{Deel 2: Hoofdstuk 8}

865 70 0
                                    

P.o.v. Delia:

'3.. 2.. 1..' tel ik af en focus me op de deur voor me. Wat het voor deur is? Een mooie grijze met een hendel, oké nee.. Niet grapig.. We staan voor de deur van Marc zijn kantoor.

'Nu' fluister ik en bal mijn vuisten. Ik duw mijn handen naar voren en schiet de deur naar achter, die met een harde klap de grond raakt. 'Daar zijn jullie eindelijk..' mompelt Marc die ons grijzend aankijkt. Ik kijk hem minachtend aan en ga recht voor hem staan. 'Laat ons gaan' beveel ik, wat hem met zijn hoofd laat schudden. 'Gaat niet gebeuren' 'Dan maar zo' grijns ik en wenk Zack, die een kraan opendraait.

De poging Marc te laten verdrinken ging fout, want net op dat moment dat Zack wou beginnen kwam er een bewaker binnen. 'Delia,' fluistert Zack naar me en wenkt richting Marc. Ik snap er niks van, waardoor ik een wenkbrauw op trek. 'Wat?' 'Probeer wat je bij de deur doet op hem' gaat hij verder. Ik knik en bal mijn vuisten.

Ik duw mijn handen naar voren en voel een aparte energie mijn lichaam door gaan. Mijn handen maken zich automatisch tot vuisten en mijn ogen sluiten.

Even later gaan ze weer open en zie ik Marc tegen de muur bungelen. Ik kijk hem met grote ogen aan, wat hij hetzelfde terug doet. 'Goed, Delia' moedigt Zack me aan. Ik geef hem een knikje en probeer de concentratie terug te pakken. Ik bal mijn vuisten opnieuw en concentreer me. Ik wil dat Marc zijn hand omhoog gaat, wat hij dan doet. 'Delia' fluistert hij. Ik knik. 'L-laat me los' stottert hij, waardoor ik weer knik. Ik laat mijn vuisten zich ontspannen en zie Marc langzaam naar beneden glijden.

'Jullie mogen gaan' is daarna het enigste wat we te horen krijgen.

---

Laatste hoofdstuk van vandaag. Morgen een nieuwe!

En even ander nieuws.

IK HEB 50 VOLGERS! WOEHOEE

Bedankt voor het volgen iedereen!!

x Emma

The Vampire with blue eyes.Where stories live. Discover now