0.4

25.3K 533 86
                                    








pov Daan

Ze wilde het niet. Ik begrijp het wel, maar of ik nou dronken was of niet, ik wilde het gewoon. Zij had een soort aantrekking kracht tot mij en dat deed me huiveren alleen dan op een fijne manier. Ik zat op mijn kamer niks te doen. Meestal haat ik dat maar met niks doen en denken aan Joya maakte mij toch voldoende vrolijk. Ik kreeg een verschruiving in min broek. Ja ik had een stijve. Dit kon niet lang meer wachten. Ik moest en zou het met Joya doen. Ik zag in haar ogen dat ze het wilde. Die opwinding. Maar zij houd haar verstand erbij ondanks dat ze dronken was. Misschien maakt mij dat nog ongeduldiger. Meestal kreeg ik elk meisje wat ik wou het bed in. Ze wilde me allemaal. Maar bij Joya moest ik eerst een goed woordje doen. Morgen zouden onze ouders weg gaan, het zou me lukken.

pov Joya.

Mijn ligaam schreeuwde naar hem. Elk deel van mijn ligaam wilde hem. Alleen zijn ogen al. Ik zou veel verlangen naar hem. Als ik aan hem dacht groeide mijn opwinding. Maar mijn gedachten zei nee. Ik moest verstandig blijven ookal schreeuwde iedere cel in mijn ligaam naar zijn ligaam. Zijn zachte lippen, zijn tong. Ik wilde het. Maar ik mocht het niet doen. Het kon gewoon niet. Alles schreeuwde om hem. Ik zat in mijn kamer. Ik wilde hem ja. Ik moest nog 1 dag wachten.

1 dag later

Mijn ouders waren vertrokken. Ik was alleen thuis met Daan en de bediende. Het was in de ochtend en ik ging uit mijn bed. Ik liep recht door naar de badkamer en ging douche. Daarna ging ik naar mijn inloop kast waar ik een nieuw shortje pakte met een leuk buiktruitje. Ik waafelde mijn haar, deed make up op en ik ging naar beneden voor ontbijt. Ik schoof aan de lange tafel. Daan kwam in zijn traingsbroek naar beneden shirtless. Omg damn wat is die jongen sexy. Ik beet op mijn lip en probeerde niet naar zijn sixpack te kijken. Daan zag het en knipoogte. Mijn verlangen naar hem werd steeds groter. Ik moest me echt inhouden om niet naar hem toe te rennen en hem te zoenen en zijn heerlijke geur op te snuifen.

pov Daan

Ik ga maar lekker shirtless ontbijten dan krijg ik Joya zo mee. Als ik beneden ben zie ik Joya zitten. Wat ziet ze er weer perfect uit met haar mooie gevormde billen in dat korte broekje en dat shirt wat hoog zit waar door ik haar buik zie. Ik zie dat ze naar mijn sixpack kijkt en op haar lip bijt. Oehh ik heb haar zo goed als binnen. Ik geef har nog een vette knipoog ja jongen dit gaat leuk worden. Ik zo ontzettend naar haar. Ik wil dat ik kan zeggen, ze is mijn meisje. Wow wat is zij sexy met haar mooie borsten. Ik zie dat zij ziet dat ik naar haar borsten staar. Oepss.

Please

Vote

Comment

Follow

Verliefd Op Mijn BroerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu