➡️Part 15⬅️

8 1 0
                                    

Screwed up;


Kora reggel kaptam egy üzenetet a mobilomra, amely Ashtől jött. Pontosabban ez állt benne...:

Ashy: Tegnap este el mentem sétálni az erdő felé. Találtam mögötte egy elhagyatott helyett szerintem 90' óta nem járt ott senki sem... Lenne kedved oda jönni velem? Ha úgy van, hívd a többieket is. Van ott egy romos állapotban lévő ház... ha oda mennénk inni vagy valami azt úgysem veszik észre... Kérlek válaszolj minél előbb Ashley! puszi.

Romos állapotban lévő ház... basszus ha ránk omlik én esküszöm megverem. Ha bele halok élete végéig kísértem őt. Maga az ötlet az tetszik. Bírom az ilyeneket... talán szívesen el mennék. Indítottam egy csoport hívást, így nem kellett mindenkit egyesével fel hívnom. El mondtam nekik mit írt nekem Ash, benne voltak. Luke fel vetette, hogy esetleg vihetnénk magunkkal graffiti spray-t és rajzolhatnánk vele a ház falára. Mókás ötletnek találtuk, meg beszéltük, hogy szerzünk be festéket. Mindenkinek volt feladata. Mikey piát hozott, Calum cigit, Luke festéket és Ashton, nos már nem tudom pontosan. Én gondoskodtam a rágcsálni valókról. A talit egyre beszéltük és az erdő előtt volt a gyülekező.

Oda rohantam Ashton-hoz, aki fel kapva engem szorosan magához ölelt. A többiek egyből elkezdtek hangosan 'Oh'-t kiabálni a hátunk mögött. Igen azért mert át öleltük egymást, pedig tudtommal nincs köztünk semmi a barátságon kívül. Leszámítva, hogy én bele szerettem Ashton-ba, ami elég szánalmas. Sosem hittem volna, hogy egy olyan srác, mint Ashton Irwin ennyire megváltoztathatja a néző pontomat és előtérbe fogom őt helyezni.

Gyorsan át öleltem a többieket, majd Ash a ház felé vezetett minket.

-Gyerekek csak én vagyok rohadtul másnapos?-kérdezte Michael a halántékát dörzsölve és nyöszörgött egy sort.

-Sajnos ez az alkohol fogyasztás velejáró tényezője.-mondta a mutató ujját az égbe emelve Ash.

Nevetni kezdtünk valamennyien.

-De ennyire? Reggel alig bírtam ki menni hugyozni.-nyöszörögte Mike.

-Tudod van az a szó ami 'm'-el kezdődik és 'k'-ra végződik.-nézett rá hátra a göndör.

-Mérték?-kérdezte Calum, aki random szállt be a csevegésbe, egész eddig a "vezetőnk" után kullogott.

-Talált...süllyedt.-motyogta játékos szemforgatással kisérve.

-És mond... mióta ismerjük mi ezt a szót?-kérdezett közbe Luke.

-Igen is létező szó csak mi ezt ignorálni szoktuk.-válaszolt vállat vonva.

-Ahha.-reagálta le egyszerűen a szőke és arrébb rúgott egy kavicsot.

-Állj!-szólalt fel Ashton, mi meg mind egymásba ütköztünk.

-Most miért álltunk meg?-nyafogta Cal.

-Azért mert megjöttünk.-vigyorgott idiótán.

Oda mentünk a házhoz, fel néztem rá. Egész magas volt kívülről tekintve. Míg a többiek be özönlöttek én addig hezitálva méregettem a faházat. Valóban roskadozó állapotban volt. Itt-ott már a moha és a gaz is be nőtte. Néhány ablak ki volt törve, eléggé koszosnak tűntek. Ashton elmélete miszerint huszonvalahány éve nem járt itt senki most így megszemlélve a házat be igazolódott.

Be mentem a többiek után, ott is körbe néztem. A falak sárga színű árnyalatot vettek fel és néhol már omladozni kezdett a vakolat. Néhány bútordarab egy nagy kanapé, illetve egy ülő garnitúra hevert a hatalmas szoba közepén, ami talán valamikor a nappali lehetett. Vörös, néhol foltos és kissé kopottas függönyök lógtak a poros ablakokat keretezve. A "nappali" közepén egy fából készült csigalépcső vezetett felfelé, instabilnak ígérkezett. A ház kívülről két szintesnek látszott gondolom ott lehettek szobák annak idején. Miután alaposan körül néztem a barátaim felé fordultam és fel tettem egy költői kérdést.

Crazy love  a.iWhere stories live. Discover now