{Hoofdstuk 10}

1.9K 129 0
                                    

P.o.v. Delia:

'IK GA TRAINEN!' gil ik door het huis. 'IS GOED!' word er ergens weg geschreeuwd. Ik steek mijn duim op en sluit de deur achter me. Ik pak mijn fiets, stap op en fiets naar het kasteel. Junea zei de vorige keer dat luna mij deze keer zou trainen. Ik ben benieuwd!

Voor het kasteel zet ik mijn fiets neer, begroet de bewakers en loop naar de 2 grote rode deuren. Als ik die open klap, staat er een hele verzorgde vrouw. Ik loop naar haar toe en steek mijn hand uit. Ze neemt hem aan en stelt zich voor. 'Lena, luna' glimlacht ze. 'Delia' glimlach ik en maak een buiging.

'Oké, we gaan nu meteen beginnen' 'Yes, sir' grinnik ik. '30 rondjes rennen!' begint ze. Ik knik en begin te rennen.

'20!' gilt luna. Sirrieus, zijn ze allemaal zo? Eerst alpha, die schreeuwde ook al. Toen beta -Junea- en nu luna. 'Ja ja,' mompel ik maar als antwoord terug. '21!' 'Ja, ik snap het ik moet er nog 9!' zucht ik geïrriteerd en ren verder.

'NOG 1!' gilt ze enthousiast. Ik kijk haar geïrriteerd aan, wat haar doet grinniken. Ik haal een hand door mijn haar en sprint het laatste stukje. 'Goed gedaan' glimlacht ze. Ik glimlach dankbaar terug. 'Je krijgt 5 minuten pauze, dan gaan we iets nieuws doen' knipoogt ze. Ik knik. 'Lijkt me leuk!' 'Top!'

'5 minuten zijn om!' zegt ze en komt aanlopen. Ik knik en sta op. 'Wat gaan we doen?' vraag ik nieuwsgierig. 'Dat zie je zo wel' 'Oké..' mompel ik en loop achter haar aan.

We lopen gang in gang uit, tot ze stil blijft staan voor een gigantische zwarte deur. Ik kijk luna aan en zie dat ze glimlacht. 'Dit is de vecht kamer. Ik ga je vandaag leren vechten!' gilt ze enthousiast, klappend in haar handen. Ik knik en loop achter haar aan de kamer in.

'Link! Rechts! Rechts! Rechts!' uitgeput sla ik tegen luna haar bokshandschoenen. 'Mag ik pauze?' zeur ik. Ze schud haar hoofd. 'Nog even doorgaan' moedigt ze me aan. 'Oké dan..' mopper ik en sla verder.

'Schop links! Schop rechts! Schop links! Schop links!' ik schop met al mijn kracht, wat haar doet glimlachen. 'Jij bent aardig sterk' mompelt ze. Ik grinnik. 'Dank u?'.

'Oke, ik vind het voor vandaag wel weer goed. Ik zie je vrijdag!' glimlach ze. Ik glimlach terug en maak nog een buiging. 'Tot vrijdag!'

En op naar huis..

The Vampire with blue eyes.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu