6. Il iubesc... Ba nu! Acum il urasc! •CORECTAT•

2K 150 51
                                    

Heyyyyy minnaaaaa! Ce faceti? Ma bucur sa va revad, sa stiti.

Am niste vesti cam dezamagitoare...si acestea sunt ca nu voi posta saptamana asta alt capitol, pentru ca nu am timp sambata si duminica, iar in timpul saptamanii nici atat, asa ca, am hotarat sa scriu acest capitol ca o scuza in avans.

Sper ca nu va suparati pe mine...DAR VOI FI NASICA! YEYYYY! A happy girl right here! Voi fi si matusa! Bine, matusa de gradu' nu stiu care, dar ma roggggg...voi fi matusica!

Ok...sunt sigura ca nu va interesa, dar ne! Mai patesti. Yrebuie sa suportati introducerile mele enervante. Ata ete! (Scris intentionat asa. >~<) Nu va mai retin si va urez SPOR LA CITIT!

PS: La media il aveti pe Sei cand era mic. :D

PSS: Voiam sa va mai spun ca am schimbat ultimele 3 alineate din capitolul precedent pentru ca imi venise o idee mai buna. ^^

Va pup :*
Enjoy the story~







~Perspectiva lui Sei~



Am intrat impreuna cu Shin in biroul directorului curiosi de ce se auzeau niste sunete ciudate venind de acolo. Le zic sunete ciudate, dar...sunt gemete?!

Doar nu...?! Ce fa? Crezi ca directoru' si-o trage? Nu vreau sa..., dar...asa pare... Apa' esti prost bota, desi imi pare rau de privelistea minunata pe care o s-o aveti... Huh? Ce vrei sa spui? Priveste si singur.

Am facut cum mi-a zis constiinta si am privit...sa vad ce? Am ramas incremenit...cum draci...? Chiar erau gemete! Atunci mi-am amintit ce am vorbit cu putin timp in urma cu directorul si de ce ne aflam aici...in ipostaza asta...





FlashBack

-Cu 20 de minute in urma-



Ma indreptam spre clasa mea cand am auzit pe cineva strigandu-ma. M-am intors si am vazut ca era directorul.

"Seiji Takahashi?" intreba acesta.

"Chiar el domn' director. Cu ce va pot ajuta?"

"Umm..."

"Da...?" il indemn eu.

"Cred ca ai auzit de noii colegi, poate chiar i-ai intalnit, nu?"

"Noii? Cum adica? Da, am intalnit un baiat nou pe nume Keytaki...dar nimic mai mult. E noul meu coleg de clasa." zic putin derutat.

"Da, e unul dintre ei, celalalt a fost plasat in clasa lui Shinobu Yoshihara, prietenul tau, banuiesc."

Daca-ti stii...

"Aa. Da. Si eu ce legatura am cu asta?"

"Pai, cum Shinobu este presedintele clasei, el are datoria sa le prezinte scoala, cluburile si sa-i ajute pe nou-veniti si asta n-ar fi o problema, daca ar fi fost transferat doar un elev nou, dar cum sunt 2 si din clase diferite, Shinobu trebuie sa aiba grija de amandoi..."

"Inteleg, dar nu vad ce legatura are treaba de delegat cu mine." zic ridicand o spranceana.

"Nu m-ai lasat sa termin. Cum sunt 2 nou-veniti, Shinobu nu se va putea descurca, asa ca ma gandeam ca, cum sunteti prieteni buni, poti sa-l ajuti, avand grija de cel nou din clasa ta."

"Asta, deoarece clasa mea nu are un presedinte, nu?"

"Da..."

"Aa, pai ok." zic si dau sa plec.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Where stories live. Discover now