1.8

16.5K 463 45
                                    

"Nee dat doe je niet." Willem kijkt boos naar Daan. "Ja dat ga ik wel, of ze blijft hier of ik ga met haar mee. Maar ik laat haar niet alleen." Willem loopt naar Daan toe en pakt hem bij zijn arm en probeert hem mee te trekken maar Daan trekt zich los. "Pa ik ben 17 ik weet wat ik doe. Ik laat Joya niet alleen." Willem kijkt mijn moeder aan. Ze kijkt boos terug. "Overleg dat dan maar lekker met haar vader." Willem kijkt mijn moeder vol ongeloof aan. Ik ook. Ze kan ons toch niet zomaar wegsturen? "Ik weet niet hoe het voor jou ligt." Zegt Willem tegen mijn moeder, "Maar als ik moet kiezen tussen Daan en jou kies ik tich voor Daan! Hij is mijn zoon en ik laat hem niet zomaar gaan. En wat je doet tegenover Joya kan ook niet. Als je haar zo graag weg wilt hebben, ga dan maar lekker met haar mee. Het is over." Nu kijken Daan en ik Willem vol ongeloof aan. Wat nu? "Oke dan ga ik ook maar mijn spullen pakken." Zegt mijn moeder. Ze huilt geen eens. Wat is dit? Wanneer mijn moeder binnen is komt Willem naar mij toe gelopen. Hij wil me vast grijpen en ik dijns bang achteruit. "Rustig ik bedoel het goed. Joya pak je spullen en ga met Daan mee. Je moeder is compleet door gedraait. Ga naar ons vakantiehuis, Daan je weet de weg toch nog?" Daan knikt en loopt naar de auto van mijn moeder en haalt mijn koffer eruit, en legt ze in zijn auto. "Kijk uit met wat jullie doen!" Zegt Willem. Ik stap in de porsche van Daan en we rijden weg. Ik kijk achter om en ik zie mijn moeder net nog buiten lopen en dan zijn we de hoek om.

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het eerste kwartier hebben we niet gepraat. Ik weet niet of ik nu blij moet zijn of verdrietig. "Daan waar gaan we heen?" Daans ogen zijn op de snel weg gericht en ik zie woede in zijn ogen. "We gaan naar Italië." "ITALIË?" schreeuw ik. "Maar we moeten over 4 weken weer naar school, en mijn nieuwe school? waar moeten we dan heen?" Daan legt zijn hand op mijn been. "Het komt allemaal goed, ik regel het wel met mijn vader. Hij regelt wel een huis in de buurt van school." Zomaar een huis regelen in de buurt van school klinkt wel een beetje belagelijk toch? "En mijn moeder?" "Pa gaat haar proberen te sussen maar er is kans dat ze de politie belt." Ik schrik. Dat moeten we niet hebben! "Hoe lang moeten we nog rijden?" "Nog iets van 8 uur. "o." zeg ik. "Heb je honger?" Vraagt Daan. "ja eigelijk wel." We stoppen bij een mac donalds naast de weg en we gaan wat eten.

We kopen in de avond rond 7 uur aan bij het vakantie huisje. "Zullen we naar de pizzaria hier in de buurt? Die pizza's moet je echt een keer eten!" Ik glimlach. "Ik ga eerst even wat netjes aan doen en even douche is dat goed?" Daan kijkt me aan. "Op één voorwaarde. Als we samen douche." Ik kijk met een roodhoofd naar beneden. Ik wilde op zich best met hem samen douche maar naar die 'bijna verkrachting' wilde ik liever niks doen. "Ik ehh, ik..." Daan legt zijn wijsvinger onder mijn kin waardoor ik hem aankijk. "Het hoeft niet als jij het niet wilt, het was een grapje." "Ik wil best met je samen douche, maar ik wil nog niet... ehh..." "seks hebben." zegt Daan door mijn gemoppel heen. "Hoeft ook niet, ik snap het wel naar die ehh 'bijna verkrachting' ." Ik drukte mijn lippen op de zijne. Daan is zo'n lief vriendje! Hij begrijpt me gelijk. even later trek Daan zich terug en pakt mijn hand. "Kom we gaan douche."

Ik de badkamer trek ik verlegen mijn trui uit. En mijn broek tot ik in mijn lingerie sta. Ik kijk Daan verlegen aan die in zin. Boxer staat. "Niet onzeker zijn schatje, je bent prachtig." Hij loopt naar mij toe en plaatst zachte kusjes in mijn nek. ondertussen maakt hij mijn bh bandje los. En dan doe ik voorzichtig mijn string uit. Daar sta ik dan. Daan loopt een stukje naar achter om mij te bekijken. "Sexy girl." zeg hij en hij doet ook zijn boxer uit. Als ik dat zie bijt ik op mijn lip. "Joya niet doen, dat is ongeloofelijk sexy en dan kan ik niet meer van je afblijven." Ik lach. dan gaan we met z'n tweeën in het veelste kleine douche hokje staan. We laten de warme stralen over ons heen lopen terwijl ik tegen Daan aan ga staan en hem kus.

Please

Vote

Comment

Follow

Verliefd Op Mijn BroerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu