4.bölüm

4 1 0
                                    

Yine kabus

yine kabus.....

Bıktım artık. Arda'yı uyandırmadan yataktan kalktım ve bonyoya girdim.Duşa ihtiyacım vardı.Odaya girip giysilerimi aldım.Ve banyoya geri dödüm.Hemen duşa girdim.Bir süre sonra duştan çıktım ve üzerimi giyindim saçlarımı kurutup yandan mısır örgüsü yaptım.Banyodan çıkp odama girdim.Uykudan çıktığım halde yorgun hissediyordum.Saate baktım 9:00 yarım saat duş desek yine aynı saate kalkmıştım.

Arda'nın yanına gittim.Yanağına bir öpücük kondurdum.Yavaş yavaş gözlerini açmaya başlamıştı.Bana baktı ve kaşlarını çattı."Sen kabus görmedin mi?" dedi.Ayy çok güzel uyanır uyanmaz bunu mu düşünüyordu.Cevap vermeden "Off hadi aşağa inelim"dedim.Okulların açılmasına yaklaşık 2 hafta vardı.Her şeyimiz hazırdı.Tek zamanı beklemek kaldı.Bugün acayip yorgun olduğum için koşuya çıkmadım hatta kahvaltıdan sonra geri yatabilirdim.Aşağa indiğimizde babam masada oturuyordu."Günaydın babacım"dedim.O da bana bakarak "Günaydın güzel kızım"dedi. Babamı Benim uyandırmadığımı farkettim.Hizmetçiyi tembihlemişti herhalde.

Masaya geçtik ve kahvaltımızı yapmaya başladık.

****

Kahvaltımızı bitirdikten sonra odama çıktım ve kendimi yatağa attım.Çok yorgundum.Yanıma Arda geldi."Ne oluyor sana ?" diye sordu."Bu sabah benden habersiz koşuya mı gittin?"dedi ardından."Hayır bugün koşuya gitmedim."dedim."Hadi üzerini giyin seni bir yere götüreceğim." dedi.Hiç halim yoktu.Ama Arda'yı kırmamak için kabul etmek zorunda kaldım .Dolabıma yöneldim ve Arda'ya dönüp."Nasıl bir yere gideceğiz?"dedim."Rahat bir şeyler giy güzellik " dedi.Ben de geri dolabıma dönüp.Siyah kot pantolon ve üzerine siyah t-shirt giydim.Yeşil kareli bir gömleğimide üzerime geçirdim ve önünü iliklemedim.Ayakkabı olarak siyah converslerimi giydim.Banyoya doğru ilerledim.Yüzüme baktım.Sanki sabaha kadar oturmuşum hiç uyumamışım gibiydi yüzüm.Odaya geri döndüğümde Arda telefonla konuşuyordu"Aaa evet amcamgilde kalıyorum.Güneş'in yanındayım......Evet evet iyi her şey yolunda ....Tamam görüşürüz baba "Bana dödü ."Babam hiç stüdyoya uğramadığımız için kızıyormuş"dedi .

Ben tamamen onu unutmuştum.Size şarkı söylemeyi sevdiğimi söylemişmiydim.Amcam(Arda'nın babası)'ın bir müzik stüdyosu var ve Arda'yla ben orada amcama katkıda bulunmak için şarkı söylüyoruz bazende bunun karşılığında para alıyoruz.İleride mesleğimin müzik sektöründe olmasını istiyorum.Ve bu konuda amcam bana destek oluyor.Acaba bugün oraya mı gitsek ki?

"Arda bugün stüdyoya mı gitsek ki ?" dedim."bugün işimiz var yarın gidersiz güzellik ." dedi ve kocaman bir gülümseme yolladı."hadi çıkalım " dedi.Aşağa indiğimizde babamda evden çıkmak üzereydi.Babamla birlikte çıktık.Babam kendi aracına binmeden önce bana dönüp."Kendine dikkat et kızım. Arda güneş sana emanet "dedi.Arda'da"Ömür boyu"dedi.Bu sözü her zaman söylerdi.ÖMÜR BOYU....Arabaya bindik ve Arda şöföre bir şeyler söyledi benim duyamayacağım şekilde.

"Yaa nereye bana da söyle ."dedim."süpriz güzellik biraz sabret "dedi.Bir süre sonra dağlık bir alana girdi.Bu yolu bir yerden hatırlıyorum ama nerden?.......Çiftlik tabi yaa nerden hatırlayamadım.Hemen Arda'ya doğru döndüm."ÇİFTLİK"diye bağırdım ve Arda'ya sıkıca sarıldım buraya uzun süredir gelmiyordum.Bu tepkimi komik bulmuşcasına gülmeye başladı."Hadi inelim." dedi . Hemen arabadan indik.Çiftliğe doğru yürümeye başladık.Küçüklüğümüz hep burada geçmişti.Çiftlik 3 bölümden oluşuyordu.1.'si çiftlik evi 2.Atlarımız koyduğumuz bölüm.3.bölüm ise atlarımız sürmemiz için geniş bir alan ....Hemen koşarak Atımın yanına gittim.Atımın adı Sır  dı.Bu attı annem hediye etmişti bana 7 Yaşımdan beri sürüyordum bu atı.Hemen binmek için atı dışarıya çıkardım arkamdan bir ses"Güzellik bekle bende atımı alıyım." dedi. Arda arka bölüme gitti. Onunda  Savaş isimli bir atı vardı.Benim atım Beyaz onun atı ise siyahtı.Atlarımız hazır olduğunda gerekli güvenlik giysilerini giydik ve ata binmeye hazırdık.

Güneş'in Hikayesi (ARA VERİLDİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin