0.9

23.2K 515 34
                                    




POV Joya

De volgende morgen werd ik vroeg wakker. Ik liep snel naar beneden om te gaan ontbijten. Ik hoopte vuurig dat Daan nog sliep. Ik klopte op de deur van de keuken en de kok kwam naar buiten. "Wil je een klein ontbijtje voor me maken? Gewoon iets van cornflakes." De kok knikte en ging weer terug de keuken in. Een tijdje later kreeg ik mijn cornflakes. Ik wilde meer weten over die Charlotte dus besloot ik maar Willemijn te bellen om met haar af te gaan spreken in een leuke bistro of zoiets. Ik ging weer naar boven en pakte mijn tas waar dat briefje in zat. Ik pakte ook mijn telefoon erbij en tikte het nummer in. De telefoon ging over. "Hallo met Willemijn." hoorde ik een Willemijn zeggen. "ehh hee met Joya." "o" hoorde ik iemand verbaasd zeggen. "ehh ja Joya van gister in het restaurant."

"Ooo hee Joya, wil je shoppen?"

"Nou nee hoor, ik droeg die jurk toch nooit, maar ik wilde even wat bespreken. Kun jij om 13.00 in restaurant 'Het Broodje' ?"

"Ja hoor."

"Oke tot dan."

Ik hing op en bewaarde het nummer. Ik ging maar even douche.

Onder de douche dacht ik na over Daan. Waarom deed hij zo raar? Was hij boos omdat ik geen seks met hem wou? Had hij spijt dat hij het uit had gemaakt met Charlotte voor mij, wilde hij haar terug? Ik zou er maar op één manier achter komen. Door met hem te praten. Maar dat wilde ik vandaag niet. Misschien vanavond maar wilde er eerst achter komen wat er nou speelde tussen die twee. Ik draai de kranen dicht en pak een handoek. Ik droog mijzelf. Daarna pak ik de föhn en föhn mijn haar. Ik laat mijn haar maar vandaag zo als het is. Ik borstel het nog even en loop dan met een handoek om mij heen mijn kamer binnen. Ik kijk naar mijn bed. Daar ligt de lekkerste jongen die op deze aardbol leeft, Daan.

POV Daan

Daar staat ze dan. Mijn liefde. Mijn meissie. Ze heeft een handoek om haar heen die net haar kont verbergt. Ze draait zich om en ziet me liggen. Ze kijkt eerst geschokken en daarna boos. Zou ze nog boos op mij zijn? "Wat doe jij hier nou weer?" Sist ze. "Ik kom naar jou perfecte lichaam kijken." zeg ik met een smile op mijn gezicht. Zou het werken? Ik zie dat een blosje krijgt op haar wangen. Dat vind ik zo schattig aan Joya. Maar dan kijkt ze weer boos. "Ga alsjeblieft weg, ik moet me omkleden en daarna heb ik en afspraak. Ze loopt naar me toe en bukt om mijn arm te pakken. Doordat ze bukt glijd haar handoek wat op zij, zodat ik haar tepel zie. Opeens is alles om mij heen weg. Ik kan alleen maar naar haar tepel staren. Als ze ziet dat ik naar haar tepel kijkt, trekt ze me beschaamt aan, en trek snel haar handoek goed. Dan loopt ze naar haar inloop kast, waar ze haar gordijn dicht doet.Ik zie daardoor haar niet meer omdat ze in haar inloop kast is. Het liefst wil ik nu daar naartoe rennen, het gordijn op zij schruiven en haar terplekke tegen de muur nemen. Maar dat kan ik beter maar niet proberen nu. Ze is boos.

POV Joya

Wanneer ik het gordijnen heb dicht gedaan, pak ik snel een lingerie setje en trek het snel aan. Kijkend naar het gordijn of hij niet kijkt. Toen ik hem naar mijn tepel zag staren raakte ik compleet in paniek. Ik ben gewoon erg onzeker over mijn lichaam. En ik wil niet dat hij straks vreemdgaat ofzo omdat ik een lelijk lichaam hem. Hij zegt wel dat ik een mooi lichaam heeft, maar dat doet hij geloof ik alleen omdat hij seks wil. Ik trek snel een jeans aan met gaten erin en een leuk shirtje. Dan pak mijn uggs en trek ze aan. Vervolgens doe ik de gordijnen weer open en Daan lig nog steeds op bed. Zonder nog iets te zeggen pak ik mijn tas en iphone en loop mijn kamer uit. Ik neem een taxi naar de stad.

Ik loop de zaak binnen. Het is precies 1 uur en Willemijn zit daar aan een tafeltje een shake te drinken. Ze heeft een lange jeans aan met een blouse waarvan de bovenste knoopjes open zijn. Ze zit daar,ze is perfect. Ik snap echt niet wat Daan in mij ziet. Ik adem diep in en weer uit en loop naar het tafeltje toe. "hee." zeg ik. Ze kijkt op van haar telefoon. "Hee." Ze doet haar telefoon in een tasje en kijkt me aan. "wat was er." vroeg ze met een glimlach. "wil jij mij vertellen wat er nou percies gebeurde tussen Charlotte en Daan?" "oke," zegt ze. "Nou je moet niet tegen Daan of Charlotte vertellen dat ik je dit vertel." ik knik. "oke, een paar maanden geleden, toen het net uit was met zijn andere vriendin, ik weet niet hoe ze heet." "Jiska." Zeg ik. "Oke maar ze ontmoette elkaar daarna op één of ander feest waar alleen vrijezellen op mochten komen. Daar hebben ze gezoend en het gedaan in de wc." ik slik. Daan was dus geen maagd meer. Ergens wist ik het wel maar toch voelde het gewoon niet leuk om te horen dat hij het met een ander veel mooier meisje had gedaan. "Het is wat Charlotte mij verteld hé. Ik weet het ook niet zeker, ik ben niet haar 'aller' beste vriendin." Ik voelde me iets meer opgelucht dan net. "Maar ze vertelde dat hij niet echt een relatie met haar wilde beginnen, maar na dat ze elkaar nog een keer hadden gezien in de disco, kon hij weer niet met zijn poten van haar afblijven, en later begonnen ze toch een relatie. Ze hadden al een paar maanden tot dat jij kwam, hij heeft het uitgemaakt via whatsapp." Wat? Waarom zou hij het op zo'n lullige manier uitmaken? Zou hij dat ook doen als hij een ander meisje tegen het lijf zou lopen? "Heb je zin om vanavond mee naar de disco te gaan?" wow waar komt die vraag ineens vandaan? "Eh oke." zeg ik een beetje verslagen. Ik zat er ook teveel over te denken. "Kom je bij mij voorbereiden?" "Ja lijkt me leuk." zeg ik. Een nieuwe kans om een betere vriendin te maken. Ik heb mijn shake ook op en ga afrekenen.

Please

VOTE

COMMENT

FOLLOW

X

Verliefd Op Mijn BroerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu