Provocare II + BONUS SEXY! •CORECTAT•

1.4K 89 48
                                    

Provocare II

Hei lume! Uitati ca am sa postez mai repede, nu va mai las pe sambata. Si, ca sa nu ziceti ca-s rea... O SA INCEP SA POSTEZ LA CARTE UNDEVA PRIN MAI!

Deci, ce mai faceti? *curioasa* Ei bine, daca faceti bine, atunci ma bucur. Eu fac naspa...

1. Pentru ca am o gramada de teme la romana si nu am timp, nici chef si nici nu stiu sa le fac, da nu-i bai, gasesc eu ceva.

2. Pentru ca m-am certat cu 'nevasta-mea'... Of doamne, e asa de ugh! Dar! Recunosc... E vina mea... Bie...daca citesti asta sa sti ca-mi pare rau ca ne-am certa... Sti ca-s mai impulsiva si o nesimtita/idioata/proasta si tot ce mai vrei tu, da asta-s eu... Si stiu ca n-ar fi trebuit sa te amenint cu divortu', daca nu faci ce zic eu, si stiu ca nu-s sefa, dar nu ma pot abtine... Sper ca ma poti ierta... Si ca sa nu ma mai crezi tot ce-am enumerat mai sus, iti dedic acest capitol si am o surpriza speciala mai jos. <3

Si acum sa trecem la provocare. Am primit intrebari de la Allyally250 si o sa raspund la ele. Daca mai vreti sa ma intrebati ceva, puteti si in privat.


1. Cati ani ai?

14 anisori.

2. Unde locuiesti?

In Targu Mures, sau ma rog pe acol' pe undeva.

3. Vafe, unicorni sau pufarine?

Vafe, normal!

4. De cand esti fana yaoi?

Aaaaaaa, de un an? Cred...

5. Daca ai putea sa-ti indeplinesti o singura dorinta, care ar fi aceea?

Pai, nu ma pot decide intre a ajunge in Japonia si a vedea yaoi live. Dar cred ca-i pun pe Aki si Ryuu sa-mi arate yaoi live (Daca sti la ce ma refer AlexandraTommoReal. ;D), asa ca, ce mai ramane, e sa ajung in Japonia si poate chiar sa locuiesc acolo, sa am o familie acolo, cu un baiat sexy si- aaaaaa, stiti voi... ^^'

6. Ai avut vreo fantezie perversa cu vreun baiat, daca da, care?

Nu...? ...la asta imi e frica sa raspund... Sincer, mai mult de un sarut nu... Sau poate da?... Asta ramane un mister pentru toata lumea. :))

7. Ce ai alege dintre mov cu bulinute si albastru in picatele?

Negru si rosu in carouri sau negru si albastru in carouri XD. (BONUS: culoarea mea preferata e negru, dar accept si albastru sau rosu cu ea; pai daca se asorteaza...? Csf? N-ai csf...)

8. Ce hobby ai?

Sa cant, sa joc baschet si sa scriu carti retarde, se pare XD.

9. Iti place creepypasta?

Mai si intrebi? Jeff~ <3

10. Ce gen de muzica asculti?

K-pop (Kris, Luhan, Sehun, Kai , Ken, Leo, V, J-hope, Rap Monster <3), orice e rock si mai ascult si nightcore.

11. Daca ar trebui sa mananci un singur lucru toata viata, care ar fi acela?

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum