7. Bölüm

11 1 0
                                    

Medyada Cem Sayın

1 Hafta sonra ....

Okulda her şey yolunda gidiyor.Her şey çok güzel yeni arkadaşlarla tanıştım. Okulda herkes bizim gibi zengin değildi. Ama bunu dert etmiyorum.Hiç kimse benim zengin olduğumu bilmiyor.Okuldaki kaydımda gizli zatten hiç kimse öğrenemeyecek.

Tek bir sorun var.Arda ile yaklaşık 1 haftadır küsüz.Okula yetişmem lazımdı.Üzerimi giyindim ve saçlarımı elimle düzenledim.Dudaklarıma balımı sürdükten sonra çantamı alıp aşağa indim.Bu sabah çok geç kalmıştım en fazla 3. dersi yakalayabilirdim. Kahvaltı hazırdı.Hanife Teyzeye günaydın deyip yerime oturdum.Kahvaltımı yalnız yapıyordum.Bu sıralar babam işe çok erken gidiyordu.Kahvaltımı yaptıktan sonra çantamı alıp evden çıktım.

Okula vardığımız da Efe'ye dönerek(şöför)"Beni çıkışta almana gerek yok ben biraz dolaşacağım ." dedim. O ise onaylayan bir ifadeyle baktı ve "Peki efendim " dedi kaç kere diyecektim Efendim denmesinden hoşlanmadığımı....

Okulun bahçesinden içeriye girdim . Ve tenefüste olduklarını fark ettim.Hemen okulun binasına girip çantamı sınıfa bırakıp sırama oturdum . Arda'nın gelmiş olduğunu fark ettim çünkü çantası sırada duruyordu.Çantamdan telefonumu çıkartıp biraz instagram twetter gezmeye başladım.Bir süre sonra yanıma birinin yaklaştığını fark ettim.Arda bana doğru geliyordu.Onu her zaman yaptığım gibi görmezden geldim.Yanıma gelip oturdu.

Ardadan sonra ise Çağın ve Cem girdi ve sıralarına oturdular.Bir anda yüksek sesle Arda konuşmaya başladı "Güneş yeter artık dayanamıyorum " dedi . Ve konuşmasına devam etti."O gün senin yanına gelmemein nedeni..... Yeni arkadaşlarla tanıştım tamam mı ? Ve biraz onlarla takıldım bu kadar Lütfen artık küs kalmayalım biliyosun ben senle asla küs kalamam haa küs mü kaldım 10 dakika içinde geri barışırım.Huyum bu.."dedi ağlamaklı bir sesle onun ağlamasına dayanamazdım.

Hemen onu kendime çekerek sarılmaya başladım.Ve kulağına sesizce "Sakın diğerlerinin yanında ağlama"dedim ve saçlarıyla oynamaya başladım.Arda'nın bağırması yüzünden tüm sınıf  pür dikkat bizi izliyordu.Bir yandan ben de ağlıyordum.Ardadan geri çekildim.Arda hemen bana yaklaşarak yanaklarımdaki yaşları silmeye başladı.Ve ardında bana sıkıca sarıldı.

Ayrıldığımızda hala sınıf bizi izliyodu.Arda'nın yüzünde bir gülümseme vardı .Sınıfa öğretmen girdiğinde herkes eski haline döndü.

Ders boyunca Çağın beni izlemişti . Ben ise aldırış etmedim.Tenefis zili çalınca hemen sınıftan çıktım ve Gizem'i bulmam gerekiyordu.Evet söylemiştim yeni arkadaşlar edindim.Gizem'in kantinde olduğunu öğrenince Kantine doğru yürümeye başladım.Gizem çalışkan zeki bir o kadar da güzel bir kızdı.Ama tek sorunu pek arkadaş çevresi yoktu.Neredeyse sadece ben varım.

Gizem'in yanına vardığımda"Selam"dedim gülümseyerek o ise her zama ki gibi şirin gülümsemesiyle birlikte "Hey Güneş nasılsın?"dedi."iyiyim Arda ile barıştık"dedim."Aa ne güzel demek barıştınız çok... çok sevindim.Okul çıkışı bir yerlede kutlayalım bunu " dedi.Aslında olabilirdi uzun süredir pastahaneye uğramıyorduk."Evet olabilir ben güzel bir yer biliyorum oraya gidebiliriz"dedim.O ise onaylar bir ifadeyle kafasını salladı.

Arkamdan birinin benim ismimi seslendiğini duydum.Arkamı döndüğümde Cem'in bu tarafa doğru geldiğini gördüm.Bir yandan Gizem'in gözlerinin parladığını....

Masmıza geldi ve "Oturabilir miyim?"dedi . Bizim onayladığımızı görünce oturdu ve konuşmaya başladı."Güneş çıkışta bir şeyler yapalım mı?"dedi gülümseyerek "Aslında biz de onu konuşuyorduk.Çıkışta Gizem ile bir şeyler yapıcaz .Sizde katılsanıza ?"dedim.Düşünür gibi yapıp"Tabi hem bizim grupta gelir tanışmış olursunuz"dedi.

Ardında zilin çaldığını duyduğumuzda gizemden ayrılıp sınıfa doğru yürümeye başladık.Cem"Güneş diğer kızlara karşı sen çok sessizsin neden?"dedi."Bilmem her zaman böyledim ve böyle kalmayı da düşünüyorum"dedim ve sınıftan içeriye girdik.Sırama doğru yürüdüğümüzde Arda çantasıyla birlikte"Güneş benim gitmem gerekiyor?"dedi."Neden ? Nereye gidiceksin?"dedim telaşla cem bizi dinliyordu."Gitmem lazım babam aradı ve stüdyodaki makineler yanmış yangın çıkmış acilen gitmem gerek " dedi."Nasıl yanmış yaa bende gelicem " dedim.Ardından Arda "Hayır sen okulda kal Zatten önemli bir şey değilmiş söndürmüşler biz de diğer stüdyoda çalışıcaz "dedi sıkıca sarıldı kalbim çok hızlı atıyodu."Güneş kalbin çok hızlı atıyo gel otur şuraya "dedi ve sıraya otuturdu.

"Şimdi derin nefes al" dedi elimi tutarak gözüm kararmıştı.Her halde yine olucaktı hayır!

"Arda ..."dedim.Artık hiç bir şey görmüyordum.Birden havalandığımı hissetim.Bir beni kucağına almıştı ve bir yere gidiyorduk.

*******

Gözlerimi açtığımda ravirdeydim.Babamın bu okulu seçme nedeni reviri olmasıydı.Kapı açıldı içeriye Arda girdi.Yanıma geldi ve sıkıca sarıldı."Beni çok korkuttun"dedi"Önemli bir şey değil Arda her zama ki gibi işte alış artık ben alıştım . Telefonumu verir misin doktoru arayım"dedim.Telefonumu uzattı.


Rehberden doktoru bulduktan sonra aramaya başladım.(Yazarımız biraz üşengeç olduğu için normalde ingilizce konuşuyorlar ama o türkçe yazacak.Siz en iyisi ingilizce konuşuyorlar farz edin)

-Alo merhaba ben Güneş Güven

-Merhaba Güneş hanım bir sorun mu var?

-Hayır bir sorun yok ....Aslında var ben bir baygınlık geçirdim .

-Nasıl..nasıl olur Güneş hanım üzgünüm ama lütfen buraya gelir misiniz bir kontrol yapalım

-Tamam ben en kısa sürede gelmeye çalışacağım . İyi günler

Telefonu kapattığımda Arda merakla bana bakıyordu"Yurtdışına gidiyorum."

*******

Müdürden izin kağıdı alıp ev gitmeyi düşündüm.Arda'nın işinide mahfettim zatten gidemedi.O gidene kadar işi bitirmişler zatten.Arda'yı bu olaydan sonra uyardım ve hiç kimsenin benim kalp hastası olduğumu bilmeyeceğine söz verdi.

Eve geldim.Ve odama çıkıp üzerimi değiştirdim.YArınd aokula gidecektim.Ve ertesi gün yurtdışına gidecektim.Telefonuma mesaj geldiğini gördüm.VE mesajı açtım.

-Merhaba güneş ben Çağın nasılsın onu merak ettim.

-Merhaba iyiyim merak etmene gerek yok . Telefon numaramı nereden buldu?

-Benim bulamayacağım hiçbir şey yoktur.

Bundan sonra mesaj atmadım ama o iyi geceler mesajı yollayana dek akşam olduğunu daha yeni fark ettim. Hemen ilaçlarımı içip yattım.

 ******

NEDEN YORUM VOLTE OKUMA SAYISI YOKK ARTIK YAZMAYA HEVESİM KALMADI.... :(

Aşağıda gizem'in fotoğrafı var...

Aşağıda gizem'in fotoğrafı var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Güneş'in Hikayesi (ARA VERİLDİ)Where stories live. Discover now