11. Nu ma mai inteleg!

1.4K 123 60
                                    

Băăăăă lumeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Ma bucur sa va revad dupa o saptamana extrem de nebuna (ma refer la scoala, mama cate teste si ascultari pe capu' meu, in doar trei zile! Ce naiba?... )!!!!!!!

Si cum o mai duceti yaoiștilor? Bine, sanatosi? Ehh, eu sunt moarta de oboseala, si totusi scriu la carte, pentru voi, ma scumpilor :)). Ca doară stiti ca va iubesc :*.

Hai ca va las, cu tot cu discursul meu chilometric cu tot si sa-i dam bataie!

PS: Sei la media.

Va pup :*
Enjoy the story~


~Perspectiva lui Shin~

Era atat de frig, atat de tare, de ce? De ce simteam ca stau pe ceva tare si de ce imi era asa de frig? Nu reuseam sa gasesc un raspuns, asa ca m-am hotarat sa-mi deschid ochii, pentru a incerca sa aflu ce dracu' s-a intamplat.

Imi amintesc ca aseara am adormit in bratele lui Sei dupa ce...

Si m-am inrosit instantaneu amintindu-mi de sarutul, pe care, surprinzator, eu i l-am dat. Obrajii imi luasera foc si deodata am simtit cum ceva cald imi invaluie trupul. Ma simteam stanjenit. Cum voi mai da azi ochii cu Sei dupa ce-am facut aseara?

Pierdut in gandurile mele, mi-am deschis incet ochii si, surpriza, eram intins pe podea, descoperit, ca vai de mine. Nici nu ma mir ca imi era asa de rece si simteam ca stau pe ceva tare...

M-am ridicat cu chiu cu vai, intreptandu-ma de spate si m-am uitat instinctiv spre pat, dupa Sei. Era acolo, dormind linistit, cu capul indreptat spre mine, contra razelor sacaitoare de soare.

M-am apropiat incet, incat de fata lui. Respiratia lui era atat de calda si regulata, pe cand a mea a inceput sa fie mai rapida. Mi-am apropiat buzele de ale lui si l-am sarutat usor, acesta deschozand ochii.

"Neata." zice el.

"Hey." i raspund si i zambesc.

"Cum ai dormit?" m-aintreaba.

"Aaaaaa, am cam dormit cu podeaua..."

"Hehehe, serios? Iar ai cazut din pat?"

"Mda... Dar nu mai conteaza."

O liniste apasatoare s-a lasat intre noi. Dar atentia mi-a fost atrasa de buzele lui Sei, care pareau asa de pufoase si apetisante. Cum sunt eu mai pofticios de fel nu m-am putut abtine si m-am urcat incet in pat, apropiindu-ma de Sei.

My first love...is a boy?! (Yaoi 18+) •CORECTARE•Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum