7.Bölüm ▶▶ Onsuz iyi olacağım..

5.8K 473 618
                                    

Gabrielle Aplin - The Power Of Love

"Ben günbatımını kırk dört kez gördüm." dedi. Sonra da devam etti. "Biliyor musun, günbatımını izlemek üzgün olduğumuz zaman daha güzel." Ben de ona: "Sen günbatımını kırk dört kez seyrettiğinde çok mu üzgündün?" diye sordum. Ama Küçük Prens cevap vermedi.

Günbatımını izlerken aklıma gelen bu satırlarla dudaklarımda soluk bir tebessüm oluşmuştu. Buraya kaçıncı gelişim, kaçıncı günbatımını seyredişimdi bilmiyorum ama burada huzurluydum.

Sabah olanlardan sonra buraya gelmiştim ve saatlerdir burada oturuyordum. Ceketimin cebinde olan telefonum defalarca çalmıştı ama açmamıştım. Chanyeol'ün bana bakışı aklıma geldikçe gözlerim doluyordu.

Flashback

Rahatsız edici bağırışlar yüzünden uyanmak zorunda kalmıştım. Kapının hızlıca çarpışıyla korkmuştum. Sonrasında odamın kapısının hızlıca açılmasıyla neye uğradığımı şaşırmıştım.

"Sana ondan uzak dur demedim mi?" Yeri'nin ağlamaktan kızarmış gözlerine baktığımda haline üzülmüştüm.

"Sen sürtüğün tekisin! Chanyeol'ü elimden almaya çalışan bir sürtüksün!" Yere çöküp ağlamaya başladığında söyledikleri yüzünden bende ağlamaya başlamıştım.

"Ben sürtük değilim Yeri." Gözlerinden akan yaşları silip gülmüştü.

"Öyle mi? O halde neden çıplaksın lanet olası!" Üzerime baktığımda gözlerim şaşkınlıkla açılmıştı. Ama sadece üst tarafım çıplaktı. Tişörtüm neredeydi? Hiçbir şey hatırlamıyordum.

Ayağa kalktığında söyledikleriyle beynimden vurulmuşa dönmüştüm.

"Baban senin bir sürtük olduğunu bilseydi eminim yüzüne bakmazdı." Hangi ara ayağa kalkmıştım bilmiyorum. Odadan çıkacakken saçlarını kavramış bedenini yere itmiştim.

"Sakın babam hakkında tek kelime etme anlıyor musun beni?! Kiminle oynadığının farkında değilsin. Sehun'a sor anlatır beni. Chanyeol'ün altına girmeye en çok sen meraklısın! Sürtüğün kim olduğu belli!" Gözleri korkuyla açıldığında bir anda ağlamaya başlamıştı.

"C-channie?" Gözlerinin kapıya bakışını fark ettiğimde kapıda yüzündeki şok olmuş ve hayal kırıklığı barındıran ifade ile duran Chanyeol'ü görmem gözlerimin dolmasına yetmişti.

"Chanyeol ba-" Elini sus dercesine kaldırdığında Yeri'yi kucağına alıp odasına götürmüştü.

Dolabımdan çıkardığım tişörtü üzerime geçirip odamdan çıktım. Vestiyerde asılı ceketimi giyip nereye gideceğimi bilmeden kendimi dışarı attım.

Flashback end

Belime dolanan kollar ve bacaklarımı saran bacaklarıyla bana arkadan sarılan Sehun'a sırtımı yasladım. Kemikli parmakları karnımı okşarken çenesini omzuma koymuştu. Arada boynuma bıraktığı öpücükleriyle gözlerimi kapadım.

fratello :: chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin