5. Ma saruta?! •CORECTAT•

2.2K 161 71
                                    

Hey, hey! Ce faceti? Ma bucur sa va revad dupa o saptamana intreaga petrecuta cu "prea iubita mea prietena": scoala. Imi face placere ca dupa o saptamana sa simt libertateaaaaaaaa! In sfarsit pot sa scriu la aceasta carte. Pe parcursul acestei saptamani mi-au venit o groaza de idei, care mai de care mai ciudate si sper ca le voi aplica cat de curand pe toate. O sa ma abtin sa nu va sperii. Sper sa iasa totul comform planului si daca nu iese...daca nu iese, asta este, o sa fac continuarea in functie de idei si gata!

Sper ca pana acum nu v-am dezamagit si daca v-am dezamagit...ei bine, imi pare rau. O sa incerc sa n-o mai fac. O sa incerc am sus, pentru ca imaginatia mea nu vrea sa ma asculte si cand vine o noua idee, asta este, pur si simpu o scriu asteptand parerile voastre.

Oricummmmm, sper sa continuati sa-mi cititi cartea si pentru inceput va urez: LECTURA PLACUTA!

PS: La media sunt Shin si Sei cand erau mici (Asta e doar una dintre poze, o sa mai postez cu ei mici, sper).

Va pup :*
Enjoy the sory~





~Perspectiva lui Shin~

Eram la doar cativa milimetrii distanta de fata lui, iar el se uita insistent la mine, continuand sa se apropie.

"Kenji, opreste-te!" am strigat incercand sa-l imping, dar fara reusita.

Nu, nu, NU, NU! OPRESTE-TE! CE DRACU' VREI?! NU SUNT PREGATIT SA MOR!

Kenji chicoti, inca cu ranjetul ala maniac pe fata si eu strigam in interior pregatindu-ma sa dau drumul strigatului, dar...din spatele usii se auzira niste batai si strigate. Era Sei! As recunoaste vocea asta oriunde! Am vrut sa strig, dar brunetul din fata mea anticipa asta si...

Ma saruta?!

Am ramas masca, cu ochii cat cepele. Zici ca eram intr-o transa.

Sarutul era brutal pentru a-mi oprii strigatul, cred, ceea ce si reusise. Buzele lui erau atat de moi si catifelate, ma pierdeam in ele. In timp ce eu visam cu gura cascata, la propriu, brunetul a profitat de ocazie si si-a strecurat limba in lacasul meu, pe care nimeni nu l-a mai vizitat pana acum. A inceput sa caute nu stiu ce, pana cand a dat de limba mea, pe care, presupun ca, o cauta. A inceput sa se joace cu ea invitandu-ma si pe mine la joaca, iar eu din nu stiu ce dracu' motiv i-am acceptat invitatia si am inceput stangaci sa ma alatur sarutului care devenea din ce in ce mai pasional, facandu-l pe brunet sa ranjeasca. Kenji a vrut sa faca ceva, dar s-a auzit incuietoare usii care se deschide, iar eu, ca trezit din transa l-am impins de pe mine. Atunci, brunetul s-a indreptat spre fereastra intorcandu-se cu fata la mine si punandu-si un deget peste gura, semn care ma avertiza sa nu zic nimic din ce s-a intamplat aici. Eu, mai mult speriat de Kenji, am afirmat dand din cap.

"Si apropo, nu-mi mai zice 'Kenji'. Poti sa-mi spui 'Ken'. Bine?" spuse el uitandu-se la mine.

"B-bine..."

S-a pregatit sa sara, dar l-am prins de maneca.

"K-Ken." zic timid, iar el se intoarce. "T-tu poti sa-mi zici 'Shin'...d-daca vrei..." zic lasandu-mi capul in jos.

Vazand ca m-am rusinat mi-a ridicat barbia cu degetele lui si mi-a zambit cald?! Presupun ca asta puteam sa-l iau drept un 'ok', cea ce am si facut. Cat timp eu ma gandeam inca rusinat, Ken (Da, Ken, daca tot mi-a zis sa-i zic asa, de ce nu?) a sarit pe geam.

Suntem la etajul 2! Cum naiba sa sara pe fereastra?! Ii nebun?! O stai...DA II! Pana la urma a omorat un om. Si tu totusi l-ai sarutat fara retineri. Nu l-am sarutat! El m-a sarutat! Da, dar totusi ai acceptat sarutul. Pentru ca! Pentru ca...ei bine, nu stiu! Multumit? Eu stiu. Te-ai indragostit! Si tu ai inebunit! Nu m-am indragostit! Mai ales de un baiat! Nu sunt gay! O Da? Atunci cum ramane cu faptul ca nu ai avut pana acum o iubita? Sau cu faptul ca tu inca nu ai avut primul sarut, pana acum 2 minute? Ce sa mai spun de sex? Sau, cel mai important...cum ramane cu Sei? Iubita nu vreau si de faza cu sexu', lasa-ma dracu' in pace ca nu-i treaba ta! Dar traba cu Sei? Cu el cum ramane? Sei...Sei e mai special...atat. Sigurrrrrr. TU SA TACI! Cum spui tu, indragostito. Hahaha. Ugh!

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now