6.Bölüm

6 1 0
                                    

Medyada Çağın Sayar....

Hatırlatma...

Kahvaltıdan sonra masayı toplamaya koyulduğumda Hanife Teyze beni mutfaktan kovdu .Bahçeye çıkıp temiz hava çektim içime.Arkamdan Arda geldi.

" 2 HAFTA SONRA OKUL BAŞLIYOR HAZIR MIYIZ!!!!" diye bağırdı.

*****

2 hafta sonra...

Sabah erkenden kalkıp üzerimi giyindim.Saçlarımı tarayıp açık bıraktım.Odama geri dönüp Arda'ya baktım o da üzerini giyinmiş . Aynaya bakarak saçlarını düzeltiyordu."Hadi aşağa inelim kahvaltı hazırlanmıştır."dedim.Arda ise "Okul çok güzel olcak"dedi kendini motive edercesine.

Aşağa indiğimizde masa hazır ve babam gazete okuyordu.Artık herkes bu düzene alışmıştı.Babamın yanına gittim ve yanağından öptüm."Günaydın babacım "dedim.o da "Günaydın kızım heyecan var mı?"diye sordu.Bende "Hem de çok " dedim.Ve yerime geçtim.Hahvaltımızı yapmaya başladık.Ardından kahvaltımız bittince saate baktım.Evden çıkmamız gerekiyordu.Hemen ayaklandım ve ardımdan Arda'yıda sürükledim.

Ayakkabılarımızı giydik ve çantalarımızıda aldıktan sonra evden çıktık.Evin önünde araba bekliyordu.Arabaya bindikten 15 dk. sonra okulun önüne gelmiştik ve benim heyecandan kalp atışlarım hızlanmıştı.Elimi kalbimin izasına getirdim ve gözlerimi kapadım.Bir kaç dk. sonra Arda seslendi ."Güneş  iyi misin?"diye sordu."İyiyim ama heyecandan ölmek üzereyim " dedim.Gülümsedi ."Derin nefes al ve ver işe yarıyo." dedi bende onun dediğini yapmaya başladım.Sanırım işe yaramıştı . Hızlıca arabadan indik ve okulun bahçesinden içeriye girdik.Bütün gözler üzerimizdeydi.Okulun dış görünüşü çok güzeldi zannedersin kolej...Okulun içerisine girdik ve önceden okulu gezmeye geldiğimiz için hemen müdürün odasına doğru yürümeye başladık

Kapının önüne geldiğimizde kapıda Arda Duman yazıyordu.Bunu görünce kıkırdamaya başladım."Adaşınla tanışalım hadi."dedim kapıyı çalıp 'gel' sesini duyunca İçeriye girdik . Orta yaşlarda müdürümüz vardı."Hoşgeldiniz çocuklar siz yeni öğrencilerimiz olmalısınız"dedi güler yüzle."Evet biz o yeni öğrencileriz"dedi arda gülümseyerek ve elini sıktı.15 dk. boyunca neden bu okula geldiğimizi ve okulun kurallarını konuştuk.Ardından kapı çaldı.İçeriye pastahanede karşılaştığım çocuk girince şaşırmıştım.Müdür "Evet bu da oğlum Çağın "dedi ve bizi tanıştırdı.Demek adı Çağın dı .Çağın beni görünce şaşırmış bir ifade oluştu yüzünde.

Sonra geri toplanıp."Ne için çağırdın beni baba " dedi bıkmış bir tavırla."Yeni gelen öğrencileri sınıflarına götürmen için "dedi."Tamam hangi sınıf "dedi baygın baygın."12-D"dediğinde Çağın'nın suratında bir şaşkınlık oluştu."Başka sınıf yokmuydu baba"dedi."Oğlum biliyosun diğer sınıflar çok kalabalık bende senin sınıfında 2 kişilik boşlu görünce orayı seçtim"dedi.Demek onun sınıfına düştüğümüz için şaşırmıştı.

"Tamam götürüyorum ders başlamak üzere "dedi.Kapıdan çıkmadan önce "Çocuklar tenefüsde geri buraya gelin sizinle bir şey konuşcam" dedi .Bizde gülümseyerek "Tamam"dedik.Odadan çıktığımızda Arda korumacı bir tavırla elini belime koyarak kendine çekti.Bu hareket Çağın'nın dikkatini çekmişti.Eminim o da bizi sevgili zannedecekti.Sınıfın önüne geldiğimizde Çağın bize dönerek"İlk ders kimya öğretmen çok disiplinlidir haberiniz olsun " dedi ve sınıfın kapısını tık tıkladı.

içeriye girdiğimizde bütün sınıf bize bakıyordu.Kendimizi tanıttıktan sonra "istediğiniz yere oturabilirsiniz" dediğinde şöyle bir sınıfa baktığımızda 3 tane erkeğini buna çağın'da dahil yanları boştu ve birde 2 kişilik boşluk vardı.Arda gözleriyle orayı gösterdi.Birlikte oraya geçip oturduk.

Güneş'in Hikayesi (ARA VERİLDİ)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang