➡️Part9.⬅️

96 10 0
                                    

           

Hi baes!:) Próbáltam folytatni a követhetöbb események miatt, nem tudom elnyeri-e a tetszéseteket. Mellesleg új szemszöggel próbálkoztam nem hiszem, hogy sűrűn vissza térne, vagy csak úgy újra vissza térne, de most szükségét éreztem. Mindenesetre jó olvasást! Love ya!xx

What's wrong with you?

Ashley

Az utóbbi napokban egyáltalán nem hallottam Ashtonról. Csak arra emlékeztem, hogy az ágyamon ülve nézegettem a sorozataimat, üveges tekintettel, azon agyalva hol basztam el ennyire. Természetesen a választ nagyon is tudtam, persze voltam annyira vakegér, hogy még csak fel sem merültek bennem Irwin szándékai. Feltéve, ha azért dühödött be ennyire, mert szeret.

Nos, a gondolataimba merülve ahhoz is béna voltam, hogy kinyissam a rohadt szekrényemet. Mikor végre képes lettem rá szó szerint becsesztem a kémia felszerelésemet, aztán bevágtam a szekrényem ajtaját és kisebb szívrohamot kaptam. Luke támaszkodott a mellettem lévő szekrénynek egyenesen a képembe vigyorogva.

-Helló, Szivi!-köszöntött meglehetősen vidáman.

-Csá, Hemmings!-vágtam oda.

Vigyora lehervadt a képéről.

-Milyen harcias ma a kiscica.-jegyezte meg, előtte pedig füttyentett egyet.

-Nincs kedvem a szarságaidhoz.-mororgtam.

Kikerülve el akartam menni az ebédlőbe, amikor a karomnál fogva vissza húzott maga elé.

-Ashley én csak...-kezdett bele, de félbe szakítottam.

-Először is engedj el!-förmedtem rá összevont szemöldökkel, erre pedig elhúzta száját, viszont elengedte a karomat. -Másodszor pedig, ne is álmodj arról, hogy ezután bármi lesz köztünk. Csak felejtsd el az egészet, ahogyan én is.-közöltem vele nyomatékosan,ő meg vigyorogni kezdett.

Esküszöm viszket a tenyerem, hogy felpofozhassam.

-Nem erre akartam kitérni. Persze ha meggondolod magad és szeretnéd, akármikor benne vagyok.-kacsintott rám én meg csak megforgattam a szemeimet.

-Olyan Isten nincs.-nevettem fel cinikusan.

Összefontam karjaimat a melleim előtt. Főleg, hogy az ateistáknak nincs Istene.

Éppen újra menni, készültem, mikor elém állt és a mellkasának csapódtam. Gondterhelten felsóhajtottam, aztán felnéztem rá.

-Egy perced van, Hemmings. Számolom.-mondtam komolyan.

-Jó, oké, na... Ashtonra akartam kitérni. Nem tudod mi lehet vele? Mióta elviharzott nem láttam, ma pedig szerda van és suliba sincs.-hadarta, de az arca átváltott aggódó kifejezésre.

Nem bírtam elfojtani a nevetést így szegénynek a képébe röhögtem.

-Pont én tudom, nem? Majd csak nekem elmondja főleg, hogy miattam, vagyis helyesbítek Miattunk tűnt el.-válaszoltam bunkón, kiemelve a 'Miattunk' szót, mire láttam rajta, hogy kellemetlenül érzi magát.

-Sajnálom. Tényleg őrültség volt téged kérdezni.-nézett le rám.

Keserűen elmosolyodott.

Csak megráztam a fejemet és ott hagytam őt a gondolataival.

Sorba álltam az ebédlőbe, természetesen ma is valami undormány volt a kaja, szóval elhaladva a Snack autómata mellett vettem magamnak két kicsi chipset.

Crazy love  a.iWhere stories live. Discover now