Anunt

377 31 44
                                    

Buna tuturor si imi pare foarte rau ca nu v-am scris de o gramada de timp. Din nefericire vreau sa va spun ca e posibil sa renunt la carte, nu, nu doar la asta, la toate. E posibil sa renunt si la Wattpad.

Principalul motiv ar fii ca nu mai am timp, deoarece am inceput liceul si, desi nu ma asteptam sa fie asa obositor, este. Nu este obositor pentru ca as invata nu stiu cat sau ceva, dar aparent si faptul ca stau cate 6-7 ore sa-i ascult pe profesori cum vorbesc despre nu stiu ce, deoarece numai ei se aud, ma oboseste. De multe ori ajung acasa si desi imi propun sa fac orice altceva, ma pun si ma culc si pana dimineata nu ma mai trezesc. Nici temele nu mi le prea fac din cauza asta.

Un alt motiv ar mai fii ca nu prea mai am idei pentru carte. Am ceva idei notate, dar nu mai stiu cum sa le lungesc ca mai demult si sa le pun cap la cap pentru a avea sens. Ma si tem ca nu voi mai putea scrie cum va place voua si ca va voi dezamagi.

In plus, nu mai am acea atractie pentru scris ca inainte. Inainte nu aveam ce face si de plictiseala si pasiune, scriam. Acum nu mai am nici timp sa suflu, daramite sa mai scriu. Si faptul ca stiu ca trebuie sa vin cu un capitol in fiecare saptamana ma streseaza. Mai ales ca trebuie sa aiba cel putin 1500 de cuvinte fiecare. Am luat in considerare sa postez DOAR cand am timp si chef, dar nu cred ca v-ar placea, pentru ca pot sa am chef azi, pot sa am timp maine, dar peste 2-3 saptamani sa nu mai am si nu cred ca v-ar convenii.

In concluzie, am observat ca aceasta carte, la fel ca si celelalte, nu prea mai are vizionari si voturi, asa ca ce rost mai are sa-mi irosesc timpul, daca munca mea nu e apreciata? Oricum o multime mi-ati spus la inceputul cartii ca am copiat Cannibal, asa ca...

Acestea fiind spuse, o sa ma gandesc ce sa fac in functie de ce spuneti si voi, dar in principiu de cum imi este mie bine. Sper sa ne mai auzim.

Sayōnara!

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Oct 10, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum