Hoofdstuk 15

7.9K 301 24
                                    

Ik wil even zeggen dat ik echt van al mijn lezers hou, zonder jullie zou ik nooit zo ver geraken. Dankje allemaal! <3 Jullie zijn fantastisch!

Dit hoofdstuk draag ik op aan Dyonnexoxo omdat jullie haar verhaal zeker ook een keertje moeten lezen en ze altijd leuke comments geeft, ze schrijft echt geweldig goed! Zeker lezen: Verkeerd

♥Jolien♥

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ik laat me achterover vallen op mijn bed, het is nog maar twaalf uur 's middags en ik ben echt doodop. Ik heb de vorige nachten echt veel te weinig geslapen maar ik zou het zo toch nog eens over doen, het was gewoon het geweldigste weekend ooit en daar nog eens bij dat het prachtig is afgelopen. We zijn vanmorgen om negen uur moeten opstaan en we zijn vrij laat gaan slapen dus werd ik niet echt vrolijk van het opstaan, toen moesten we alles nog eens snel inpakken en we waren al snel klaar dus zijn we de jongens weer eens wat gaan helpen. In de bus zat ik naast Kyle natuurlijk en lang heb ik het blijkbaar niet volgehouden want ik ben in slaap gevallen. Toen ik terug mijn ogen opendeed zat Kyle te glimlachen, ik slaap blijkbaar schattig... Toen we aankwamen aan school stond mijn zus en mijn moeder me optewachten. Ik was echt heel erg blij toen ik ze zag, maar toch zou ik liever aan de zee gebleven zijn. Ik zuchht, hoelang zal het duren eerdat ik daar nog eens kom... En nu ben ik thuis en hebben we de rest van de dag vrij. Ik denk dat ik na het eten nog maar wat ga slapen zodat ik goed ben uitgerust voor school.

Ik loop naar beneden van de houten trap.

'We eten pannenkoeken!' roept mijn zus. Ik krijg een glimlach op mijn lippen.

'Lekker!' roep ik terug en ga bij Karlien zitten en help haar wat mee met kleuren, we moeten toch nog even wachten.

Na het eten ga ik terug naar boven en neem een lekker warme douche, ik ga nog even op de laptop en ga dan slapen, ik ben echt moe en dat ben ik al niet vaak...

*

Ik beweeg met mijn arm om me heen, die vreselijke wekker moet echt eens zwijgen. Ik zucht als ik hem niet kan vinden met mijn ogen gesloten en doe beetje bij beetje mijn ogen open. Het licht van de zon die door mijn gordijntje schrijnt brand ik mijn ogen. Ik zucht, ik heb dus echt geen zin in school, over een paar weken zijn het weer examens. Ik zucht opnieuw en probeer uit mijn bed te raken. Ik ben na een paar minuten en nog half slaperig in mijn badkamer geraakt. Ik laat de kraan lopen en doe het in mijn gezicht, meteen is de slaap zo goed als weg. Buiten schijnt de zon en ik loop naar mijn kast. Ik haal er een jeansshortje uit dat ik gisteren gekocht heb en een heel lichtroze t-shirt en zwarte all-stars. Ik begeef me naar beneden en ga naast mijn zus zitten en over mijn moeder. 

'Goes geslapen?' vraagt mij moeder.

Ik knik, 'alleen geen zin in school..'

Ze haalt haar schouders op en schenkt een glas sinaasappelsap in. Hoe zouden de mensen reageren op mij en Kyle? Ik hoop eigenlijk dat ze ons niet lastigvallen ofzo. Ik ben echt zo blij met Kyle, hij was zo'n goeie vriend en nu is hij mijn vriendje, ik denk aan niet veel andere dingen meer eigenlijk...

Ik zeg gedag tegen mijn moeder en zus en vertrek naar school, het is mooi weer waar ik heel erg blij mee ben, ik haal mijn fiets uit de garage en rijd de oprit af, het valt op dat er veel mensen zijn die met de fiets of te voet gaan vandaag. Ik lach even als ik een klein kindje met een rugzak die minstens zou groot is als haar  zie rondlopen. Ik sla eindelijk de straat van de school in en Kyle staat ongeveer honderd meter voor school, ik stop bij hem, gooi mijn fiets aan de kant en omhels hem.

'Hee Kyle!' roep ik, niet lettend op de mensen rond ons.

'Hey liefje!' zegt hij.

Ik kijk even in zijn bruine ogen en druk mijn lippen tegen de zijne, ik ben zo blij dat ik hem zie! Tijdens de kus is het weer alsof alles rond ons verdwijnt, alleen Kyle en ik, wij zijn er nog. Alles is zo perfect als ik bij hem ben. Altijd als ik hem zoen begint mijn buik raar te doen, het is een geweldig gevoel. Ik maak me van hem los en neem zijn hand vast.

Ik hou van jou (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu