16. Rezista Shin!

1.2K 96 73
                                    

Hey lume! Sa muriti voi ca ati crezut ca e tot anunt :)))). Pai nu. Nu si de data asta. De data asta e capitol mai.

Dar ca sa nu ma lungesc asa mult voiam sa va zic doar ca voi fi plecata cam doua saptamani si nu voi avea internet unde merg, asa ca m-am gandit, daca tot nu o sa pot posta, sa bag cartea in corectare, ce ziceti? Stiu ca am zis ca o sa o corectez doar dupa ce o termin, dar decat sa fac un nimic mare, mai bine corectez, no? Si ca sa ma revansez, cand ma intorc, o sa postez urmatoarea sambata trei capitole in aceeasi zi. E bine asa? Va rog spuneti-mi in comentarii.

Acum ca am terminat cu notele mele plictisitoare de autor hai cu povestea! Nu stiu ce-o sa iasa ca azi nu a fost una dintre cele mai bune zile ale mele, darrrrrr sper totusi sa nu articulez si capitolul din cauza asta.

Va pup :*

Enjoy the story~








~Perspectiva lui Shin~




RIIIIINNNNNGGGGG!!!!!🎶🎶🎶🎶🎶

Suna alarma. De ce suna alarma? Ah...am pus-o eu sa sune... Mai idiot de atat pot fi?

Imi intind mana, dar nu dau de noptiera asa ca sunt silit sa-mi deschid ochii. Clipesc des pentru a ma obuisnui cu lumina si apoi ma uit prin camera. Ah, da, iubita sufragerie. Am dormit aseara aici...dormit e mult spus. N-am inchis un ochi! Gemetele idiotilor alora se auzeau pana aici...

Doamne. Asa am sfarsit eu dormin pe aceasta canapea 'foarte comoda'. Acum inteleg de ce nimeni nu ramanea a doua oara peste noapte la noi. Nu-i invinovatesc acum ca stiu cum e...

Ma ridic lenes si opresc alarma pusa de mine cred ca aseara, apoi ma uit la ceas, pentru a vedea ca e 9 PM. Perfect. De ce mi-am pus alarma sa sune asa de devreme? Prost mai sunt... Dar odata trezit eu nu mai pot dormi asa ca ma indrept alene spre baia de la parter pentru a face un dus si a ma aranja un pic.

Dupa dusul care nu m-a prea revigorat desi a fost facut cu apa rece ies punandu-mi un prosop in jurul bazinului si ma indrept tiptil spre camera mea. Deschid usa silentios si ma indrept tiptil spre dulap pentru a-mi lua un tricou alb pe care era desenat...

 Deschid usa silentios si ma indrept tiptil spre dulap pentru a-mi lua un tricou alb pe care era desenat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...exact cum ma simteam... Oftez si-mi iau si o pereche de blugi rupti albastrii si ies din camera mergand in baie sa ma imbrac. Ma imbrac si incep sa-mi aranjez smocul de par care nu voia sa stea nicin cum, dar il rezolva Shin cu putin talent.


~Perspectiva lui Sei~




Aud niste miscari prin camera si imi deschid ochii, era Shin, isi cauta haine. Saracul... Cred ca a dormit pe canapea. Tremur doar la gandul asata. Dupa ce iese incerc sa ma ridic, dar nu pot deoarece Key era deasupra mea... Mda, foarte comod.

"Sufletel..." soptesc eu jucandu-ma cu cateva suvite rebele din parul lui.

"Mmm..."

"Trezeste-te, e timpul sa ne pregatim de liceu." spun dupa ce ma uit la ceasul ce indica ora 10 AM.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now