Tanıtım ▶▶ Papatya?

15.1K 774 432
                                    


Sıcak kahvemi avuçlarım arasına alarak camdan dışarıyı izlemeye devam ettim. Yıldızların gökyüzünde büyük bir uyumla duruşunu düşünmeye başladım. Bunu sık sık yapardım. Uyku tutmayınca (!) kahvem ve koltuğuma oturup dışarıyı izleyip yıldızları seyrederdim. Bu evde sadece kendi odamı seviyordum. Çünkü buranın manzarası muazzamdı.

Yıldızları izlemeye o kadar dalmış olmalıyım ki kapının önündeki arabayı yeni fark ediyordum. Chanyeol'ün arabasıydı. Nişanlısıyla birlikte arabadan indiğinde beni fark etmemeleri için biraz geri çekildim. Sarmaş dolaş bahçeden içeri girdiklerinde onların bu haline gülümsedim. En azından Chanyeol mutluydu.

Kahvemi masama bırakıp yatağıma uzandığımda güzelce uyuyabilmeyi diledim.

▶▶▶

Sanki saatlerce uyumuş gibi hissediyordum şuan da. Ama toplasan 1 saat bile uyumamıştım. Chanyeol ve Yeri sanırım kavga ediyorlardı. Daha dakikalar öncesinde sarmaş dolaşlardı. Şimdi neden kavga ediyorlardı merak etmiyor değildim.

Sesler kesildiğinde kapım tıklatıldı. Sesimi çıkarmadım. Uyuduğumu sanıp giderdi. Ama öyle olmadı. Kapı açıldı. Kimin geldiğini tahmin etmek zor değildi.

"Baek?" Yine sesimi çıkarmadım. Muhtemelen uyuduğumu düşünüp gidecekti.

"Üzgünüm papatya. Sanırım beraber uyumalıyız." Uzun zamandır bana papatya demiyordu. İlk tanıştığımız gün bir papatya gibi koktuğumu söylemişti.

Yaklaşan adım seslerinden yanıma geldiğini hissedebiliyordum. Yatağın etrafında dönüp sağ tarafıma yattı. Sonrasında belimde ellerini hissettim. Beni kendine çekip kolları arasına aldı bedenimi.

"Baekhyun, papatyalara sorsam beni sevip sevmediğini söylerler mi?"

~~

Y/N: Sanırım güzel bir şeyler çıkacak ortaya umarım beğenerek okur ve seversiniz

Fikirleri için Baekol kuzişime çok teşekkür ediyorum

Bölümler Coincidence bittikten sonra gelecek galiba ya da çok istenilirse başlayabilirim :D

Ninko sizi seviyorrr 😘❤

fratello :: chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin