{Deel 2: Hoofdstuk 26}

638 60 6
                                    

P.o.v. Delia:

De volgende morgen word ik wakker met veel steken in mijn maag. Ik gil het uit van de pijn en knijp mijn ogen stevig dicht. 'ZACK HELP' gil ik hopeloos, maar hoor niks, voel niks, het lijkt net alsof ik niet meer in mijn eigen lichaam zit, maar alleen de pijn voel. Dit is zo hard, deze wereld is zo hard. Waarom krijg je zomaar ineens pijn?

'FUCK' krijs ik en voel de tranen stromen over mijn wangen. 'ZACK HELP' gil ik nog eens hopeloos, maar voel geen enkele beweging. 'VERDOMME' krijs ik.

P.o.v. Zack:

Ik word wakker geschreeuwd door Delia, die meteen overeind zit. Haar ogen zijn open, waar tranen uit beginnen te stromen. 'ZACK HELP' gilt ze, waardoor ik meteen mijn telefoon pak en de ambulance bel. 'FUCK' krijst ze, waardoor ik sneller het nummer begin in te toetsen. 'Rustig blijven, Delia' zeg ik wanhopig. 'ZACK HELP' herhaalt ze nog eens.

Mijn telefoon gaat een paar keer over en dan hoor ik een stem. 'VERDOMME' hoor ik Delia vloeken en begin snel met praten. 'U MOET SNEL HIER HEEN KOMEN' schreeuw ik door de telefoon. 'Wat is er aan de hand?' 'MIJN VRIENDIN VERGAAT VAN DE PIJN, KOM SNEL' schreeuw ik en voel de tranen over mijn wangen stromen. 'Er zijn 2 ambulances onderweg, even een moment meneer' zegt ze, net alsof het de gewoonste zaak van de dag is. IK HEB HIER VERDOMME DE TIJD NIET VOOR. Straks gaat ze dood.

Al snel hoor ik ambulances dichterbij komen, en ren naar de voordeur. Ik open hem en meteen stormen de ambulance broeders binnen. Ik wijs naar boven, waar ze meteen heen rennen. Ik ren ze achterna, naar onze kamer, waar ik Delia bewusteloos op bed aantref.

Voorzichtig loop ik naar haar toe en pak haar pols vast, om te kijken of ze nog een hartslag heeft, maar voel niks. 'VERDOMME, SNELLER' schreeuw ik wanhopig, waardoor de ambulance broeders in paniek raken. Ze leggen Delia op een brancard en rennen in vampier snelheid het huis uit. Ik ren ze achterna, want op dit moment wil ik niks liever, dan bij haar zijn.

Alsjeblieft Delia, blijf bij me.

The Vampire with blue eyes.Where stories live. Discover now