Hoofdstuk 19

6.8K 238 25
                                    

Hee allemaal :) dit hoofdstuk draag ik op aan demiverhoef13 omdat ze ook altijd leuke reacties geeft dankjewel! 

♥Jolien♥

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 *Alex POV* 

Ik word wakker van het akelige geluid van de wekker ookal heb ik deze nacht bijna niet kunnen slapen. Ik ben waarschijnlijk vijf minuten voor de wekker terug inslaap gevallen. Ik zucht, ik heb alleen maar kunnen denken dat ik dood ga! Ik wil helemaal niet dood, ik heb eindelijk iemand waarvan ik super veel hou en dan krijg je dat, ik heb ook altijd pech. Ik zwier mijn benen over de bedrand en blijf even zitten om te zorgen dat ik niet terug misselijk word. Vandaag ga ik terug naar school, niet dat ik volledig terug beter ben ofzo, dat zal ik nooit meer zijn maar ik ga naar school zodat het niet te hard opvalt en ik kan zeggen dat ik maar een griepje heb. Ik loop naar mijn badkamertje en neem een snelle douche. Ik zet de kraan uit en droog mezelf af. Ik droog mijn haren met de droger dat ik een beetje later opgeef, zo duurt het uren, mijn haar is veel te dik daarvoor. Ik kan de knopen uit mijn haar en poets mijn tanden. Ik slik mijn pilletje tegen de misselijkheid, en dan zoek ik nog snel wat kleren uit, ik heb gehoord dat het vandaag niet zo warm zou zijn dus doe ik een zwarte jeansbroek aan en een simpel rood shirtje. Daaronder doe ik mijn bordeau all-stars aan. Ik loop de trap af in een rustig tempo, ik ben anders bang dat ik opnieuw die draaierigheid ga hebben, dat kan ik gerust missen. 

Mijn zus en mijn moeder zitten aan de keukentafel en ik neem plaats over mijn moeder en naast mijn zus. Mijn ma geeft me een veelbetekende blik dat me eraan doet denken dat ik in mijn zus haar buurt normaal moet doen, we hebben besloten om het niet te zeggen tegen mijn zus, hoe moeilijk het ook is anders wordt ze helemaal gek en verdrietig. Ik zucht en eet een yoghurtje op dat ik vind in de koelkast, ik drink mijn glas sinaasappelsap op heb sta ik recht om naar school te vertrekken. Ik ga proberen zelf terug te fietsen, ik voel me toch al terug sterker dan gisteren en de dagen ervoor. Ik ga gewoon proberen om er niet aan te denken hoelang ik nog heb.

'Daag mam en Karlien!'

'Daag liefje', roept mijn moeder terug. 'Dada Alex', zegt Karlien. Ik glimlach en loop de voordeur uit naar de garage waar ik mijn fiets pak en opstap richting school. Ik zing zachtjes een liedje dat door mijn hoofdspookt en kijk wat rond, minder kinderen dan normaal op straat, meer auto's, misschien omdat het een beetje zachtjes regent. Ik trap in een rustig tempo door en uiteindelijk komt het school in zicht. Ik zucht, eentje van opluchting. Ik parkeer mijn fiets in het fietsenrek en voel twee sterke armen om mijn middel, er verschijnt meteen een glimlach op mijn gezicht. 

'Hey schat.' Wow wacht dat is niet de stem van Kyle. 

'Wacht, wie ben jij?' vraag ik. Als ik geen antwoord krijg draai ik me meteen om. 'Dylan!' roep ik, 'waarom heb jij mij vast!'

Ik merk pas nadat ik dat riep de halve school naar me kijkt maar het maakt me niet uit. 'Ik heb een leuk vriendje en dat weet je!'

Hij laat me verschrikt los, waarschijnlijk niet verwacht dat ik zo zou reageren.

Ik ga met mijn gezicht dichter naar het zijne. 'Ga nu weg, eikel!' schreeuw ik in zijn gezicht, hij deinst achteruit, mompelt iets en loopt weg. Ik rol met mijn ogen, wat een irritante sukkel, urgh.

Ik draai me om en zonder ik het merk loop ik meteen in de twee armen van Kyle. Ik omhels hem en hij ook mij. 

'Wat was dat nu?' 

'Die sukkel had zijn armen om me heen en toen ik doorhad dat jij het niet was heb ik hem weggeduwt en uitgescholden zoals je misschien el gezien hebt', ik grijns een beetje.

Ik hou van jou (Compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu