➡️Part 16⬅️

8 1 0
                                    

It's too late or not?;

Egy hét telt el mióta Ashton segg részegre itta magát. Azóta egyáltalán nem méltat figyelemre. Ha mégis megteszi csak szúrós vagy éppen lenéző pillantást kapok tőle. Másfél hete, hogy össze vesztem szüleimmel. Megelégeltek a folytonos kimaradásaimat. Ugyan nem álltam eléjük, hogy közöljem, mit gondolok, elvégre tudtam csak az időmet vesztegetném vele. Meg fogtam hátizsákomat, néhány cuccot össze raktam, ami kellhet és eljöttem. Természetesen a többiek miatt tartózkodom a közös házban és mert megbeszéltük, hogy a nyarat itt töltjük.

Vissza térve Ash-re úgy néz rám néha, mint egy ribancra.Azt hittem ezt már megbeszéltük. Főleg Luke beszélte meg vele elég rendesen ki tett magáért személyesen ment oda még a suli utolsó napjaiban. Ennek ellenére nem beszél velem. Nem ölel át, puszit sem ad, pedig szokott. Persze barátilag. De már semmit sem csinál úgy ahogy előtte.Holott tényleg nincs semmi köztem és Luke között. Mi van ha igaza van Luke-nak és Ashton féltékeny? Ha lenne mire megérteném. Az ég szerelmére mennyire megbántam azt a csókot. Igaz Luke smárolt le engem, de ez nem ad okot mentségre.

A minap le mentem a konyhába inni, Ash is lent volt. Érezhetően szikrázik közöttünk a feszültség. Attól félek, hogy egyszer csak valami szál megpattan mi pedig fel robbanunk. Ki vettem egy vizes palackot a hűtőből. Épp, hogy bele kortyoltam a vizembe Ash már is megajándékozott engem egy lenéző „már megint itt a ribanc" pillantással. Félre ismertem volna, vagy tényleg ekkora farok tud lenni. Le basztam a palackot a pultra és rá néztem.

-Még is meddig akarod még ezt folytatni?!-csattantam fel.

Rám emelte a tekintetét. Ha ölni lehetne egy pillantással már rég a koporsóban feküdnék valahol mélyen a föld alatt.

-Nem tudom Ashley...oda adtad neki a szüzességedet.-nézett rajtam végig Ash. Hogy mi van?!

Nagyokat pislogtam értetlen fejjel, majd rá jöttem, hogy honnan szedte. Valószínűleg hallotta a pletykát, amit Stacy terjeszt. Nos, igen, pont a suli ribanca találta ki, hogy le feküdtem Luke Hemmings-el, mert igen mi annyira jóba vagyunk meg folyton együtt lógunk. Ez sokak szerint-de főleg Stacy szerint-tök természetes, hogy egyből be engedem Luke maciját a málnásomba. Az én teóriám szerint Stacy hajt Luke-ra, de ignorálja ezért rajtam/rajtunk vezeti le. Hiába van vége a szaros sulinak ebbe a kis városba még azt is mindenki hallja, ha az utca végén szellentessz nem, hogy a pletykákat. Hát őszintén örülök neki, mit ne mondjak. Na,mindegy... de ez már válasz arra miért viselkedik így Ashton. Ez a valódi magyarázat rá, ezért részegedett le annyira. Tény előtte nap amikor a szüleivel volt én Luke-al töltöttem a napot, persze ez nem ad okot rá. Miért nem kérdez meg engem? Csalódtam benne.

-Oh bazdmeg! Már te is hallottad? Kurva jó mondhatom. Amúgy meg nem vagy az apám!-üvöltöttem rá. Ezzel a kijelentéssel magam alatt vágtam a fát.

Baromira fel húzta az agyam az, hogy még ő is a városi ribinek hisz helyettem, pedig legjobb barátok voltunk. Esküszöm Stacy és Ash az idegeimen kötél táncoltak. Hát még mit nem!

-Igen Ashley képzeld én is hallottam!-üvöltötte vissza válaszul.

-De miért? Mi a picsáért hiszel neki és nem nekem áruld már el!-üvöltöztem vele újra.

-Mert folyton Luke seggébe vagy nyilvánvaló, hogy igaz. Egyébként ha már annyira érdekel azért vagyok ki mert én szerettem volna megtenni cseszd meg! Aztért mert szeretlek csak te ilyen kurva vak vagy! Miért pont Luke? Luke minden lányt csak a vágyai kielégítésére használ. Én legalább törődnék veled nem úgy, mint ő! Nem veszed észre, hogy hogyan érzek irántad sose vetted észre eddig... soha! Számtalanszor próbálkoztam, itt vagyok az orrod előtt. Kurva életbe! Megérdemlitek egymást!-fogta magát és fel csörtetett az emeletre válaszomat meg sem várva.

Crazy love  a.iWhere stories live. Discover now