4. E canibal?! •CORECTAT•

2.3K 176 75
                                    

Hey minaaaa! Ce faceti? Dupa o saptamana de teste in continuu la scoala, eu sunt moarta, dar nu cred ca va intereseaza. (Desi ca sa scriu la carte, trebuie sa traiesc si mai am de scris la ea inca mult si bine, asa ca spre fericirea unora sau tristetea lor, voi mai supravietui scolii ceva timp. T^T)

Eu vreau sa va spun ca mi-a fost dor sa scriu la aceasta carte si mi-a fost dor de personaje. ^-^ Mi-a placut sa va las cu ochii-n soare si chestii, dar sa n-o mai lungim.

Vreau sa va multumesc pentru vizualizari si voturi si va pup pe cei care nu-i doare mana sa mai lase si cate un comentariu pe ici-colo. Sper sa continuati tot asa.

PS: In poza de la media e Keytaki.

Va pup :*
Enjoy the story~








~Perspectiva lui Sei~




Dupa ce m-am despartit de Shin am intrat in clasa asezandu-ma in a 3-a banca de la perete, locul meu.

Mi-am scos cartile si mi-am bagat castile in urechi, pentru ca mai era putin timp pana sa se sune si am zis sa profit de el.

Aveam chimie cu profu care era si dirigu' meu. Era de treaba omu', desi avea niste glume seci cateodata, dar la care toata clasa radea, pentru a nu-l face sa se simta prost, iar acesta ne zambea cald.

Dupa o vreme il vad pe dirig cum intra in clasa urmat de...un baiat?
Oh, presupun ca este din nou un elev care nu poate sa inceapa anul ca lumea si vine pe la mijlocu' semestrului.

Mda...

"Copii, azi avem un elev nou." spuse dirigu' indemnandu-l pe roscat sa se prezinte.

"Salut! Eu sunt Keytaki Kobayashi. Incant de cunostinta!" spuse acesta afisandu-si ranjetul si ridicand doua degete in semn de pace.

Baiatul era mai inalt ca mine, avea cam 1.85...cred, eu avand doar 1.75. Avea ochii visinii si parul de aceasi culoare, in partea stanga fiindu-i dat dupa ureche, iar bretonul, destul de lung, acoperindu-i din partea dreapta a fetei.

Era imbracat cu un maiou gri cu un hanorac mov deasupra, niste blugi albastru inchis si niste bascheti rosii.

Pe cap avea o caciula neagra, mai mult de forma, si in jurul gatului un pandantiv de aur, care imi parea curios de interesant, in urechea stanga avand un cercel negru simplu. El + zambetul ala tamp de pe buze = play boy in toata firea.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now