{Hoofdstuk 37}

1.4K 106 2
                                    

P.o.v. Delia:

'Awhh, wat schattig' grinnikt Jayden achter me. Zo snel als ik kan draai ik me om. 'Jij, wat heb je gedaan! ZIJ HOORD HIER VERDOMME NIET TE ZIJN. BRENG HAAR TERUG' krijs ik naar hem. Hij kijkt van haar naar mij en weer terug. 'Ik doe het, maar..' begint hij. 'Maar..?' vraag ik. 'Dan moet je me kussen' grijns hij. Ik kijk van Linzey naar Jayden en weer terug. Linzey schud haar hoofd, maar het maakt me niks meer uit. Zij moet veilig zijn, en daar doe ik alles voor.

'Als je haar veilig terug brengt, doe ik het' mompel ik en kijk naar de grond. 'Ik wist wel dat je verstandig zou worden' zegt hij en trekt Linzey de kamer uit. Hij loopt door de gangen met Linzey achter zich aan gesleurd en mij die er snel achteraan rent. Hij stopt bij een bewaker en begint te praten. 'Breng haar terug naar waar ze vandaan komt' verplicht hij. De bewaker kijkt van hem naar mij en dan weer terug en knikt. 'Zal ik doen, alpha' zegt hij en loopt weg.

Met grote ogen kijk ik de jongen aan. 'Alpha?' 'Ja,' grijnst hij en trekt me mee. We lopen door de gangen en stoppen bij een deur die ik niet herken. Hij opent hem en mijn mond valt open. Het is zo'n mooie moderne kamer, vast die van hem. Voorzichtig loop ik naar binnen en kijk bewonderend om me heen. 'Vind je het mooi?' vraagt hij achter me en slaat een arm over mijn schouders, die ik er snel weer afsla. 'Ja,' mompel ik.

'Krijg ik die kus nog?' vraagt hij na een tijdje. Langzaam draai ik me om en knik. 'Je hebt Linzey terug gebracht en dit is het minste wat ik voor je kan doen' mompel ik, wat hem laat grijnzen. Hij trekt me naar zich toe en duwt me tegen de muur. 'Eindelijk' mompelt hij en druk zijn lippen op de mijne.

Voorzichtig kus ik hem terug, niet dat ik een keuze heb, en sla mijn armen om zijn nek. Dit voelt heel slecht, slecht tegen over Zack. Ik voel me vies, afschuwelijk. Ik kan mezelf niet uitstaan op dit moment, maar wat ik dus al zij is dit het minste wat ik kon doen. Hij heeft Linzey terug laten brengen, waar ik super blij mee ben.

Na een tijdje haalt hij zijn lippen van de mijne. Langzaam open ik mijn ogen en kijk recht in de zijne. Net als gewoonlijk heeft hij een grijns op zijn gezicht, maar nu 1 van voldoening. Gefrustreerd duw ik hem van me af en loop de kamer uit.

Nu mijn eigen kamer nog terug vinden..

---

En hier dan het beloofde stukje, wat niet zo heel bijzonder is.

Vandaag heb ik weer stage, dus ben ik druk. Helaas komt er maar 1 hoofdstuk op en dat is deze, Sorry!! Misschien komen er morgen 2, wat ik niet kan beloven, want dan moet ik werken (druk persoon enzo, i know), maar in ieder geval kan ik al wel beloven dat er zondag 2 opkomen!

Fijne dag verder, en je ziet morgen wel weer een stukje verschijnen.

x Emma

The Vampire with blue eyes.Where stories live. Discover now