HOOFDSTUK 15

146 12 10
                                    

Opgedragen aan:
Miss-Cupcake12

Bratt Wexler

Kwaad gooide ik mijn teken potlood in mijn schetsboek en gooide het tegen de muur van mijn kamer. Ik was inspiratieloos terwijl ik over een maand de laatste schilderij van mijn album al af moest hebben. Ik wist niet wat er mis was met mij, maar het lukte gewoon niet om mij te concentreren.

Ik stond zuchtend op van mijn bureau tafel en liep naar de balkon waar de koude wind waaide. Ik keek uit op London die mooi verlicht was, maar te druk naar mijn smaak. Het verkeer was ontzettend druk, net als binnen in mijn hoofd. Het frustreerde mij dat niets in mij opkwam. Ik was mijn eigen baas, maar ik hield ervan om een deadline op te zetten en het maakte mij kwaad als ik het niet bij kon houden. Zuchtend haalde ik een hand door mijn haar en genoot van de frisse wind.

Ik hoorde een deur dichtvallen en toen het tikken van hakken op de betegelde vloer. Een glimlach kroop op mijn gezicht toen ik herkende wie het was. Ik keerde mij om.

"Brattie!" Ik grimaste om de troetelnaam, maar dat veranderde algauw toen ik haar knappe gezicht zag. Xiomara, mijn mooie Italiaans gemixt met blanke vriendin kwam mijn kamer binnen lopen. "Babyy, wat doe je tegen deze tijd op balkon gekleed in dat?"

Xioamara haastte zich naar mij toe en trok mij van de balkon, mijn slaapkamer in en sloeg haar armen om mij heen. "Ik heb je zo gemist." Ze drukte haar lippen op van mij en duwde gelijk haar tong mijn mond in. Ik zoog even erop en liet haar los ondanks haar protesten.

"Hoe was je dag?" Vroeg ik haar en glimlachte om haar schattigheid toen ze haar lippen pruilde.

Xiomara rolde met haar ogen en maakte zichzelf van mij los. "Die b*tch, Mikaila dreigde jouw van mij af te pakken!" Schreeuwde ze en ging op mijn bed zitten en schopte haar hakken uit. "Wat denkt ze wel niet?! Ik voer haar vette kont aan haaien als ze je met maar 1 vinger aanraakt!" Ik grinnikte en ging op de sofa zitten. Xiomara keek mij dodelijk aan. "Vind je dat grappig? Ik zweer het als iemand aan jou komt..." Zei het rustig met een valse blik in haar ogen.

Ik rolde met mijn ogen om haar overreageren. We waren nauwelijks een maand samen en ze deed al zo bezitterig. Mikaila was een vriendin van me die hopeloos verliefd was op Roger, maar om één of andere reden dacht Xiomara dat ze verliefd was op mij. Ik had haar sinds ik uit Nederland kwam niet gezien omdat ze als vrijwillige leidster was gaan werken op de pony kamp waar haar dochter ook naar toe was gegaan. "Je begreep haar vast verkeerd, Xio."

"Oh ja? 'Zeg aan Bratt dat ik hem mis' klinkt niet alsof ik haar verkeerd heb begrepen!" Xiomara rukte boos haar bloes uit waardoor ze nu alleen in een witte kanten bh was.

"Serieus, Xio? Ze zegt dat ze mij mist en meteen heeft dat wat betekenen." Zei ik geïrriteerd terwijl ik keek hoe ze haar rok uit deed. Ze stond nu halfnaakt in witte kanten bh en onderbroek.

"Jawel. Waarom moet ze je missen? Ze is je vriendin niet toch?!" Ik haar verlekkerd aan en stond op. Ik liep naar haar toe en sloot mijn handen om haar middel waarna ik haar naar mij toe trok.

"Hoeveel keer moet ik je zeggen dat jij de enige voor mij bent?" Ik legde mijn hoofd op haar schouder en zoende haar in haar nekholte. Xiomara hapte naar adem, hoorde ik. "Hoeveel keer moet ik zeggen dat ik alleen van jou ben en niemand anders?" Ik zoende haar kaak alsof ik een zuigzoen wou plaatsen, maar liet los voordat dat gebeurde. Ze sloeg haar armen om mijn nek en kreunde zacht. "Hoeveel keer moet ik je zeggen dat niemand mij gaat afpakken?" Ik liet mijn lippen over haar wang glijden terwijl ik zacht door mijn mond ademde.

"Misschien moet je het niet meer zeggen, maar gewoon bewijzen." Zei Xiomara met een trillende stem en keek mij aan met lustvolle fel groene ogen.

Ik kreunde. Hard zoende ik haar terwijl ik mijn handen onder haar billen plaatste en haar optilde. Xiomara sloeg kreunend haar benen om mijn middel en ik liep met haar naar mijn bed.

____

Tam tam taaaaam!!!

Een hoofdstuk vanuit Bratts perspectief. Hij heeft een vriendin...

Bedankt voor het lezen! :-D

X Mixie

Young AdultWhere stories live. Discover now