20

2.7K 134 2
                                    

Mes su Zayn susižvalgėme ir kiek išsigandę pakilome iš lovos. Tai tie patys vyrai. Jei dabar atidarysime duris, turbūt gyvi neišliksime.
-Ką darome?-paklausiau tyliai.
Jis apsidairė ir priėjo prie lango.
-Priešgaisriniai laiptai. Lipsime jais.
Sutikau su jo mintimi. Dužiai į duris vis garsėjo, o mano baimė taip pat. Po velniais iš kur jie sužinojo, kur mes esame?
-Einam,-paskatino Zayn.
Jis išlipo pirmas ir padėjo išlipti man. Lipdami laiptais išgirdome, kaip lužta kambario duris ir pasigirsta riksmai.
-Jie bėga!-tai vienas iš riksmo garsų.
Vos pasieke žemę pradėjo bėgti, kaip akis išdegę. Pribėge mašiną, kuri stovėjo prie parko atsirakinome ją ir įsėdome. Mano širdis daužėsi lyg pašėlusi. Po velniais mes mirsime!
*Zayn Pov*
Mačiau kokia Gabby išsigandusi. Nesistebiu. Juk mes įkalčio liūdininkai. Garantuotai mane atpažino, nes esu garsus lenktyninkas. Jie žinos kur aš esu ir nuo to nukentės Gabby.
Atvažiavęs į prie jos daugiabučio pažiūrėjau į ją. Nežinau ar ji nori, jog likčiau ar ne. Norėčiau likti. Daky tikrai knis man proto, bet man nerūpi. Aš jos nenoriu. Ji buvo tik geras pasidulkinimas. Gabby yra kur kas geriau. Ji užsispyrusi, bet man patinka. Man patinka, kai ji kikena, kai ji raukosi.
-Užeisi?-tyliai klausia.
-Taip,-palinksėjau.
Išlipome iš mašinos ir apsidaire nuėjome į daugiabūtį. Kol kilome liftu tarp mūsų buvo stojus tyla. Tikrai norėjau ją pabučiuoti, bet valdžiausi. Po velniais ne tik ją pabučiuočiau..Išlipe iš lifto nuėjome prie būtu durų ir jai atrakinus duris įėjome.
Čia prie durų pribėgo mažas šuniukas. Pipse.
-Einu įpilti jai daugiau valgyti. Eik į miegamajį,-paliepė.
Palinksėjęs paklusau ir nuėjęs į miegamajį apsidairiau. Ant lovos gulėjo padėti apatiniai. Turbūt skubėdama neįdėjo į skalbimo krepšį. Paėmiau juos ir įsėdau į kišenę. Po velniais jaučiuosi per daug susijaudinęs, nors nieko ypatingo nebuvo.
-Jau,-jos švelnus balsas nuskambėjo šalia manęs.
Atsisukau į ją ir šyptelėjau. Ji atsisėdo ant lovos ir žvilgtelėjo į mane.
-Šį vakarą norėčiau baigti tavyje,-tiesiai šviesiai pasakiau.
-K-ką?-pasimetusi sumikčiojo.
Negaliu susivaldyti. Greitai priėjau prie jos ir užguliau. Nykščiu paliečiau jos skruostą ir džiaugiausi, kad ji nesipriešiną.
-Jaučiuosi pamišęs prie tavęs,-tyliai pasakiau.
Atrodo visai nesenai bėgome nuo kažkokiu maniaku, o dabar aš trokštu į ją smeigti ir smeigti.
-Zayn,-tyliai sušnabždėjo.
-Nurenkime tave,-pasakiau ir atsisėdęs ant lovos švelniai bei atsargiai ją nurenginėjau.
Ji stebėjo mane ir visiškai nesipriešino. Mašoji Skyven yra taip pat susijaudinusi. Jai likus visiškai nuogai pakilau nuo lovos ir nusivilkau savo maikute apnuogindamas krūtinę. Ji stebėjo mane spindičiomis akimis ir kartais sukasdavo iš vidaus lupą. Nusimoviau savo kelnes bei kojines likdamas vien su apatiniais. Mano Malik jau stovėjo todėl užgulęs ją, lėtai tryniausi į ją.
-Po velniais, gal baigsi erzinti?-sumurmėjo labiau į mane įsikibdama.
Sukikenau ir kai norėjau jau pradėti procesa nusiimdamas apatinius, suskambo mano telefonas. Pasiėmiau jį susiraukdamas.
-Tavo tėvas,-tyliai pasakiau.

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now