3. El?! Aici?! •CORECTAT•

2.6K 184 137
                                    

Mda...si uite ca dupa o saptamana ma gandesc sa apar si eu cu capitolul urmator. Se pare ca de acum in colo voi posta cate un capitol pe saptamana, pentru ca scoala si pentru ca inspiratie 0.

Imi pare rau pentru cei care imi citesc cartea ca-i fac sa astepte atata, dar intelegeti si voi ca scoala distruge vise T-T, asa ca nu va enervati pe mine, ci pe ea.

Voiam sa va multumesc pentru voturi (Chiar daca sunt putine, pentru mine conteaza enorm.) si pentru vizualizari.

Vreau sa va aud si parerile prin comentarii, asa ca va rog sa lasati un comentariu catusi de micut, pentru a afla daca va place sau nu cartea. Chiar daca sunt lucruri bune sau rele am sa le accept si voi lua in calcul parerile voastre.

Sper ca veti continua sa-mi cititi cartea. Love you guys!

PS: Poza de la media este Kenji (care mai tarziu va fi Ken, pentru ca toti din carte au cate o prescurtare pe care o s-o aflati pe parcurs).

Va pup :*
Enjoy the story~







~Perspectiva lui Sei~



"Mmm..."

Era asa de moale si confortabil in pat, dar nu! Trebuiau rezele alea nenorocite de soare sa se strecoare ca nesimtitele in camera mea! Si nu aveam nimic impotriva, dar desigur ca patul era langa geam, iar razele poposeau acum pe fata mea gadilandu-ma.

Erau atat de calde si placute, dar cand mi-am deschis ochii, am regratat amarnic. Lumina orbitoare se strecura printre pleopele mele intredeschise lenes, facandu-ma sa vad numai stele verzi. M-am intors repede cu spatele si mi-am bagat capul in perna.

Dupa vreo 5 minute, in care ochii mei si-au revenit am inceput sa ma trezesc. M-am ridicat amortit din pat si m-am indreptat spre dulap. Am luat un prosop si am inceput sa pasesc alene spre baie.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now