22

2.6K 145 3
                                    

Gulėjau apsikabinęs Gabby ir mąsčiau apie jos žodžius. Ji mane myli. Myli mane ji. Nežinau ką galvoti. Ar ji tai pasakė dėl gero sekso? Nors nemanau, kad ji tokia. Pažiūrėjau į ją miegančią. Ji tokia trapi. Lėtai išlindau iš po jos ir nuėjau į balkoną. Surinkau Daky numerį ir pridėjau telefoną prie ausies. Esu pasiryžęs viska padaryti dėl tos kuria myliu. Tai Gabby.
-Zayn?! Kur tu esi?!-pokalbis prasidėjo taip kaip ir tikėjausi.
-Mums reikia pakalbėti. Aš atvažiuoju iki tavo tėvų namų,-tai taręs numečiau ragelį ir grėžau į miegamajį.
Priėjau prie miegančios Gbaby ir švelniai ją pajudinau.
-Mhm?
-Aš greitai grįšiu,-pabučiavau ją ir ji linktelėjus toliau miegojo.
Apsirengęs išėjau iš būto ir užrakinęs duris įsidėjau raktus į kišenę. Nusileidau liftu žemyn ir nuėjau prie savo mašinos. Apsidairęs įsėdau į mašiną ir užvedžiau ją. Tikiuosi tie maniakai daugiau nepersekios manęs bei žinoma Gabby.

Nuvažiavęs prie Daky namų išlipau iš mašinos. Nuėjau prie namo ir net nepasibeldęs įėjau. Svetainėje pamačiau Daky bei žinoma jos tėvus-Adamą ir Eveliną.
-Kodėl taip ilgai negrįžai?! Ar bent žinai, kaip internetas mirga?! Tu išdavinėji mane su ta valkata!-pradėjo rėkti Daky.
Atsidusau ir atsirėmiau į sieną. Nebus lengva jos atsikratyti. Tik viena būda žinau, kaip ji niekaip man ir Gabby nepakenks.
-Klausykite. Aš nesiruošiu jums aiškintis ir panašiai. Aš ir Gabby jau senai vienas kita pažįstame. Padariau klaidą, kad iš vis ją palikau. Kadangi jūs kiaules meilės nesuprantate, tai apie ją ir nekalbėsiu. Geriau įspręskime viska taikiai ir ramiai. Žinote, kaip ten viskas būna. O jei ne, tai man nusispjaut. Esu pakankamai didelis savanaudis, kad rūpinčiausi jūsų šlove ir visų kitų šudų. Ačiū už dėmesį,-šyptelėjau.
-Tu bent supranti ką kalbi vaikeli?-nusijuokė Adamas.-Tu negali taip imti ir palikti Daky. Ką kalbės žmonės?
-Man nusispjaut,-truktelėjau pečiais.
Jiems nespėjus nieko pasakyti greitai išėjau iš to prakeikto namo. Nekenčiu jų. Įsėdau į savo mašiną ir patraukiau Gabby namų link. Žinau ką turiu daryti.

Nusigavęs iki Gabby greitai nusigavau iki jos būto. Turiu kuo greičiau jai viską pasakyti. Jos tėvas mane nudės. Atrakinęs duris įėjau vidun ir žinoma mane aplojo Pipse. Tas mažas šuo įsivaizduoja save rotveileriu. Nuėjęs į Gabby kambarį radau ją pabudusia.
-Kur tu važiavai?-paklausė.
-Dabar aš oficialiai laisvas,-šypelėjau ir ji sukikeno.-Gabby mums reikia pakalbėti. Na žinai, rimtai.
-Ar kas nutiko?-pakilus iš lovos priėjo prie manęs.
-Ne. Tiesiog nenoriu, kad kas mums kenktu. Velniop visus. Tik savo tėvui to nesakyk,-nusijuokiau.
-Jo, jis man skambino ir vaizdžiai papasakojo, kaip išvirtu tavo kiaušinius ir dešrele,-suprunkštė.
-Sadistas.
-Toks tas mano tėtis. Tai apie ką norėjai pakalbėti.
-Tekėk už manęs.

Problem (Z.M) TAISOMAWhere stories live. Discover now