0.6

24.5K 531 75
                                    

POV Joya

Na dat ik uit gehuild ben, sta ik op. Ik loop naar de badkamer om mijn make up even bij te werken. Zo kan ik niet naar Daan.

Ik klop op Daan zijn deur. "Daan..." Zeg ik. De deur wordt open gedaan. Ik zie dat Daan heeft gehuild. Geeft die jongen echt zoveel om mij? "Heey." Zegt hij. "We moeten praten." Ik knik. "Dat lijkt me goed." Daan doet de deur open zodat ik naar binnen kan lopen. Hij gebaart dat ik op bed moet gaan zitten. "Zo, waar zal ik beginnen? Oke, Jiska en ik hadden een tijd geleden een relatie. Nu net meer, maar toen jij haar uitnodigde om samen te gaan shoppen, zag ze dat jij nu bij mij in huis woont. En je hebt mijn reactie toch op haar gehoord! Ik wil haar niet terug." Ik knik. Het is duidelijk zo. Maar nu komt mijn vraag. Dit vraag ik me al een tijdje af. Eigelijk weet ik het antwoord al. "Daan, hebben wij eigelijk iets?" Ik kijk omhoog in zijn prachtige ogen. "Nee." Zegt Daan alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Oke ik wist het antwoord al. Maar toch kwam het heel hard aan. Voelde hij dan niks voor mij? Maar waarom huilde hij dan? Dat was zeker voor het geloven dat hij gelijk had. Ik wil opstaan, maar Daan pakt mijn hand. Ik moet vechten tegen mijn tranen. "Wil je dat dan?" Vraagt Daan dan. Ik knik. "Nou dan een ja op je vraag, we hebben iets." Hij trek mij naar zich toe en knuffelt me. Zijn warme armen om mij heen en zijn heerlijke geur. Wat hou ik van deze jongen! "Zullen we een film kijken?" Vraagt Daan. Ik knik. "Maar eerst ontbijten want daar waren we nog niet aan toegekomen." Ik lach. Ja we waren wel bij de ontbijt tafel gekomen maar we waren 10x harder er vandaan gegaan. Hahaha. Daan pakt mijn hand en we lopen samen naar beneden. "Dit blijft wel ons geheim hé!" Zegt Daan. "Ik kan hier niet mee naar mijn vader gaan." Ik knik. En als we langs de bediendes komen laten we snel elkaars handen los. Dit bleef ons geheim.

Onder het eten hadden we de grootste lol. We staarde elkaar de hele tijd aan en Daan trok de hele tijd rare gezichten. De ober en de kok dachten echt what the fuck. (Ze deden niet het zelfde als Willem en de moeder van Joya). Na het eten gingen we naar mijn kamer en daar keken we een paar films. "Heb je zin om uit eten te gaan?" Vraagt Daan, wanneer hij naar de klok kijkt. Het is al 7 uur. We kunnen echt niet meer gaan middag eten hahahaha. En we hadden ook chips enzo. Ik knik. "Oke ga je maar klaar maken dan." Daan gaat weer weg . Ik werk mijn make up bij en stijl mijn haar. Daarna kies ik een blauw jurkje met blauwe ballerina's er onder. Als ik de de deur open doe, staat Daan daar. We lopen samen naar beneden en stappen in zijn porsche. Dan rijden we naar de stad om te gaan eten in een luxe restaurant.

Dit was niet zo'n super spannend hoofdstuk ofzo, maar toch wi ik wat aan jullie vragen. Vinden jullie het leuk als we een soort wedstrijd dien met wie de leukste comment heeft krijgt een soort bedankje in mijn verhaal of misschien een rol? Oke laat het me weten want dan kunnen we dat maybe het volgende hoofdstuk doen!

Please

Vote

Comment

Follow

Kus Joya<3

Verliefd Op Mijn BroerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu