➡️Part 13⬅️

21 1 0
                                    

Hi baes!:)♥ A helyzet az, hogy megint elég hosszúra sikeredett a mostani rész is, így ismételten megfelezem. Hogy miért? Véleményem szerint amikor egy rész több, mint háromezer szó az már hosszú. Eseménydúsnak eseménydús, a parázs kezd izzani, ha értitek... nem is szaporítanám tovább a szót. Love ya!xx♥


Falling for you; Campfire


Éreztem, hogy a testem a falnak csapódik és egy másik test simul hozzám. Bódító férfias illata körülölelt. Arcát nem láttam, hiszen a nyakamat kezdte be hinteni apró, nedves kis csókokkal. Szinte perzselt a bőröm, ahol ajkai érintettek. Különös érzés fogott el engem. Rám tört a gyomorgörcs. Ugyanakkor, amikor nyakam érzékeny pontjához ért ki rázott a hideg, ezáltal egy fajta kéjes sóhaj hagyta el ajkaimat. Ekkor rám emelte tekintetét és angyalian elmosolyodott. Mogyoróbarna szemeiben elvesztem, melyben láttam a vágyat és a szenvedélyt egyaránt. Le néztem ajakira. Gondolatai előrébb jártak, mint nekem, cselekedetei szintúgy. Ujjával végig simított az alsó ajkamon, ezt követően közelebb hajolt, ajakit az enyémre tapasztotta. Csókja mézédes volt és mámorító. Szenvedélyes. Pillangóim fel éledtek a szívem, sokkal gyorsabb ütemben vert, pulzusom az egekbe szökött, ezáltal dereka köré fontam karjaimat, hogy meg tartsam magamat. Végül csak a levegő hiánya vetett véget forró csókunknak. Mindketten ziháltunk. Még mindig akartam csókolni puha ajkait, de ő csak ölelt engem. A húsz centi különbséget tekintve hamar elvesztem izmos karjai közt aprócska termettemmel. Mellkasába fúrtam a fejemet. Magamba szívtam bódító, férfias illatát, amit annyira imádtam. Minden olyan tökéletes volt azt akartam sose érjen véget, de mint minden jó pillanat ennek is vége lesz egyszer előbb-vagy utóbb. Jelen esetben előbb. Hirtelen úgy éreztem zuhanok, majd hatalmas puffanással földet értem.

Kinyitottam szemeimet. Szomorúan döbbentem rá, hogy az egészet csak álmodtam és leestem az ágyról. Búslakodva fel nyögtem, majd fel ültem, derekamon dörzsölve a fájó pontot, amit sikeresen bevertem. Szembe találtam magamat két ugyan csak ismerős mogyoróbarna szempárral, amitől frászt kaptam és aprót sikítottam.

-Jesszusom Ashton, hogy kerültél te a szobámba?"-vontam kérdőre még mindig ijedten.

Kicsit sem kaptam szívfaszt. Szarkazmus. Tekintve, hogy nem rég vele álmodtam. Te jó ég. Mióta állhat itt? Nagyon remélem semmit sem mondtam.

-Neked is jó reggelt, bae! Egyébként a hátsó ajtón lopództam fel. Meg akartalak lepni.-válaszolta és angyalian elmosolyodott pont úgy, mint álmomban.

Gödröcskéi is láthatóvá váltak, ami olyan aranyossá tette őt.

Azt mondta nekem ''bae."

-De hiszen anyumék...-kezdtem bele mondandómba de, ő nem hagyta, hogy befejezhessem.

-Anyudék nincsenek itthon, mivel túl nagy a csönd és a hűtőn lévő papírocska igazolja.-le guggolt hozzám.

Kezét nyújtotta felém, hogy fel húzzon ülő helyzetemből, azonnal el fogadtam.

-Értem, de azt még mindig nem, hogy pontosan miért jöttél, hiszen gondolom nem csak meglepni akartál.-karjaimat össze fontam a melleim előtt, válaszára várva.

Ezzel a cselekedetemmel fel nyomtam kissé a melleimet, Ash tekintete ezáltal egyből a mellkasomra tévedt. Elöntött a pír, karjaimat pedig leengedtem a testem oldalához. Ashton megrázta a fejét, majd végre megszólalt.

-Valójában el akartalak vinni magammal, mert este le megyünk a partra és tábortüzet rakunk, meg hülyülünk és iszunk. Luke vetette fel az ötletet.-arcomat fürkészte mit reagálok rá.

-Nem tudom Ash. Tegnap is ittunk és hát még másnapos vagyok.-ráncoltam össze homlokomat, mivel őrülten hasogatott a fejem.

-Innod nem kötelező csak gyere el velem, kérlek.-mosolygott rám kisfiúsan.

Crazy love  a.iWhere stories live. Discover now