Hoofdstuk 21

5.6K 233 14
                                    

Hee! Weer een hoofdstukje, ik hoop niet dat jullie het te erg vinden dat mijn hoofdstukjes maar kort zijn? Ik draag dit hoofdstuk op aan Dolfijntje24, bedankt voor de votes en comments! <3

En nog één dingetje; zouden jullie het boek van unstoppablexo willen lezen, het heet Guilty ! En ik vind het zelf een heel erg leuk boek! <3

♥Jolien♥

--------------------------------------------------------------------------------------

Ik geef de jongen van het feest een vriendschappelijk klopje op zijn rug en loop naar de kelder waar het feest doorgaat. Op het eerste zicht zie ik niet direct mensen die ik ken, wel een paar van school maar daar heb ik niet echt contact mee. De kelder is echt heel erg groot en er is een bar, een muziekinstallatie en een grote dansvloer.

Perfect.

Er zijn eigenlijk wel erg veel mensen hier en aangezien iedereen aan het dansen is doe ik ook maar mee. Na een paar uurtjes ben ik al een beetje aangeschoten en ziet alles er een beetj waziger uit. Ik trek me er niets van aan dans gewoon verder. Eigenlijk ben ik wel alleen hier, ik heb nog maar met een paar mensen gepraat en ik dans alleen. Ik glimlach, ook wel eens leuk. Wazig zie ik een bekend gezicht.

'Heey liefje', zegt ze. 

Ik glimlach maar een beetje stom en heb niet echt veel besef meer.

'Hoe gaat het met je?' vraagt ze en neemt mijn hand vast en begint een beetje mee te dansen.

'Goed met jou-u?' 

'Prima.'

'Je ziet er leuk uit.'

Opnieuw glimlach ik maar een beetje.

'Jij ook Kelly.'

'Zullen we dansen?' 

Ik knik en ze neemt mijn beide handen vast en we dansen, 'is Alex er niet?' vraagt ze na een tijdje. Ik schud mijn hoofd, 'nee ze, euhm, negeert me.'

'Waarom doet ze dat nu weer, je bent perfect!'

'Ik weet het niet....'

We dansen gewoon verder en drinken nog wat, ik geen alcohol meer, gewoon een colaatje ofzo. Het valt me nu pas op hoe Kelly eruit ziet. Ze heeft haar blonde, geblondeerde haar gestijlt zoals ze wel vaker doet en ze heeft nog meer make-up op dan normaal. Ik dans net met een make-up doos, ik glimlach bij die gedachte. Ze heeft ook een heel erg kort, rood strapless jurkje aan, eentje dat net onder haar kont komt. Ze draagt ook naaldhakken, ik kijk er met een pijnlijk gezicht naar, hoe kun je daar nu op wandelen, op zo'n stelten? Achja, moet zij weten. Ik kijk even op mijn gsm naar het uur, half twaalf, nog wel wat tijd, ik heb toch geen zin om terug naar huis te gaan.

'Kyle'tje? Zullen we even wat naar buiten gaan?'

Ik knik, het is hier toch heel erg warm. Ze neemt mijn hand vast en trekt mij mee naar buiten, naar de tuin. Er is een groot ingebouwd zwembad en daarachter ook veel bomen en een aantal bankjes, op het zwembad drijven lichtgevende ballen die het water kleurrijk verlichten. Ze trekt me mee naar achter waar het al donkerder is en alleen het pad nog verlicht wordt door kleine lichtjes die tegen de grond staan, we komen in een bloementuintje uit met een bankje in het midden, het is een heel erg mooie plek, bij die plek moet ik meteen aan Alex denken, de plek is mooi, net zoals haar, haar mooie bruine golvende haar en haar leuke bruine ogen met die pretlichtjes die sinds kort , vanaf het nieuws dat ze zal sterven verdwenen zijn en plaats gemaakt hebben voor een bange uitdrukking en sinds vandaag zit daar ook nog spijt bij, een pijnlijk combinatie om het te zien. 

Ik schrik op uit mijn gedachte door de scherpe en dwingende stem van Kelly.

'Kyle?'

'Ja?'

'Luister je wel?' 

'Ja een beetje wel maar ik was even in gedachten weg, waarschijnlijk door die alcohol.'

'Waarom kom je nie terug bij mij, we zijn perfect samen', fluistert ze en legt haar hand op mijn bovenbeen waar ik eerst even van schrik maar het toch maar toelaat.

'Ze is zo'n trut', gaat ze verder en komt dichter bij mijn gezicht, 'je verdient veel beter, zoals bijvoorbeeld mij.'

Ze wrijft over mijn been en heen haar andere arm om me heen geslagen, ik zit maar wat stom te staren. 'Wij moeten weer wat krijgen, wat zeg je daarvan?' Ze grijnst en is nu nog maar een paar milimeter van mijn gezicht verwijdert, ze houdt haar mond, houdt haar hoofd schuin en komt nog dichter naar me toe.

Ik weet niet hoe het kwam maar opeens dacht ik weer helder, wat ben ik hier aan het doen. Met mijn ex, de grootste bitch van onze school, opeens was het duidelijk, ze heeft het tegen Alex gezegd, ze moet me negeren vanwege haar ik heb geen idee waarom maar ik weet het bijna zeker.

Ik kan haar net optijd wegduwen van mijn gezicht vandaan, ze kijkt me verbaasd aan. 'Trut', snauw ik.

Het is net alsof ik weer nuchter ben. 'Waar heb je het over, liefje?' vraagt ze nog altijd op dezelfde toon.

'Ik ben je liefje niet maar van Alex, en als ze me wil negeren doet ze maar, maar dat kan niet voor eeuwig, ik blijf toch van haar houden,je bent een trut Kelly!'

Ik sta op en loop door het feest terug naar buiten, ik neem mijn fiets en rijd snel richting huis, het moet goedkomen tussen mij en Alex, er is wel niets maar ze moet terug met me praten, ze moet het me uitleggen, alles, dan kan ik haar helpen, maar hoe?

*POV Alex*   

Ik draai me voor de honderste keer terug om in mijn bed en probeer mijn gedachten te verzetten maar het lukt weer niet, ik kijk op de klok, het is nu half één en ik lig al van half tien in mijn bed, ookal was ik helemaal niet moe maar ik dacht echt dat ik zou instorten. Ik mis Kyle en mijn vrienden zo erg, ik weet niet of ik dit ga kunnen volhouden, het is misschien nog maar een dag maar toch het is gewoon te lang, het nieuwd dat ik zou sterven was zeker al niet erg genoeg? Nee nu moet dit er ook nog zijn. Ik knip mijn nachtlichtje aan en ga recht zitten, ik kijk de kamer rond en mijn oog valt op het raam, ik kruip uit mijn bed en ga op de vensterbank zitten, achter mijn gordijn dus als er nu iemand zou binnenkomen zou die me niet zien, alleen een vage schim achter het gordijn. Ik kijk naar buiten, naar de bomen en de huizen, naar de sterren, er is geen bewolking, ik zie ook de maan, het is volle maan en ik kijk er graag  naar, de maan heeft ongeveer hetzelfde effect als de zee en het strand, alleen is de zee nog mooier en leuker en is de maan eerder een vervangend iets, ik weet niet goed hoe ik het kan uitleggen en laat het er maar bij. Ik staar nog even uit het raam naar buiten, ik zucht.

Ik heb een idee maar ik weet niet of het wel een goed is maar waarschijnlijk is het wel het beste, ik bel Kyle op, morgen of zondag, ik weet het nog niet zo goed, maar ik ga hem alles uitleggen en ik moet eerlijk zijn over wat mijn vader me heeft aangedaan, ik vertel het liever zelf dan dat die trut het verteld en dan nog de school... misschien doet ze het wel niet echt. Misschien... Ik zucht nog een keer, het is gewoon vreselijk en ik wil het niet vertellen maar heb ik een andere keuze behalve hem negeren voor de rest van mijn leven? Ik veeg een traantje dat over mijn wang loopt weg en kruip terug in mijn bed. Na me één keer hebben omgedraaid val ik uiteindelijk in een rusteloze slaap.

-----------------------------------------------------------------------------

Heey, oké dit was wel heel erg kort vind ik, sorry daarvoor maar ik vind het leuker om sneller te uploaden (: Bedankt voor alle votes en comment!

Vote/Comment/Follow (Follow=Follow Back) ♥

♥Jolien♥

Ik hou van jou (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu