{Deel 2: Hoofdstuk 27}

623 57 5
                                    

P.o.v. Zack:

De volgende morgen gaat snel. Ik krijg te horen dat het beter gaat met Delia, maar dat ze nog niet helemaal de oude is, wat me niet veel uitmaakt. Ik ben al blij dat ze beter aan het worden is. Wat er is gebeurt of wat het was, weten de dokters niet. Ze hebben geen enkele aanwijzing, wat behoorlijk frustrerend is. Op dit moment ligt ze nog in coma, maar sterkt al snel aan. De hartslag die ik niet voelde, is er inmiddels al wel weer, waar ik opgelucht adem van kan halen.

Ik loop het ziekenhuis uit en fiets naar huis, waar ik begin te koken. Zonder Delia is het hier ongezellig en stil. Het is hier in 1 woord gezegd: saai, maar goed. Ik moet geduld hebben, want voor ik het weet is ze er weer. En ik zal naar dat moment toeleven, dat ze hier weer rond loopt en tegen me praat, ook al is het schelden, ik waardeer op dit moment alles, als ze maar bij me is.

Wat voor eten zal ik vandaag eens maken? Ik denk wraps. Ik loop naar de koelkast en open hem, om een verrotte tomaat aan te treffen. HEERLIJK. Ik dump de tomaat in de prullenbak en zoek door. Als ik alle ingrediënten heb, begin ik met het klaarmaken van de wraps.

De wraps zijn binnen een paar minuten klaar, en ik begin te eten. Onder het eten staar ik wat voor me uit, diep in gedachten verzonken, dat ik de deurbel niet hoor gaan. Ik sta rustig op en loop naar de voordeur, die ik open doe. Er staat een man aan de deur, met rozen in zijn handen. Ik glimlach naar de man en neem ze aan.

Na de man gedag te hebben gezegd, loop ik weer naar binnen, om de bloemen in een vaas te zetten, voor als Delia thuis komt.

Ik bestudeer ik het kaartje wat eraan hangt. Het is een klein hart vorming kaartje, wat me nieuwsgierig maakt. Ik open het kaartje en begin met lezen.

Lieve Delia,

Ik weet niet of je me nog kent,
maar kijk uit naar een nieuwe ontmoeten.
Het is te lang geleden, dat we elkaar hebben gezien en ik wil je graag weer in mijn armen voelen.
Ik weet dat alles mijn fout is,
En wil hier daarom met je over praten.
Vergeet 1 ding niet:
Ik hou van je.

Groeten anoniem

The Vampire with blue eyes.Where stories live. Discover now