13. Bölüm

7 0 1
                                    

Medyada Çağın'nın açtığı şarkı...

İyi okumalar**

Güneş'in ağzından**

Sabah kapı çalma zili ile gözlerimi açtım.Yavaşça yataktan kalktım ve benim arkamdan Çağın da uyandı.Birlikte aşağa inip kapıyı açtık.

Kapıyı açtığımızda karşımda Ege vardı."Güneş o kadar kapıyı çaldım.Duymadınız mı? Bir şey oldu zannettim."dedi ve içeriye girdi."Ben sadece .... Duymamışım özür dilerim."dedim ve salona doğru yürümeye başladık.Ege ceketinin cebinden bir kağıt çıkardı.

"Bunlar uçak biletini bugüne "dedi ve koltuğa oturdu."Teşekkürler . Kahvaltı yaptın mı?" dedim ve cevabını bekledim. "Hayır yapmadım ama dışarıda yaparım ben"dedi ve ayağa kalktı. "Hayır Ege birlikte yaparız sen otur ben hazırlıyorum ." dedim ve gülümsedim.

Yukarıya çıkıp elimi yüzümü yıkadım ve Çağın'nın yatağını düzeltip üzerimi giyindim.Aşağa inip mutfağa girdim.Ve benim ardımdan da Çağın girdi."Birlikte hazırlayalım mı?"dedi.Bu hiçte kötü bir fikir değildi. Çünkü Bu aralar çok ama çok çabuk yoruluyordum."Tamam " dedim ve işe koyulduk.

Kahvaltı yaklaşık yarım saat sonra hazır olmuştu.İçeriden Ege'yi çağırıp kahvaltı yapmaya başladık.

Kahvaltı bittikten sonra masayı toplayıp bulaşıkları elimde yıkadım. Telefonumun çaldığını duydum ve salona doğru yürümeye başladım.Masanın üzerinden telefonumu aldım.

Arayan babam'dı."Alo babacım nasılsın " dedim.Karşı taraftan babam ise neşeli bir şekilde "İyiyim kızım Ege geldi mi?"dedi."Evet geldi. Birlikte kahvaltı yaptık birazdan da çıkıcaz"dedim.Uçak saatine 1 saat vardı."Tamam kızım kendine dikkat et haa bir ... neyse buraya geldiğinde konuşuruz."dedi ve benim cevap vermemi beklemeden kapattı.

Kesin kötü bir şey olacaktı.Neyse bunu kafama takmamalıydım.Çağın ile birlikte yukarıya çıkıp eşyalarımızı toplamaya başladık.

Tüm eşyaları topladıktan sonra bavulları aşağa indirdik. Hep birlikte dışarıya çıktık. Ve tam kapıyı kapatıyodum ki . Aklıma ilacımı almadığım geldi. Geri içeriye girip mutfağa girdim.Dolaptan ilacımı aldım. Doktor ilacın miktarını biraz daha arttırmıştı. Neymiş ilaç bana iyi gelecekmiş.

İlacımı çantama attım ve dışarıya çıktım.Kapıyı kapattım ve kilitledim.

Arabaya doğru gittiğim de bavulların bagaja konduğunu gördüm.Kapıyı açıp arkaya oturdum.Bu çok yorucu bir yolculuk olacaktı. Yani en azından benim için...

Havaalanına geldiğimizde kontrollerden geçtik. Ve uçağa binmeye hazırdık.Ege gelmeyeceğini ve burada birkaç işi daha olduğunu söyledi .

Uçağa bindiğimizde koltuklarımızı bulduk. Ve oturduk. İlk arkadaşımla ilk yurtdışına çıkışım.Ve benim ilk sırlarımı öğrenen kişi.Çağın , gerçekten ona güvenmeli miyim?

Kulaklıklarımı telefonuma takıp şarkı açtım.Şarkı bitiminde kulaklığın biri kulağımdan çıktı ve Çağın'nın taktığını gördüm.Sonra kulaklığı telefondan çıkartıp kendi telefonuna taktı.

"Birazda benim şarkılarımı dinleyelim."dedi ve suratını şirin bir gülümseme aldı.O gülümseyince ben gülümsemeye başladım."Tamam"

Çağın'nın açtığı şarkıyı sanki bir yerden hatırlıyordum."Bu şarkıyı kim söylüyor"dediğimde Çağın gülmeye başladı ."Ne var çok mu komik sadece bir soru sordum"dedim sinirli bir şekilde."Güneş bu şarkıyı ben söylüyorum"dedi.

Tabi ki de o söylüyordu.Çağın'nı birkaç kez müzik grubuyla bu şarkıyı söylediğini duymuştum.Ama sanki şarkının ritmi çok sertti. Ama şarkıya karışmamalıydım.Çünkü eğer şarkıyla ilgilendiğimi anlardı ve beni müzik grubuna alır ve şarkı söylettirdi.

Ve ben hiç kimsenin karşısında şarkı söyleyemem.

Sessizce "Tamam neden güldüğünü anladım. Gerçekten sesin çok güzelmiş "dedi bilmemezliğe yatarak."Gerçekten mi Güneş sen iyi misin? İlaç kafamı yapıyo benim müzik grubum var"dedi ve yine gülmeye başladı.

Aferin Güneş aferin bu kadar salaklığa yatılınır mı? İyice rezil et kendini....

"Tamam ben artık konuşmuyorum "dedim ve ağzıma görünmez bir fermuar çektim.Bu hareketim çağın'nı güldürmüştü.Gerçekten bir insan bu kadar güler mi ya?

Uçak yolculuğumuz bittikten sonra bavullarımızı alıp taksiye doğru yürümeye başladık. "Çağın bizde kalmak ister misin?"dedim. Çağın ise biraz düşündü ve "Gelmek isterdim ama evde küçük kardeşim var . Onun yanına gitsem daha iyi olacak."dedi.

"Aa evet senin bir kardeşin vardı.Doğru yaa . Kardeşinle tanışmayı çok isterim."dedim gülümseyerek.Çağın ise "Sana söz veriyorum bir gün sizi tanıştıracağım"dedi ve gülümsedi."Okulda görüşürüz Güneş " dedi ve ayrı bir taksiye doğru yürümeye başladı.

"Görüşürüz"dedim ve taksiye bindim.

Eve geldiğimde baba kapıyı açtı.Suratı asıkken beni görünce gülümsemeye başladı.

Eşyalarımı yerleştirdikten sonra babamın yanına salona gittim ve yanına gittim.

"Evet baba benimle konuşmak istiyordun?"dedim ve gülümsedim.

"Evet seninle bir şey konuşmak istiyorum güneş"dedi ve bana doğru döndü.

"Güneş...

Güneş'in Hikayesi (ARA VERİLDİ)Where stories live. Discover now