0.5

24.6K 479 31
                                    

POV Joya

Daar gaat mijn buiktruitje, en Daan legd me op het bed neer. Hij begint aan mijn knoop te prutsen. Ik zoen hem en het voelt geweldig! Dan rolt hij boven op mij en en begint te prutsen aan mijn bh bandje. Dan ineens is er geklop op de deur. Wat? Wie gaat het nu weer verprusen. Kut zooi. Daan duwt mij van het bed af en ik val met een klap op de grond. "Auw." Roep

Ik en ik rol mezelf onder het bed. Er wordt nog een keer op de deur geklopt. Wie kan dat nu weer zijn?

POV Daan

Ik schiet snel in mijn trainingbroek. Wie kan dit nu weer zijn. Wat ik wel weet is dat ik ontzettend boos ben en dat ik zometeen echt nog bozer ga worden. Ik doe de deur open. "Heey." Zegt Jiska. "Is Joya er niet?" Wat moet zij nou weer hier? "Euhm nee. Waar kwam je voor?" "Mooizo, ik kwam voor jou. Wij moeten praten over ons, ik weet dat het een tijd geleden is maar ik voel echt nog iets voor j-" wat gaat ze nou over onze relatie beginnen? Die is al uitgegaan een jaar geleden? Kon ik weten dat het Joya's beste vriendin is?! Ik kende haar toen nog niet! "Jiska ga weg, wij hebben niets en dat gaat ook nooit meer iets worden. Op donderen nou! En ik doe de deur dicht voor haar neus. Daarna drij ik hem op slot. "Zo waar waren we?" Zeg ik tegen Joya en haal haar onder het bed vandaan. "Wij gaan helemaal nergens mee door." Zegt ze boos. "Huh wat is er?" Vraag ik aan haar. "Dat jij een relate hebt met mijn beste vriendin en dat je het zo net met mij wilde doen." Ze pakt haar buik shirtje en haar short en trek ze aan. Dag mooie tieten dan mooie reed. "Laat het me uitleggen. Dat was van een hele tijd geleden alsjeblieft!" Maar ze is al weg. Ja Daan je hebt het weer eens verkloot.

POV Joya

Hoe kon hij? Hoe konden zij allebij. Mijn liefde voor Daan verdween. Ik ga eerst even met Jiska praten want wist dat ik Daan leuk vind en ze heeft me nooit verteld dat zij met hem had. Ik pak mijn iphone en bel haar op.

Joya:"Waar de fuck ben je mee bezig?"

Jiska:" o heey J-"

Joya:"doe niet als of er niets aan de hand is jij mislukkeling."

Jiska:"Joya doe even rustig."

Joya:"nee! Je wist dat ik hem leuk vind en jij had een relatie met hem? Waarom heb je mij dat nooit verteld?"

Jiska:"Joya rustig nou. Je kunt het me toch even laten uileggen? Oke, we hadden een jaar geleden een relatie, ik heb jou dat nooit verteld omdat ik je niet vertrouwde. Maar nu is dat anders. Het is uit enzo."

Joya:"wat? Je vertrouwde me niet? Nou gaat ie mooi worden! Ik vertrouwde jou, jij verteld geen eens wanneer ik jou vertelde dat ik hem leuk vond,dat je ooti met hem gehad hebt. Je vraagt of ik er ben en je probeert hem terug te krijgen terwijl je weet dat ik hem leuk vond? Onze vriendschap is over. Ik wil je nooit meer zien of spreken! Bitch.

Jiska:"jamaar."

Joya:"dat jij denkt dat het normaal is?"

Ik hang op. Ik heb tranen in mijn ogen. Ik had haar nooit moeten vertrouwen! Ik moet Daan mijn excuses aanbieden!

Please

Vote

Comment

Follow

Verliefd Op Mijn BroerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu