8. Multumesc, dar ma urasc!

1.4K 129 40
                                    

Yo. Ce mai fac criminalii mei in serie, care NU o sa ma omoare ca n-am mai postat de *numara pe dejetele de la maini, apoi si pe cele de la picioare* aaaaaa *se incurca si renunta* muuuuult timp?

Oricum trebuie sa intelegeti ca eu fac un efort extrem cu acest capitol, da? Nu-i asa usor, chiar daca suntem in vacanta, temele chilometrice nu ma ajuta...

Darrr, cu toate astea si mai multe pentru pereaiubitii mei cititori am zis: 'De ce nu?'. Si chiar daca am o durere de cap de zile mari, am sa imi dau sufletelul pentru acest capitol, va promit!

Cu astea fiind spuse va urez:

Enjoy the story~
Va pup :*

~Perspectiva lui Sei~

Am ramas putin mirat. Shin plangea? Adica nu l-am mai vazut sa faca asa ceva de o gramana de timp... Ma intrebam de ce plangea? In orice caz n-am mai stat pe ganduri si am vrut sa fug dupa el, dar brunetu', care acum putin timp era prins intr-o...umm...chestie mi-a luat-o inainte. Ma intrebam ce se intampla cu astia doi. Am dat sa fug dupa ei, dar am dat nas in nas cu directorul.

"Ce se intampla aici?" intreaba el.

"Aaaaa..." 'Asta as vrea sa stiu si eu.' vroiam sa spun, dar in schimb am spus "Lui Shin i-a venit sa vomite asa ca a fugit la baie."

"A da? Saracutul... Si de ce nu mergi dupa el?"

"Pentru ca...s-a dus noul coleg!" dap, scuza perfecta?

"Aaa, ok. Pai oricum, vad ca Keytaki este aici, asa ca va voi spune de ce v-am chemat." spune intrand in birou.

Ma uitam putin speriat de faptul ca avea sa-l vada pe roscat dezbracat, darrr, am fost surprins sa-l vad imbracat total.

S-a imbracat cat timp am vorbit eu cu directoru'? Hmm...se pare ca baiatu' are experienta.

"Deci Keytaki, Seiko iti va arata scoala, iar tu Seiko, te rog sa-i spui lui Shinobu ca el i va prezenta scoala lui Kenji."

"Ok." zic eu.

"Da normal." zice Keytaki zambind.

"Bine, acum puteti pleca."

"La revedere!" zic eu si roscatu' la unison.

Am iesit impreuna cu roscatul din birou si m-am indreptat spre clasa lui Shin pentru ai lua lucrurile, deoarece eram constient ca la cum o reactionat in birou, probabil a chiulit de la ora si a plecat acasa.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum