Bölüm 35 - Seçimler

37.2K 2.1K 150
                                    

"Anlat o zaman öğreneyim." dedim beni geçiştirmemesi için içimden dua ederken.

"Tamam..." dedi kafasını onaylar gibi sallayarak "Zaten artık zamanı geldi, başka yol kalmadı. Hikayemizin iki başrol karakteri var. Benim babam ve Ali'nin sürtük annesi..."

Yutkundu ve durdu. Duygusaldan çok sinirliydi. Boynunda atan damarları görebildiğime yemin edebilirdim.

"Annem ve Ali'nin annesi tesadüfen tanışıyor. Ortak bir arkadaş mı, ortak bir ortam mı bilmiyorum önemli de değil. Annem saftır, güvenir, karşısındakini de kendisi gibi zanneder. Ali'nin orospu annesine de güvenmiş. Arkadaşlık ederken eve çağırır olmuş. Ali'nin annesi de benim babamla böyle böyle tanışmış, muhabbet eder olmuş.

Sonrasında her ne olmuşsa artık, o kadın iğrenç ağına düşürmüş babamı. Anneme deli gibi aşık olan, onu pamuklara saran saklayan adam gitmiş yerine huysuz pislik biri gelmiş. Ağzından tek bir kelime çıkar olmuş; Nevin!"

Kadının adını ilk kez duyduğumu fark ettim. Sürekli "Ali'nin annesi" diye bahsediyordu ondan.

"Yavaş yavaş dağılan ailemiz bir gün tamamen çöktü. Ben de hatırlıyorum babamın minik bir notla evi terk ettiği günü! Annemin arkasından ağlayışlarını! Yaktın beni Nevin diye bağırmalarını... Sonra girdiği ama bir türlü çıkamadığı depresyonları hala hatırlıyor ve hala yaşıyorum."

Sinirliydi ama aynı zamanda gözleri dolmuştu.

"Bilmiyordum Kerem. Karışık bir durum." dedim.

Evet içimden deli gibi onu teselli etmek geliyordu ama Kerem'di o! Bana aylarca yalan söyleyen, Ali'yi satan!

"Karışık mı?! Hayatlarımız kaydı lan bizim! Hepsi de Ali'nin annesi yüzünden!"

O kadar suçlayıcı konuştu ki bir anda resmen o ana kadar ki salaklığıma küfrettim. Resmin tamamını nasıl görememiştim.

"Oha! Bunu öğrenince sattın Ali'yi? Borç senetleriyle onu sokak dövüşüne bağladın!"

"Ahahaha hayır... Ben öyle biri miyim Deniz?"

Birden bire gülümseyince tam psikopatlara benzemişti. Sahiden ürktüm ama belli etmemeye çalıştım.

"Ben zaten Ali'yle tanıştığımda her şeyi biliyordum. Özellikle aradım buldum onu. İntikam için. Madem kadına zarar veremiyorum. Siktiğimin yerine kaçtılar babamla, o zaman kalanlara neler yapabileceğime bakmalıydım. Benim okuluma gelmesini ben ayarladım. Burada burs kazandırdım ona. Güvenini sağladım arkadaş oldum. Sonrası çok kolaydı zaten. İlk bulduğum zayıf noktada elime düştü salak!"

"İnanamıyorum! Ne istiyorsun Ali'den sana bir şey yapmadı ki?"

"O yapmadı. Ama onun annesi yaptı. Annesi benim hayatımı sikti, ben de onun oğlunun hayatını sikeceğim! Hiçbir şeyi kalmayacak! Benim annem yanımda, ama ruhu burada değil. Aklını oynattı neredeyse, Nevin denen kadın yüzünden kimsesiz kaldım ben! Onun oğlu da kalacak! Gerçi kardeşi zaten ölüyor ahahah sanırım tanrı da benden yana, o işi düşünmeyeyim diye kendisi ilgileniyor. Bana da sen kaldın. "

Kanım donmuştu. Saf nefret ve gözlerini bağlamış bir intikam hırsıyla doluydu Kerem. Aylardır harika rol yapmıştı. Bunu düşündükçe daha da ürküyordum.

Sokak DövüşüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin