*Özel Bölüm*

3.4K 227 119
                                    

Bir günde iki bölüm, evet. Hoşunuza gider umarım :*

Sürprizi bu kadar erken yapmayı planlamamıştım ama zamanı gelmiş gibi hissettim ve erkene çekeyim dedim ^-^ Bu bölümde ilk olarak sonraki bölümden bir kesit ve özel bölümü 'özel' yapan şey var. Natasha ve Sirius ile ilgili değil ama araya koymak istedim çünkü benim çok hoşuma giden bir çift ile ilgili :) Neyse ben sizi tutmayayım daha fazla :D

Kısa oldu ama sonuçta exclusive olanlar pek uzun olmuyor normalde de ;)

Son olarak bu bölüm için sınır yok ama düşüncelerinizi gerçekten çok merak ediyorum o yüzden yorum yaparsanız, elbette oy da verirseniz, çok sevinirim ^.^

                  


Resimde annemin üzerinde mavi bir kazak ve kazağın mavisiyle aynı tonda bir mavi kot vardı, ayağında ise yine mavi bir topuklu bot vardı. Siyah, kıvırcık saçları beline geliyordu ve zümrüt yeşili gözleri kedi gözü gibi parıldıyordu. Makyajsızdı ama bu haliyle bile çok güzeldi. Sol elinin yüzük parmağında safir taşlı bir yüzük vardı; boynunda ise o yüzük ile takım olduğunu tahmin ettiğim, ucunda safir bulunduran bir kolye vardı. Safiri damla şeklindeydi ve gümüş renkli zincirin ucunda parıldıyordu.

Sağ elinin orta parmağında ise bir başka yüzük vardı. Bu seferki ise öyle zarif bir şey değildi. Altın rengi bir halkanın üzerindeki siyah, eşkenar dörtgen bir taştan ibaretti. Benim asıl ilgimi çeken şey ise başına taktığı tacımsı şey olmuştu.

Gümüş rengiydi ve kartalı andırıyordu. Kartalın kanatları, parlak taşlar ile süslenmişti; gagası ise altındandı. Gövdesinin yerinde kocaman, oval bir safir vardı ve o safirin altından iki küçük safir daha sarkıyordu. Birincisi yuvarlak, ikincisi ise elips şeklindeydi. Çok hoşuma gitmişti ve annemin, babamınkiler ile aynı renk kuzguni saçlarıyla fazlasıyla uyumlu görünüyordu.

Babamın ise üzerinde cübbeleri yoktu ki bu gerçekten de ilginçti. Onun yerine siyah bir pantolon ve siyah bir kazak giymişti. Yine de baştan aşağıya siyahtı. Annem ile el ele tutuşmuşlardı. Fotoğrafın başında ikisi de gülümseyerek- annem otuz iki diş sırıtıyordu, babam ise hafif ama fark edilir bir gülümseme takınmıştı ama doğal olduğunu belli oluyordu- kameraya bakıyorlardı ama sonrasında ilk olarak babamın bakışları anneme kayıyordu, ardından annemin de bakışları babama kayıyordu ve birbirlerine baktıkları sırada fotoğraf başa dönüyordu.

Annemin gözlerini hiçbir fotoğrafta bu kadar canlı gördüğümü hatırlamıyordum. Bu kadar içten güldüğü bir fotoğraf daha da görmemiştim. Babamın ise bakışlarında çok daha farklı bir şey vardı, anlayamamıştım ama bir farklılık vardı işte.

Fotoğrafa tekrar tekrar baktıkça annemin, babama ne kadar âşık olduğunu görüyordum. Bakışlarından, gülüşünden anlaşılıyordu. Fotoğrafın arkasını çevirip bir şey yazıp yazmadığına baktım, o an neredeyse sarsılma derecesinde titrediğimi fark etmiştim.

31 Aralık 19—

Yılı okuyamıyordum çünkü o kısımdaki mürekkep dağılmıştı. Ama yılbaşı olduğunu anlamıştım. Fotoğrafı ve mektubu elime alıp sertçe ayağa kalktım "Tasha, neler oluyor?" diye sordu Sirius, endişeli bir ses tonuyla. Ama onu duymazdan geldim ve neredeyse ışık hızında odama çıktım, kapıyı çarparak kapatıp kilitledim. Fotoğraf ile mektubu, masamın üzerine bıraktıktan sonra sinirden ağlamaya başladım.

Bu fotoğrafı sırf bana işkence yapmak için gönderdiğinden adım gibi emindim. Annemin, onu ne kadar sevdiğini ve bu yüzden öldüğünü bana tekrar tekrar hatırlatmak istiyordu. Canımı yakmaktan zevk alıyordu.

Insensitive ➳ Sirius BlackWhere stories live. Discover now