durų. Pabarbenau į jo duris ir atsitraukiau per kelis žingsnius. Nustačiau šautuva į jį ir tik jis pradarė duris pradėjau į jį šaudyti.
-Kas per?!-suriko ir jo visas veidas buvo raudonas.
-La la la la,-dainavau ir baigus šaudyti įsitraukiau prieskonius ir barsčiau ant jo,-Papuoškime, paruoškime ir siuskime mes lauk, nes esame, mes esame nuostabus ir geri!-sudainavau ir uždėjau ant jo galvos šokoladine viršunėlė.
-Gabby,-suurzgė.
-Kaip gaila jog tavo slieko kūnas viska gadina,-apsimečiau, kad verkiu ir greitai viska metusi nubėgau į kambarį ir užsirakinau.
-Gabby!-rėkė ir daužė mano kambario duris,-Geriau nenorėk jog aš tave pagaučiau, nes išmaudysiu mėšle!-šaukė, o aš juokiausi.
-Nuo pykčio raukšlės atsiranda ir dar pražylsti,-pasišaipiai pasakiau ir jis dar karta trenkė man į duris.
-Prisiprašei Skyven,-piktai pasakė ir turbūt nuėjo į savo kambarį.
-Prisiprašei Skyven,-pavaidinau jį cypenčiu balselių.
Bla bla bla, niekas jo nebijo. Aš nesikeisiu dėl kelių negražių žodelių. Aš su Gabby Skyven ir parodysiu jam kas aš esu. Esu ir blogiau pavadinta. Tai, kad leidausi išdulkinama nereiškia jog jis gali man aiškinti.

Išėjau iš kambario ir eidama koridorių sutikau Mona su Zayn bei Harry. Greitai apsisukau ir pradėjau eiti kita kryptimi, kai išgirdau Monos balsą.
-Gabby!-suriko, bet ignoravau ją,-Gabby mums reikia pakalbėti!
-Monica, mums nėra apie ką kalbėti nuo tada, kai čia atvykome. Taip, kad užsikrušk,-šyptelėjau ir ji apšalo.
Niekada su ją taip nekalbėjau.
-Tu virtai visiška kalė!-surėkė.
-Tai tu tokia virtai.
-Aš?! Aš bent turiu savigarbos ir su bet kuo nesidulkinu!-sušuko ir tai tikrai mane įskaudino.
Nusišypsojau jai ir apsisukus atsitrenkiau į kažką.
-Labas,-pasisveikino ir pakėlus galvą sustingau.
-Marco?


Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now