13. Seaman cu o curvulita?

1.4K 118 99
                                    

Heyaaaaa!!! I'm backkkkkk dupa o saptamana!!!!! Vedeti mai ca am postat la timp? Nu vreau sa va dezamagesc...iar, asa ca mi-am facut timp si m-am pregatit din timp cu capitolul ca voi sa aveti ce citii astazi!!!!

Bai, deci nu am cuvinte... Nu pot sa cred! (Poza de la media). Eu cred ca nici nu am visat sa ajung asa departe! Nu-mi vine sa cred ca am atatea vizualizari, voturi si comentarii!

Credeti-ma, sa ai 7,72 de mii de vizualizari, 690 de voturi si 488 de comentarii e ceva. Si credeti-ma ca le puteti obtine doar si doar prin multa munca. Trebuie sa puneti suflet in ceea ce faceti.

Prima data cand am venit pe Wattpad am zis ca: Pff, eu sa scriu? Dute vezi-ti de treaba. Dar dupa ce am citit multe carti si mi-au placut, m-am decis si eu sa incep sa scriu, deoarece vedeam ca scriitorii cartilor se bucurau cand primeu cate un vot sau un comentariu, iar mie mi se parea banal sa te bucuri dintr-atata.

Acum inteleg in sfarsit cat e de important sa te simti apreciat. Poate ca unii se gandesc ca noi, scriitorii punem baza pe voturi, dar nu e asa. Voturile sunt ca o apreciere pentru munca noastra si daca primim un vot e ca si cand am primii o parere sincera care ne spune "Imi place cartea ta." si atunci ne bucuram.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum