0.3

25.2K 574 56
                                    

"Nee." Zeg ik tegen Daan. "Sorry maar je bent mijn broer en ik ken je pas 1 dag." Daans gezicht gaat van eerst woede naar een verdrietig gezicht en dan naar een begrijpende blik. "Sorry we hebben geloof ik teveel gedronken." Zegt hij. Ik knik. Dan doet hij de deur weer van het slot af, en vervolgens doet hij hem weer open. Dan loopt hij nog even mee naar de deur van mijn kamer. Ik duw snel mijn lippen op de zijne en zeg dan: "Bedankt voor deze leuke avond Daan." Dan doe ik de deur dicht. Ik laat me moe op bed vallen. Ik ben helemaal slap. Dan trek ik snel mijn jurkje uit en haal ik mijn make up er af. Daarna ga ik in mijn bed liggen en niet veel later val ik een diepe slaap.

Ik werd wakker. We hadden vakantie dus ik hoefde niet naar school. Willem en mama zouden over een week samen naar New York vertrekken en Daan en ik zouden alleen thuis blijven. Vandaag had ik besloten om te gaan shoppen. Willem gaf mij kleed geld. 200 euro per maand, en ik kreeg 100 euro per maand aan zakgeld. Ik was rijk dus. Dat voelde goed. Ik besloot maar eens wat leuke kleren te gaan kopen ookal had ik een inloop kast met super veel kleren, en konden nog wel wat bij! Je kunt nooit te weinig kleren hebben. Ik kreeg nog van 2 maanden kleedgeld: dat is 400 euro en nog 3 maanden zakgeld is 300 euro. Ik belde mijn allebeste vriendin, Jiska, en ik ging met gaar shoppen. Even 700 euro erdoor gooien;).

Na het winkelen had ik heel veel shortjes, broeken, rokjes, jurken, truien, en super leuke shirts gekocht. Ik was er zo blij mee!

Please

Vote

Comment

Follow

Verliefd Op Mijn BroerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu